35066
  • Hogthar
  • repvez
  • tpM
    A mai dev changelogból:

Fixed: CTD when a rabbit opens a vehicle’s inventory

:'D
  • kifli
    néztem már az oldalt de nem nagyon láttam eventet.
    coop helyett inkább pvp-re gondolok. 60-80 fővel :)
  • DrRadon
    A video alapján nem sokat változott ArmA1 óta a co-op lényege. Kopasz hegyoldalban hasalva, körpanorámás (ami egyenlő a nulla fedezékkel) távcsöves céllövölde többnyire mozdulatlan bábukra (igen bábu, katonának nem nevezném). Ezt is csak az AI ellen lehet eljátszani:)

Srácok! Fontos, csak a spotternek lehet körpanorámája (ergo feje a szabadban, fedezék nélkül), mert az ha nem lő nem bukik le. Aki tüzelni fog az egy fedezék takarásából tegye (kőszikla, domborulat) úgy, hogy csak a a célpontjai lássák, ne az összes faluban dekkoló enemy (kb 20:29-kor látható módon) A lényeg: nem egy embernek kell belátnia az egész falut, hanem az egész szakasznak. Nem mindegy, hogy 1-2-3 lő rád vissza, vagy 16-an. 26:40 környékén gyönyörűen látszódik az eredmény.

Igaz AI ellen nem kell nagyon erőlködni, de ez a harcmodor egy valódi játékosok ellen egyenlő a rövid játékkal és a sok respawn-al.

ui.: nem flémet akarok gerjeszteni. Béke!
  • beci43
    Fut az rendesen,a gépem megvan hozzá,csak nem érzem azt a feelinget,amit az eddigi részeknél.Folyton hiányérzetem van vele kapcsolatban és nem jövök rá miért.
  • Feró Flex
  • DancZer
  • DancZer
    www.arma3.hu
  • Feró Flex
  • kifli
    Arma 3-ba vannak nagyobb szervezett eventek? Gondolok itt a nagy nemzetközi csatákra, lengyelekkel, olaszokkal stb, mint ahogy ez arma 2-nél volt korábban.
  • Fehercsoki
    Szerintem többet is ér ha olyan géped van amin fut rendesen.
  • beci43
    Nem is ér többet,én már nagyon megbántam hogy ennyi pénzt kiadtam érte.
  • Fehercsoki
    Szerintem érezhető a változás, viszont ha eddig játszhatatlan volt akkor nem valószínű hogy most játszható lesz.
  • repvez
    Én is megrendeltem,csak hogy nyugodt szivvel fikázhassam :)
  • Scottt
    Kb amikor kijött a béta akkor próbálkoztam a warezzal,azóta mennyit optimalizáltak?(Szarból építenék várat, gyenge a konfigom.)
  • Fehercsoki
    Raktak ki olcsón Aliens CM és Dead Island Riptide gyűjtői kiadást is.
  • Musicking
    Jelen állapotában ennyit talán megért, de csak a multi miatt. A steamen jelenleg 45 Euró.
  • Fehercsoki
    CDGalaxisban most csak 2k(+600-ért ki is szállítják), aki meg szeretné venni az ennél jobb ajánlatot nem fog kapni szerintem.
  • macleody
    Valahol láttam egy számítást, olyan 400 ezer körül volt az egész cucc.
  • wardogzombie
    300 dollár ami a fején van
  • repvez
    Sztem még mindegyik készülék prototipus állapotban létezik csak
  • Hogthar
    Mennyibe kerül egy ilyen?
  • repvez
    Ki kéne próbálni igy :)
  • DancZer
    Jött egy kis információ a mellényekről
  • tpM
    Én úgy tudom, hogy a kezedből még tűrhető, de ha 1 méterre mellette vagy, már elviselhetetlen.

