35066
  • Gascan #30899
    hanyadt*
  • Gascan #30898
    fejloves utan mikor hanyattvagodunk akkor a beverzett szem miatt van ez a pirosas efektus ahelyett h minden elsotetulne :D
  • tpM
    Ha jól látom, itt az ellennél 9 mm-es géppisztoly van. Nem sebez jobban, egyszerűen csak rutinból fejre céloz. :D
  • Fox44
    Military Simulator...:D
  • repvez
    Remélem ez elküldte a fejlesztőknek is és valamit alakitanak,mert ez tényleg ultragáz,vagy legalább lenne egyforma mindkét fél számára az esély,mert az ellenfélnek ugylátom jobban sebez a fegyvere.

Ebben a formában elég frusztráló lenne játszani.De eu mindegyik részére igaz volt eddig miért lett volna más az A3.
  • tpM
    ultragáz
  • Fox44
    ArmA 3 CO-OP
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://www.youtube.com/watch?v=2X1shgvJt8k&list=UUzdMfqbn6hBBw4b3dcGSwlQ&feature=c4-overview
  • Hogthar
    1.05?
    Miért nem próbálod meg a véglegeset?
    Az OA 1.62 nél tart, az alap pedig 1.11 nél.
    Tudni kell, hogy 1-1 patch között hatalmas különbségek voltak.
    Az A2 1.08 nál például emlékszem hogy hatalmas javulás volt nálam gépigény szempontjából, aztán jött az OA... :D
  • Aborg
    Ja bocsi, az ARMA 2-rol van szo.
  • Aborg
    Van egy kis gondom a jatekka; a v1.02-es patch-al jatszottam, de az elso (harmadik?) misszioban , ahol az antennat kell felrobbantani, a dokit megmenteni es a sziklarol a lezeriranyzot haromszor celon tartani mig becsap a raketa, no azt a missziot valami bug miatt nem ismerte el teljesitettnek, mindent megcsinaltam de nem fejezte be, mar nem volt mit csinalnom.

Ezert levettem ezt a v1.05-os patchot. Nomost azzal a kuldetest be tudtam fejezni (eleirol kellet kezdeni, az elozo verzioju mentesek nem mukodtek), semmi gond nem volt. De az azt kovetoben gond van: mindjart az elejen ahogy kitor a lovoldozes lefagy a kep, beakad. A hangon hallom hogy zajlik a misszio, de a kep lefagy. Probaltam a helikopteres kampanyt is (ami a v1.5-os patch utan jelent meg a menuban), ott is repulhetek a celpontig, semmi baj, de ahogy lovoldozes van: lefagy.

Nem tudom miben lehet a hiba. 64 bites Win8-am van.
  • GaBika6
    Damage Mod
  • Hogthar
    csak 280-al megy?
    ÉS mihez viszonyítja a 700 méter magasságot? :D
  • tpM
    :D
  • GaBika6
  • GaBika6
  • JanáJ
    Ezzel összefügghet, hogy az egyik orosz szerveren a "függetlenekkel" (?) játszva a teherautó után ülő pózban mennek sorban a karakterek, mintha lemaradtak volna?
  • JanáJ
    hát az AA rakéta kezelés heli ellen nincs a csúcson
  • tpM
    Igen, na én nem gondoltam, hogy lehet olyat manuálisan dobni.
  • JanáJ
    (Ugye most a infrás rakéták elleni hőfejlesztő fáklyákról beszélünk?)
  • JanáJ
    Bocs, a kollégák az élő fába is belekötnek. Hogy hogy nem jöttél rá? Asszem c vagy ctrl+c. Ami idegesít, hogy nem lehet a mennyiséget állítani, meg hogy az MD-500/AH-6-oson nincs.
  • tpM
    Nem kötözködöm, lőni sem lehet. Vagy csak én nem jöttem rá eddig, hogy hogyan kell?
  • JanáJ
    Most kötözködöl? :-) Akkor lőni, az úgy jó?
  • tpM
    A pilóta helyéről sem lehet flare-t dobni, na ez a vicc. :D
  • JanáJ
    ki lehet hajolni a heliből, de ez csak bug kb, mert olyan mint amikor gyalog kihajolsz a sarok mögül :-(

