35066
-
Katonákra lősz nem civilekre.
-
Azt vágod, hogy A3 ban vannak golyóálló mellények és ez a mont pont azt kapcsolja ki? Már csak az érdekel, hogy hogyan. Növeli a sebzését a pisztolynak és ezzel a tankokat is jobban sebzi? :D -
Hátha valaki nem ismeri...
-
Arányaiban mondtam, mert a fejlövés sem halálos egyből és ez vicc... -
Minket is idegesít. Nálunk teaCup készített egy olyan DM pályát, ahol egy lövés is elegendő a célpont leküzdéséhez. Mi mondjak, határtalan jó érzés.
"Legyen ez pisztolynál 4, de puskánál 2" Naaaaaa, ne kívánj árkádos elemeket. -
Nos korábban kérdeztem, de nem válaszolt senki. Találtam egy videót, ahol elviekben meg lehet oldani a problémám, de nem igazán jöttem még rá, hogyan.
Valaki tudna ebben segíteni, mert rohadtul idegesít páncél ide, vagy oda, hogy 4x kell meglőnöm 1 katonát mire meghal. Legyen ez pisztolynál 4, de puskánál 2 és mesterlövész mordállyal max 1 lövés a halál. "one shoot, one kill"
-
Vége felé miután be szál az új hmmw be első felborulás után az ai milyen gyorsan kiszáll és elmenekül.
A jármű árnyéka is milyen érdekes lesz ezek után, mintha felszögelték volna valahova úgy visszahúz. -
Ezen finomitani? Még előbb baltával faragva kéne a formát kialakitani ennél.Kezdjük ott, hogy az ablakok a helyükön maradnak ilyen ütközésekkor, vagy golyónyomok lesznek rajta. Bár ez az A2 hibája,de az már hogy egy közel 10 tonnás autó ugy pördül meg repked mint egy matchbox és egy 1 tonnás személyautó is megakasztja.Ez igy ebben a formában semmivel sem jobb mint ami most van benne.
De hol vannak azok a modok amik megpróbálják az A3ban lévő physixre alapozva javitani a fizikán? Már van kint tool meg akik értenek hozzá anélkül is beletudnak turni gondolom.
Mint már régebben irtam, hol vannak a régi játékokban már alap üvegtörés felrobbanó hordók ledőlő felboritható tárgyak?Hol van olyan hangulat mintha háboruzna az ember? Most olyan mintha vadászaton járna az ember madárcsicsergés és minden patyolat a falvakban városokban csak néha a semmiből valaki lelő? Ennyi az eltérés.
Az irányitás katasztrófa, az ajtón vagy a lépcsőn alig lehet egymenetbe befordulni, a célzás szintén,A parancsnoki láncról meg inkább ne is bszéljünk. -
tpM #30771 Pedig nagyon ígéretes, csak finomítani kéne. -
Már késő :)
Ilyen inkább bele se kerüljön ,ez nagyon nem jött be -
tpM #30769 Repvez barátunknak nem ajánlott a megtekintése. :D -
tpM #30768 -
mester1987 #30767 Köszi, akkor marad a Ghost Recon. Advanced Warfighter, annak legalább jó a sztorija is. -
Röviden tömören: szar.
A workshopban elérhető küldik sokkal jobbak, ráadásul coopban is játszhatók úgy meg azért élvezetesebb mint a buta ai-t irányítani ebből a borzalmas menüből ami van hozzá.
A játék gyári kampánya nem játszható coopban, amit nem értek és nagyon sajnálok, pedig sokkal hangulatosabb lett volna úgy az egész. -
mester1987 #30765 Üdv. látom aktív a topik.
Milyen lett az egyjátékos rész, az előzőekkel egyáltalán nem játszottam, de tetszik a realisztikus FPS is. Akinek megvan írna róla, hogy esetleg vétel előtt tudjam, köszi. -
De ezek vandammerambóarnoldrobot keverékek. -
Azt be lehet valahogy állítani, hogy ne 4-5 lövés kelljen az ai-nak? Mondjuk 1 fejlövés lenne az ideális
, de 2 kell neki és néha 3. Ez elég vicces és baromira idegesítő. Nincs abszolút sérülésmodell? Láblövésnél el kéne esnie. Vagy álmodom? Valami mod nincsen rá? A hiúzzal is ha megküldöm földön fekve megrándul és támad tovább néha. Sztem ha azzal a rombolópuskával valaki mellé pörkölnek, akkor sérül. Nem kell annak telitalálat.
-
tpM #30762 szexik ezek a mikiegérfoltok... ne hajolj le a szappanért :D -
Solt #30761 -
tpM #30760 Ezt elég nehéz elkerülni úgy, hogy az ember minden nap szembesül olyan alakokkal, mint például te. :P -
JanáJ #30759 aztabüdösk*rv* ez mennyire király
-
Solt #30758 :D :D -
Feró Flex #30757 Okés Mester:O) -
Feró Flex #30756 Ez talán esetleg?:
-
Solt #30755 NAAA! Ilyet nyilvánosan ne mondj neki, így is már elbízta magát! :D -
Feró Flex #30754 Köszi Mester! -
tpM #30753 Most írta a fórumon, hogy 1 órán belül ki is adja. :) -
Helló mindenki! Sajnos elértem megint arra a pontra az ACRE mod használata közben,hogy egyszerűen nem hajlandó normálisan működni. Valaki tapasztalt mostanában olyasmit vele,(aki rendszeresebben használja) hogy egyszerűen nem,vagy csak nagyon ritkán halljuk egymást. Eddig minden rendben működött vele pont ezért nem értem mi lehet a baj. Aki tapasztalt ilyesmit,és tud rá megoldást annak előre is köszönöm a válaszát. Esetleg kijött egy új frissítés vagy tényleg nem tudom mi lehet a gond...
Üdv, D. -
tpM #30751 Nem rossz, de akadnak még benne idegesítő hibák. Például az "új" terepeken a becsapódás és robbanás effektek ilyen téglalapokból állnak. Szerencsére készül hozzá a hotfix. -
ArmA 3 Map Pack - A3MP -
Feró Flex #30749 köszi szépen a választ -
beci43 #30748
-
Solt #30747 Holnap postázom, aztán várom, hogy az indóajrópai bürokrácia mihez kezd vele! :) -
beci43 #30746 Csá,mi van a T.I.R.-eddel?Elküldted? -
Solt #30745 :D
Az is valószínű, hogy a BIS az A3-l látott tőlem utoljára pénzt... elég volt ebből! :) -
tpM #30744 Van ebből is alfa, nem fizetünk be egy körre, töki? -
Solt #30743 Ott rohadjanak meg azzal az idióta szarsággal...
-
tpM #30742 A DayZ-be persze bekerült. :'D -
JanáJ #30741 Tudtok mondani pár magyar Arma 3 szervert? Valami coop/domi érdekelne. A pvp nem nekem való. Ami a bannerben van ott mi megy? Utoljára mikor fent voltam, akkor még arma 2 volt.
-
Automatikus sajnos, csipánál nem mindig adja be, Lynx-el hasaltam a dombtetőn hogy fedezzem a többieket és akár hogy mozdultam sose támasztotta le :( Bohémia megcsinálhatná a letámasztást már ha a fegyverre rámodellezik a bipodot
.png)