23
-
#23 Nekem 1 angolositás is megteszi. -
amdni #22 Sziasztok!
Én is azért irok most mint amiért sokan mások. Légyszi küldje el valaki a magyarítést az empire earth 2-höz.
Köszi! -
#21 Ha valakinek van 1 magyarositása az EE2-hőz azt nagyon szépen mégkérném, hogy küldje le ide: [email protected]
Ha túl nagy a fájlméret akkor 1 linket légyszi. -
David168 #20 Magyarositás van már hozzá?? -
vacuum #19 Nagyon király!! -
Lokum #18 magyarul van???? -
#17 hohha , na ezzzzzz a nekem való :D -
#16 10 puskás katonabácsi! -
SirLord #15 érdekes a 2. oldal 4-ik képében...10 puskás katonabácsi vs. félig elföldelt rakéta vetö torony
vajon kinyerhetne real world-ben???? -
aDannyBoy #14 Jézus ebben tuti nincs :)
Viszont nem is lehet megcsinálni, amit mondtál, mert a spéci karakterek csak megadott epoch intervallumon belül építhetők, és tarthatók meg.
A sima egységek meg ugye fejlődnek maguktól.
A taktika itt komoly szerepet játszik. Érdemes előbb megcsinálni egy hadsereget és utána epochot váltani, mert fordított esetben jóval több ideig tartana, amíg bányászunk és egységet építünk. Jah és a rang nem megy át a fejlődésen, tehát az elit íjász sima puskássá fejlődik, tehát csak akkor tréningezze a katonákat mindenki, ha tudja, hogy nem fejlődnek tovább. -
#13 Igen ez az 1. -
Zsoldos #12 ez az elso resz? -
#11 Én is azt szeretem inkább. Városépítők rules! Jó lenne má új.. -
#10 Egyszer lanoltunk haverokkal, gépek ellen, és valahogy megálltak a fejlődésben (mármint a gépek). Úgy röhögtünk, mint aki be van szívva, amikor ráküldtük a kőkorszaki bunkósbotosokra a hackereket. Biztos jól meghaxolták őket.. Elhatároztuk, hogy megbosszuljuk a h4x0r alakulatot. Rájukküldtünk robotokat. Még mi szívtuk meg a robotokkal, mert úgy leverték őket, mint a szart, de amikor a papjaik 3 robotot, meg egy repülőgép hordozót áttérítettek a saját oldalukra, akkor én már az asztal alatt fetrengtem, és sírtam. Aztán amikor találtunk egy csomag zsepit, és már kiláttunk a fejünkből, akkor rájukküldtünk 25 atombomtát. Persze a repülőgépeket előtte a papjaink áldották meg, és mondtak értük imát, nehogy az ellenség eltérítsen egyet :DDDD Jaj de nagy játék... -
#9 Ebben is lesz "Jézus?" :-)) Az volt a kedvenc egységem. Robotok ellen cyberJézus... Nyomott rájuk egy hurrikánt, meg egy vulkánkitörést, ugyanúgy hullottak, mint a középkorban a gyalogosok a pestistől. Megvettem kőkorban jézust, aztán digital age-ig nem volt rá gondom. :D A talicskás öltönyös parasztok is aranyosak voltak. -
#8 max-on meg szaggat , de akkor legalább szép :D -
aDannyBoy #7 Szerintem nem baj ha szétválik a két műfaj. Mindkét fajtából jelent meg pár az elmúlt évben.
Civ4 lesz az igazi :) ha jól sikerül -
clarus #6 Mindíg szerettem ezt a játékot, sokat játszottam az első részével, már amennyire sokat játszom. :)
Remélem, hogy ez legalább olyan jó, de a leírás alapján úgy tűnik. -
BiroAndras #5 Én azt szeretem, ha egy stratégiai játszásban lehet kényelmesen építkezni, meg stratégiát tervezgetni. Ezzel szemben úgy tűnik, a tendencia épp az egyre pörgősebb akciódús játék. Szerintem ez pont a játék lényegét ölik meg. A kedvencem még mindíg a Settlers I-II, ahol akár megebédelhetett az ember játék közben. -
kancsal456 #4
nagyon király -
Cicero #3 Nagyon jóra sikerült, főleg a multis része -
aDannyBoy #2 Jobb.. Az időjárásról nem ejtettem több szót, a tutorial ecseteli majd részletesen, de az kellemesen tud kinézni. Kivéve a hóvihart... az idegesítő.. nem látsz semmit :D -
#1 Hát a képek elég csúnyácskák, bár ahogy a szerző írta ebben a stílusban nem is ez a fontos, azért sztem csiszolhattak volna rajta még, mert ez így elég lapos mondjuk a véleményemet csak a képek alapján írom, lehet mikor mozog jobb.