Viszont szuper hogy a másodpilóta helyéről is lehet vezetni, ellenben vicc, hogy se lőni, se flaret dobni nem lehet
  • DancZer
    Azért gondolom hogy probléma leget, mert ezt csak hack megoldás. Nincs rá funkció ezért hogy szinkronban legyen, ahogy tpM is írta framenkent kell frissíteni.

A gyári "ülések" másképp működnek, van interpelláció is, meg nem scriptelt parancsoj futnak.

Azért remélem sikerül megoldaniuk.

Buék mindenkinek!
  • Feró Flex
    Köszönöm és viszont
  • marja
    Boldog Újévet minden kedves fotelharcosnak! :)
  • tpM
    Itt arra gondol szerintem, hogy framenként frissíteni kell az egység pozícióját (a járműre való "csatolás" helyét), majd ezt az infót elküldeni a többi kliensnek. Ez bizony problémás lehet.
  • Hogthar
    Szerintem erre van már megfelelő nettkódja az armának, evégre több olyan jármű is van ahol nem a sofőr tüzel.
    Persze valószínű itt úgy lett megoldva hogy a játékos fickó leköveti a jármű mozgását, tehát nem a járműhöz hozzárendelt egység, viszont valószínű hasonlóan működik, azzal az eltéréssel, hogy ha lag van a jármű után teleportálgatsz.
    Bár lehet hülyeségeket írok, de én így tudnám elképzelni.
  • Sith
    Rég volt de én úgy emlékszem hogy nagyon kellet kapaszkodni :)
  • JanáJ
    nem értek egyet
  • DancZer
    Zsír! Arra lennék még kiváncsi, hogy milyen multiban. Mert ha nagyon laggol a játékos, akkor használhatatlan lesz és megmarad sp-ben. :(
  • Hogthar
    Utána néztem, jókat írnak róla, nem lettem nagyon átverve.
  • Hecker007
    Nem feltétlen, egér függő is, én a nem szövetesekkel csak szívtam, ezért nem is ajánlom senkinek.
  • Hogthar
    Az enyém nem szövet, func industeries surface 1030, na most akkor az enyém vacak?
  • Hecker007
    Ad, könnyebben, simábban gördül az egér rajta és sok esetben pontosabb is, ugye nincs tükröződő felület ami megszórja a fényt, mint az asztalnál. Lényegében bármelyik jó, amelyik szövetes, a fényes gumi/műanyag szarokat el kell kerülni messzire.
  • repvez
    Nekem gyárilag adtak hozzá és igy sem volt drága és nagyon jól birja már vagy 5 éve .Egyetlen baja van az egérnek, hogy elkoptak a kis tappancsok belöle és igy már nem olyan könnyen suhan,mint ujkorába akkor viszont olyan volt mintha légpárnán menne. Amugy hogyan mivel lehetne potolni azokat?
    Egyébként egy ilyenem van Point of View GL 1600XTR
  • Gascan #30862
    ad valami pluszt az egerpad szerintetek? eddig nem hasznlatam, ugyh csak az iroasztal felulet van
  • Hogthar
    Én is használok, gondoltam ha már veszek egy drága egeret megérdemel egy egér padot.
    Igazából a boltban csak egy volt, amit akciósan kaptam meg de még így is jó drága volt, feleannyi mint maga az egér.
    De szerintem nem nagy dolog, egy olcsóbb is ugyanúgy megteszi.
  • Hecker007
    Yep, Razer Goliathus Controll-t, előtte egy Speed volt, amin tényleg gyorsabban "siklott" a patkány, de a kora és az elhasználódottsága miatt cserére szorolt, kb 5-6 évet bírt ki, és rengeteget volt használva.