23
  • Ryder7
    Nekem 1 angolositás is megteszi.
  • amdni
    Sziasztok!

Én is azért irok most mint amiért sokan mások. Légyszi küldje el valaki a magyarítést az empire earth 2-höz.
    Köszi!
  • Ryder7
    Ha valakinek van 1 magyarositása az EE2-hőz azt nagyon szépen mégkérném, hogy küldje le ide: [email protected]

Ha túl nagy a fájlméret akkor 1 linket légyszi.
  • David168
    Magyarositás van már hozzá??
  • vacuum
    Nagyon király!!
  • Lokum
    magyarul van????
  • alibá a mezőrűl
    hohha , na ezzzzzz a nekem való :D
  • alibá a mezőrűl
    10 puskás katonabácsi!
  • SirLord
    érdekes a 2. oldal 4-ik képében...10 puskás katonabácsi vs. félig elföldelt rakéta vetö torony
    vajon kinyerhetne real world-ben????
  • aDannyBoy
    Jézus ebben tuti nincs :)
    Viszont nem is lehet megcsinálni, amit mondtál, mert a spéci karakterek csak megadott epoch intervallumon belül építhetők, és tarthatók meg.

A sima egységek meg ugye fejlődnek maguktól.

A taktika itt komoly szerepet játszik. Érdemes előbb megcsinálni egy hadsereget és utána epochot váltani, mert fordított esetben jóval több ideig tartana, amíg bányászunk és egységet építünk. Jah és a rang nem megy át a fejlődésen, tehát az elit íjász sima puskássá fejlődik, tehát csak akkor tréningezze a katonákat mindenki, ha tudja, hogy nem fejlődnek tovább.
  • sz4bolcs
    Igen ez az 1.
  • Zsoldos
    ez az elso resz?
  • Tetsuo
    Én is azt szeretem inkább. Városépítők rules! Jó lenne má új..
  • sz4bolcs
    Egyszer lanoltunk haverokkal, gépek ellen, és valahogy megálltak a fejlődésben (mármint a gépek). Úgy röhögtünk, mint aki be van szívva, amikor ráküldtük a kőkorszaki bunkósbotosokra a hackereket. Biztos jól meghaxolták őket.. Elhatároztuk, hogy megbosszuljuk a h4x0r alakulatot. Rájukküldtünk robotokat. Még mi szívtuk meg a robotokkal, mert úgy leverték őket, mint a szart, de amikor a papjaik 3 robotot, meg egy repülőgép hordozót áttérítettek a saját oldalukra, akkor én már az asztal alatt fetrengtem, és sírtam. Aztán amikor találtunk egy csomag zsepit, és már kiláttunk a fejünkből, akkor rájukküldtünk 25 atombomtát. Persze a repülőgépeket előtte a papjaink áldották meg, és mondtak értük imát, nehogy az ellenség eltérítsen egyet :DDDD Jaj de nagy játék...
  • sz4bolcs
    Ebben is lesz "Jézus?" :-)) Az volt a kedvenc egységem. Robotok ellen cyberJézus... Nyomott rájuk egy hurrikánt, meg egy vulkánkitörést, ugyanúgy hullottak, mint a középkorban a gyalogosok a pestistől. Megvettem kőkorban jézust, aztán digital age-ig nem volt rá gondom. :D A talicskás öltönyös parasztok is aranyosak voltak.
  • [HUN]PAStheLoD
    max-on meg szaggat , de akkor legalább szép :D
  • aDannyBoy
    Szerintem nem baj ha szétválik a két műfaj. Mindkét fajtából jelent meg pár az elmúlt évben.

Civ4 lesz az igazi :) ha jól sikerül
  • clarus
    Mindíg szerettem ezt a játékot, sokat játszottam az első részével, már amennyire sokat játszom. :)
    Remélem, hogy ez legalább olyan jó, de a leírás alapján úgy tűnik.
  • BiroAndras
    Én azt szeretem, ha egy stratégiai játszásban lehet kényelmesen építkezni, meg stratégiát tervezgetni. Ezzel szemben úgy tűnik, a tendencia épp az egyre pörgősebb akciódús játék. Szerintem ez pont a játék lényegét ölik meg. A kedvencem még mindíg a Settlers I-II, ahol akár megebédelhetett az ember játék közben.
  • kancsal456

nagyon király
  • Cicero
    Nagyon jóra sikerült, főleg a multis része
  • aDannyBoy
    Jobb.. Az időjárásról nem ejtettem több szót, a tutorial ecseteli majd részletesen, de az kellemesen tud kinézni. Kivéve a hóvihart... az idegesítő.. nem látsz semmit :D
  • immovable
    Hát a képek elég csúnyácskák, bár ahogy a szerző írta ebben a stílusban nem is ez a fontos, azért sztem csiszolhattak volna rajta még, mert ez így elég lapos mondjuk a véleményemet csak a képek alapján írom, lehet mikor mozog jobb.