35066
-
Olyan sokat játszunk, hogy nincs idő beszélni róla :D -
Feró Flex #30578 Hát ez van.. -
Ennyire nem játszik vele senki? Elég üres a topic. -
Sith #30576 Azért az FPS mezőnyben ez áll a legközelebb hozzá. -
tpM #30575 Szimulátornak nevezni kicsit erős... -
Stief #30574 Sziasztok warfare modot telepített már valaki az arma 3 hoz? Működik? -
4900 Ft felett ingyenes a PPP szállítás. Az ArmA3 4990 Ft, tehát ingyenesen átvehető a PPP pontokon. -
Várjál, az a PPP és a PP esetében zéró. -
Még mindig az van kirakva, hogy 4.9k felett ingyen van. -
Ez az ingyen szerintem már nem igaz. Nov. 15-ig volt a PP nulla huf. De ha van más infód, írd meg! :D -
CDGalaxisban most csak 5k, és ingyen szállítják. -
Gascan #30568 megvan es kb 30 orat jatszottam vele eddig, nekem tetszik ... BF4 egy videojatek Arma meg inkabb szimulator amit megprobalnak jatszhatova tenni -
Akkor még nem játszottál a BF4-el. Egy bughalmaz fos az egész. -
Gascan #30566 miert az arma a true winner? ez nekem nem jott att :) -
Hát ez jó :D -
tpM #30564 Ez tényleg jó poén. :D -
Nem akarom lelőni a poént. Ezt érdemes megnézni az elejétől a végéig. :-D
-
A3 ban még nem néztem, de az A2 ben lehetett rohangálni állatokkal, kecskével, disznóval, kutyával, nővel, nyúllal....
Felsírtam
-
Ez marhajó, remélem lesz ideje befejezni! -
na ezzel jóval könnyebb lesz a csapatok irányítása(ai esetén):
-
upsz lebuktam 

Néha kell egy kis levezetés armázás után is.
Armánál folyamatosan figyelni kell, mindig próbálok képbe lenni, merre helyezkedek el milyen stratégiai lehetőségek vannak az adott területen, hogy kerüljek az ellen hátába, vagy ha letámadnak merre előnyös a helyezkedés, mozgás.
(érdekes módon ennek köszönhetően rengeteg kampányt elrontok, mivel nem egyenes megyek sikeresen elkerülök bizonyos triggereket, vagy pont olyanba futok hamarabb amibe nem kellene. Például: a feladat, hogy figyelj meg egy létesítményt és támogasd a csapataid mozgását. megkerülöm a létesítményt látok egy hegyek amiről belehet látni jól, majd miközben haladok felfelé egyszer csak kiírja, hogy sikeresen visszavonultál az ellenséges erőktől, pálya megnyerve.)
Na most ez egy idő után fárasztó, jól esik időnként agyatlanul levadászni minden ellent.
-
Lehessen az állatokkal is ...khm..."játszani"!
-
Sith #30557 Nem játszottál te kicsit túl sokat a far cry-al? :) -
A3 ban még nem néztem, de az A2 ben lehetett rohangálni állatokkal, kecskével, disznóval, kutyával, nővel, nyúllal....
Bizonyára lehet A3 ban is. -
Legyenek az állatok is játszhatók! -
De érdekes a queens gambit pályáján mutogatják.
Furcsállom hogy ilyeneket kihagynak az alapjátékból, mert ezért ezek nem olyan nagy dolgok hogy emberek előtt titkolni kellene.
AnimalZ :D
Nem lenne rossz, hozzá egy skill rendszer: minél jobb vagy annál jobb táskát és védőfelszerelést tudsz varrni állatbőrből :D -
tpM #30553 Na tessék gyerekek, VBS... Persze ez sem tökéletes, de 100x jobb mint amit mi kapunk. :(
-
Solt #30552 Nekem például el sem indul a kampány! XD -
Most hogy már van kampány, még mindig nem játszik vele senki, hogy mi változott pro kontra az alfa ota ? -
tpM #30550 Ez marha jó ötlet Hogthar, csinálunk egy AnimalZ modot? :D -
ToMy_ #30549 Nem tudom, mit szívsz, de szerintem állj le vele...
-
Igen és bár volt tartalék benzin kannájuk, de tudván hogy úgyse lesz elég a visszaútra, így úgy határoztak felégetik.
Majd hazagyalogoltak, vagyis próbáltak, de a szigeten élő állatok kiknek intelligenciája olyan szinten megemelkedett, hogy spontán telekinézéssel ajtókat tudnak nyitogatni, összefogtak a természet védelmében a rongáló fiatalokkal szemben.
Így alakult, hogy nyulak és kígyók hadai letámadta a fiatalokat kik bár felvették a harcot, de a gyilkos állatok áttörték az utolsó védvonalukat is.
És ezzel megoldódott a barlangokban található csontvázak rejtélye is.
-
Üdv a BiS világában
-
ToMy_ #30546 Ahoy,
szerintetek az normális, hogy az Arma2OA-t futtatva a Q9550 processzor 2 magja dolgozik csak, a másik kettő meg malmozik? -
azért ez nagyon gagyi !!! -
Rallizó fiatalok hagyták ott mert kifogyott a benzin. :D -
Nem hiszem magasabban fekvő völgyek közepén utaktól távol kiégett régi és modern autóroncsok.
Ezt nem cunaminak nevezném, inkább tervezői bagatell kreativitásnak. :D -
Nem volt hosszú, de eddig tetszik. Elég sokat megmutatott a játékból, bár sztem néha még mindig nincs eléggé megvezetve a user(azokra célzok akik először játszanak a játékkal). -
Cunami? -
Tényleg jó a kampány, ötletes dolgok vannak benne, bár van egy-két arma 2 es kampány ami veri még mindig.
A pálya készítőt viszont megkérdezném miért találhatóak spontán az erdő közepén autóroncsok.
.png)