Asszem Cifunak van egy ilyen sztorija egy .357-es Magnummal. :D
  • DancZer
    Sztem csak megigazitotta a füldugót mielőtt sorozni kezdett. Az AT4 en sem lepődök meg, ha javelin jük lett volna azzal lőnek. :-)
  • Solt
    A videó vége felé odaírják... bár ezek szerint a különlegest ők is másképpen értik... :D
  • Hogthar
    Hát valószínű ezek nem is különleges erőkhöz tartoznak, inkább nevezném őket simán különlegesnek :D
  • Solt
    Egy dolog amikor ez nem kerülhető el, és egy dolog amikor elkerülhető... ha nem muszáj, akkor nem tartom a puskám csövét egy vonalban a társam fülével, mert tudtommal akkor a leghangosabb, amikor a lövedék elhagyja a puska csövét...

Láthatóan odakap a srác a füléhez, nyilván nem azért mert olyan jól esik neki... ha nem muszáj, nem hozom ilyen helyzetbe... márpedig itt nem úgy néz ki, hogy muszáj lenne...

Nem nagyon keltenek "special forces" benyomást...
  • repvez
    magával a rohangálásával nincs baj.Gondolom ö a szakaszpk és irányitja a csapatát, hogy ki mit csináljon hova lőjjön, ami a videobók látszik, hogy rájuk is fér,mert maguktól még vissza se akartak lőni mikor viszonosták az Afik a tüzet.
    Az egymás fülébe valő lödözés,meg vele jár a dolognak, ha a saját fegyvereddel tüzelsz is ilyen hangos.Ezért kell füldugó,de van akinek rendes aktivszürös fültokja van.

CQB-nál se tudsz mit kezdeni máshogy a lépcsőfordulónál sem vagy keskeny folyosón.Sőt majdhogynem előirás hogy az elötted lévő társad vállán tatsd a fegyvered.

És a panelházban egy PKM sorozat 1m-re a füledtöl a szivacs füldugóval sem kellemes.
  • Solt
    Ráadásul a cső vége meg a füle pont egy vonalban van, úgy az igazi! XD
  • tpM
    Az olyan 155 dB, ha nem tévedek. :D
  • Solt
    Pont ezt akartam írni... :D 2:45-nél ott durrogtat a fülébe, szerencsétlen fájdalmában még oda is kap... :D
  • Hogthar
    Csak engem idegesít, hogy így mászkál mint egy hülye?
    Az hogy a fegyverét közvetlen a társa füle mellett süti el meg se lepődök azok után amilyen bunkón dirigál :D
  • tpM
    Az AT4 konfigjában túl magas a maxRange, a tárazás animációval meg valami más gond lehet.
  • repvez
    Egyébként itt mire lőnek?Mert AT4essel ilyen távra értelmetlen sztem, meg milyen az már, hogy egy katona nem tudja a saját fegyverét ujratárazni ?
  • JanáJ
    tiszta arma, csak jobb grafikával. Az AI itt is hülye. :-)
  • Feró Flex
  • Hogthar
    A Kave füleshez mindenképpen kell 5.1 es hangkártya, hogy alaplapi e vagy sem az mindegy.
    A hangzás kiváló stúdió minőség, a tér hangzás tökéletes.
    Valaki állította hogy nincs értelme az 5.1 es füleseknek mert nem hozza ki úgy a térhangzást.
    Nos ezt teszteltük egy haverom fülesével és az ő stereo fülesével ellentétben itt nagyon precízen meghatározható a hang forrása, pedig mindenféle szögből és távolságból próbáltuk, ha hozzászoksz kapásból beméred az hang irányát, játékoknál sokat segít.

Bár igaz egykét játék nem támogatja megfelelően, ezért olyan hibák adódnak, hogy a pálya másik végéről hallod ha kötélen vagy létrán mászik, és persze a megfelelő irányban.
    Haverom ezért a csaló fülesnek hívja, mert ismerve a pozícióját könnyen kitudom játszani szegény.

Az egyedüli gond vele amiket korában írtam. Foszlik a műbőr borítás 1-2 év használat után.