LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
panasz sharp-ra is erkezhet ugyanugy, mint barmi masra. ok amugyis az orias meretu tv-kre koncentralnak mostanaban (otvar kepminoseg mellett).
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Egy hawer nemrég javíttatta a Sony tetyóját.
Igaz, az crt 😊
Arra a cégre gondoltam, aki pl. elsõként dobta a piacra az elsõ 4 alapszínt használó lcd-t is többek közt..
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
en is sony-t ajanlottam eloszor tibi-nek. nagy kulonbsegek valoszinu nincsenek ebben a kat.-ban, de ha megis, azt sony tv fogja produkalni. vagy valami meglepi keszulek, de azt a billentyuzet mogul nem deritjuk ki.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Csak ne felejtsük el, hogy a legeslegolcsóbb kategória pont olyan foscsi a többi nagy márka esetén.
Egyetlen márkát ismerek, amire sosem hallottam még panaszt..
De lehet, hogy az is csak véletlen 😊
Nem reklámozunk.. (elég annyi, sok fejlesztésben világelsõk voltak. 😊
Ezért is említettem a hibátlan állapotot és a rendes érvényes garanciát.
A netes rendeléseket leszámítva, boltban azért van lehetõség ezeket leellenõrizni.
Magam részérõl semmit sem rendelek a neten (az ételeket leszámítva) mert mindent importõrön keresztül, vagy személyesen valamilyen üzletben intézek.
Az elektronikai cikkeket pedig vásárlás elõtt az üzletekben alaposan többször is kipróbálom..
Azt nem állítom én sem, hogy nem kell óvatosnak lenni 😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
na ezekben a "boltokban" ezzel szokott lenni a gond... (meg, hogy a 3 éves szürkegaridat nincs hol érvényesíteni már az elsõ évben se, mert a webshopot üzemeltetõ Tévébolt 2011 kft már Tévébolt 2012 kft néven üzemel és nem jogutód....)
ezt bele kell kalkulálni!
nem azt mondom, hogy ne noname webshopban vásárolj, csak gondold át. nem ugyan az a szint, mint egy sony/samsung/pana márkabolt!
Forza.
Forza.
Nem mondom mert nem számít honnan tudom, (meg aztán úgyis megkérdõjeleznétek) de mielõtt ilyet àllítasz, használd fel a legmagasabb üzleti kapcsolataidat és derítsd ki, hogy az LG milyen kisebb és nagyobb cégeknek szállítja a kijelzõit.
Meg fogsz döbbenni 😊
A gondolatmeneted alapja hibás.
Amikor egy márkás termék vásárlásáról beszélünk, akkor a legutolsó fontos dolog az üzletkötés helyszíne. Ameddig hibátlan állapotban és rendes érvényes garanciával meg kapsz egy terméket addig nem számít honnét veszed.
Úgy tippelem, hogy Nálatok eleve nagyobb a választék mint egy kisebb boltban (bár a plazmák hiánya nem ezt sugallja) így ledes lcd vagy sima lcd választékból bõven lehet válogatni. Ami jó. De a hangulataidból azért az szûrhetõ le, hogy ment már jobban is a szekér.
Csak tipp, de mifelénk bevált: Errefelé találni a boltokban 60'-os "natúr" plazmát 2 év garival 150 ezerért..meg találni 50'-os fullHD Smart csillivilli led lcd-t 350 ezerért is.
Szegény idõket élünk. Pár szerencsést leszámítva. Mit tippelsz: ha mindkét említett tetyó kapható egy helyen, a kettõ közül, melyiket veszik meg szívesebben?
Még akkor is, ha kevesebbet tud.
Még akkor is, ha nem fullHD.
Még akkor is ha nincs Smart...
Gondolkozz el rajta: miért?
www.digimomentsvideography.com
www.digimomentsvideography.com
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
egy nagy (es par egyeb apro) oka van, amiert en plazma tv-t vettem magamnak: a fenyeloszlas. felhosodes, fenyszokes, engem ezek megolnek. meg a legdragabb edge led-es tv-k se tokeletesek, milyen lehet egy ilyen beleposzintu sony (vagy samu, vagy ... tokmindegy). ezert EN lehet meg a szinhelyesseget is bealdoznam, s megvennem a Samu-t. csodat sony se tenne... Tibi-nek kell merlegelnie.
130e-es limit miatt meg eleve felesleges agyalni.
SONY-ra visszatérve. Mivel 2 évig sony-t bámultam, bátran állítom, hogy a sony, samu, lg hármasból a sonynak van a legszebb képe. Képminõség alapján egyértelmûen azt választanám, viszont az mkv és külsõ winyó csatlakoztathatóság hiánya okozott kellemetlen pillanatokat. Másrészt, mivel nem rég kezdtem bele a saját életembe, nem tudok kiadni 130-nál többet kiadni tv-re. Márpedig egy sony 140-150-nél indul. Ha tudtok olcsóbbat, szóljatok rögtön.
nemtom amugy... en 1.-t vennem. minek a smart?
gyakran orszagonkent is valtoznak a szamozasok. lenyeg, hogy technoban az 5000 ugyanaz, mint az 5300.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF