35066
-
Ja, értem! Köszi. -
tpM #30658 A játékban van ilyen kamera script, azzal jól odazoomoltam. -
Ez valami ENB-s kieggel hoztad ezt össze, vagy hogy sikerült a DOF-ot így beállítani? (A Skyrimben nagyon bejött.)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
tpM #30656 Mutasd meg neki nyugodtan, én egész nap ezzel pöcsöltem, úgyhogy most kiterülök. Jó8. -
Solt #30655 :D
Mutasd meg Cifunak... kíváncsi vagyok mit szól. :) -
tpM #30654 Te is csak távolról vagy elviselhető, úgyhogy ez a hangmod bizony nagy haverod lesz. -
Solt #30653 A távoli hangok kurva jók, de a közeli hang nem a haverom... nem tudom megmondani miért, de nem tetszik! :) -
tpM #30652 ACSE - Környezet, távolság, perspektíva összehasonlítás. -
JanáJ #30651 köszi -
Nem próbáltam, nincs meg az A3 és azt sem tudnám ,hogyan kéne ezt beállítani, hogy működjön. -
Konci #30649 Sziasztok!
Steam-ről beszereztem az arma 2-t,hol tudnám magyarrá tenni?
Nyelv csak angol és cseh van benne...És sehol sem találok magyarítást. -
Nem mondtam, hogy nem működik, csak azt hogy játszhatatlan. -
Próbáltad te is? Milyen a gépigénye? Holnap én is kipróbálom. -
tpM #30646 Hát tudod, alapból "stable" beállításon van, ami azt jelenti, hogy ha van patch, akkor azt felteszi, de amúgy ennyi. Aztán át lehet állni a fejlesztői ágra (milyen szépen lefordítottam), ami azt jelenti, hogy hétköznapi rendszerességgel frissíti magát a játék. Minden nap jön valami javítás vagy változás, vagy akármi, és hát nem tudom, hogy a stable frissült-e az új cuccokkal, mert nekem fejlesztőire van kapcsolva, és ott csak néhány napja került bele.
Steam-en belül jobb katt az Armán -> properties -> béta fül, és ott a legördülő menüben válaszd ki a development build-et. -
JanáJ #30645 "De nyugtass meg, hogy devbranchen próbálod."
ponyvaregényesen: Hogy mi? -
Aki még Arma2-zik, szokott Waselandet játszani? Szívesen tolnám, egyedül sem rossz, de csapatban jobb lenne. -
tpM #30643 Independent -> AAF -> Armoured -> MBT-52 Kuma
De nyugtass meg, hogy devbranchen próbálod. :) -
JanáJ #30642 Hogy tudom előcsalni? Se editorban, se a fegyver bemutatón nem lehet. Albával ugyan ez. Csa kaz esti fegyverbemutatós pályán tudok vele repülni. -
vagy mégis müködik ?
-
Bárcsak így lenne, de sajnos nem.
Csináltunk egy tesztet, hogy csak a játékosok kerültek le, nincs sript se ai és még úgy is kisebb fpsem volt mint arma 2 ben pl egy dominationnál. Valószínű a net kóddal vannak gondok. -
tpM #30639 Ja, az a neve, hogy Kuma, de szerintem Leóról lett mintázva. -
JanáJ #30638 Leo 2? Van Leo 2 a függetleneknek? De jó, végre. -
tpM #30637 Nem tudom, hogy lesz-e utánuk még valami. Engem ez az AAF frissítés is meglepett. A Leo 2 nagyon tetszik. :) -
JanáJ #30636 csak kettő, vagy most kettő? F-35 tuti. Meg gondolom valami orosz tuning is. Amúgy a vasak nekem egész kellemes csalódás az alfában megjelent vackokhoz képest. Felfedezhető rajtuk miből "tervezték" Csak ne lenne mindegyik hátulján budi ajtó. -
tpM #30635 Jön 2 új repülő, de még nem tudni pontosan, hogy mik... Jó lenne egy C-130 szerű cucc is. -
JanáJ #30634 Sziasztok!
Van arról hír, hogy mikor lesz a 3-hoz végre rendes merev szárnyú vas? Szegény Albatros tuningot nem nevezném annak.
Az önjáró lövegeket tudja valaki kezelni közvetlen irányzással? Látom hogy működik a HUD, de a lövegcső dőlésszögén kívül a többit nem értem. -
tpM #30633 Én úgy tudom, hogy az inkább a szarul megírt küldiknek tudható be. -
Arma 3 csak singleben optimalizáltabb, multiban 5 ször többet eszik. -
tpM #30631 Hát, de az is fura, hogy A2 élvezhetően futott rajta. Nekem Q9550-em van 4GB RAM-mal, és egy 1 gigás 4850-nel, és jobban fut három, mint a kettő. -
Hát az Arma 2 virágbolti verzióját próbálgattam és ott nem volt akadásom normális graf beállításon.
Ez a gépem:
-Alaplap LGA-775 ASUS P5Q-E
-CPU INTEL CORE 2 Duo E8400 OEM + gyári hűtő 3ghz
-Sapphire Radeon HD 4850 512 DDR3 (dual slot hűtés)
-DDR2 RAM KIT 4GB Kingmax
Szetd ezen futna? Mert én nem hiszem. -
tpM #30629 A 3 szerintem optimizáltabb mint a 2, szóval ha a kettőt tudod kielégítően futtatni, akkor a hármat is tudni fogod legalább annyira... -
Most nézem, hogy nekem meg eltűnt a játékok közül, pedig dobozos steames volt meg. Évekkel ezelőtt regeltem a steamre, szóval érdekes. :) -
Sziasztok. Most akcióban van egy csomó ARMA kiadás steamen, és gondolkodóba estem, hogy megveszem az Arma 2-t (annak is a complete edition-jét, a 3-hoz nincs gépem). A kérdésem az, hogy van e értelme? Játsszák e még, akár itthon akár Európában belül még máshol a multi részét aktívan. Legyen csak public szerverekről szó. Mert csak akkor veszem meg most azonnal, ha még játsszák. Előre is köszönöm az infókat. -
tpM #30626 Új járművek AAF oldalra. -
elvileg 2.1esnél nagyobb android meg egy nyilt wifi kapcsolat amiveel összekapcsolodik a géppel. elvileg itt nincs fps itt inkább a ping határozza meg a folyamatosságot.
Egyébként át lehet irni a telefonnak a tipusát egy txtbe és igy a play ugy érzékeli mintha más készüléked lenne és ugy már engedi telepiteni.
Nekem defym van,de nekem se akart pár programot telepiteni igy átirtam a samsung S3asra a telót igy már mindent enged :) -
Fogalmam sincs, azt se tudom hanyas android van a telefonomon. -
ami a fontosabb, így 30 nál magasabb FPSre képes?
-
Mi kell hozzá hogy kompatibilis legyen és hogy is működik? -
Baxa meg, nem kompatibilis a telómmal. -
Innen nyúltam az ötletet, mert nincs giroszkóp a telómban.
.png)