12134
1147464846/1614162139.jpg

Hivatalos honlap

A Hivatalos oldalon megtalálható a Mount&Blade, Warband, With Fire and Sword,
Napoleonic Wars és a Viking Conquest kiegészítők leírása, FAQ részlege illetve a letöltés menüjük.

* M&B Native Angol FAQ *

* Warband Angol FAQ *

* Mount&Blade Wiki *

* Mount&Blade leírás (Strategywiki,angol) *

M&B/Warband/WFaS modok gyűjtőhelye

M&B/Warband/WFaS/NW hivatalos fóruma

---> * Mount&Blade Magyarország * <---

WARBAND Gépigény

• norbi4567
    De én a 901-et se tudom uniloaderezni mert annál is hibát ír
  • miko1216
    úgy látom az ostrom téma a trend na nekem is van hozzászólásom hogy a barom katonáim csak akkor jönnek el velem hadba hogyha 15X annyian vunk pedig egy spártainak az lenne a dolga hogy sose futamodjon meg. Amugy nem lehet töb rámpát rakni? Mer azt utálom az egészben hogy olyanok mint ha a tesco-ba lennének csak tolongaak meg nézelődnek de csak egy két embert szednek ám le. Mivel lehet megoldani ezt a dolgot(mindkettőt)
  • miko1216
    A legions modba lehet elefántod (elefánt mániás vok a medieval II-be is csak arra meek) ha lehet akkor hogy amugy faxa a mod csak azt nem értem ogy minek annyi nép szerintem elég 1 karthagói egy egyiptomi egy görög egy perzsa egy római egy barbár és egy német de erre van mindenféle baromság.Kössz a választ
  • Hunor1
    Oksa.
    Bár én taktikusabban képzeltem el..Egyszer jutottam fel a falakra, de ott 4-5 en állnak, hmm majd megpróbálom átugrani őket...
    Eddig azt próbáltam hogy a csapatomat rendeztem egyre erősödő "csoportok" - ba / tehát az első 6-7 emberem nem a legjobbakból állt/ csak a 2-3 hullámba tettem a 4 hősömet + pár terminátort hogy áttörjék az ellent.Én eközben(míg a csapat rohant a fal felé) 5-6 embert leszedtem a falról...

Mondjuk eddig még nem találtam várat amiben kb 160 alatt lett volna a védők létszáma.
    Thx a választ ! :-)
  • Sharkhunter
    én ajánlom, h mindenképp szerezz egy várat még ha kevés is a csapatod. eleinte 24-es battle advantagel mentem, én voltam az első aki feljutott a várfalra, átugrottam a védőket be a várfal mögé, aztán amíg az ellenség a feltörő katonáimmal volt elfoglalva, felmentem a lépcsőn, és hátulról szedtem az ellent. ilyenkor a fejszét használtam, hiszen legtöbbször elég volt nekik egy csapás is. az engeener skillt fejleszd legfőképp, mivel így gyorsabban lemegy az ostrom építése, és kevesebb az esély, h egy lord nekedszalad. sok sikert.
  • Hunor1
    @Sharkhunter:
    Logikus amit írsz.. de mivel csak 56 a seregem létszáma, az arányok miatt az első rohamban alíg 7-8 emberem támad..:-(( ahoz hogy én is leszedjek párat az íjammal közelebb kell menjek és védtelen is vagyok nyilazás közben(pajzs a hátamon) Volt úgy hogy sikerült néhányunknak utat vágni a rampa tetején , erre végre én is utánuk...de fennt a falakon egyszercsak körbevettek vagy 4 en és 0.05 mp alatt levertek....

Evidens hogy még tápolnom kell a seregemet, talán 100 alatt nem is
    érdemes ostromolni. / azt azért kifigyeltem hogy olyan várat támadtam ahol nem volt otthon a várúr /
    Nem tudom érdemes -e tápolnom az engineer tulajdonságomat, vagy a tacticks-ot inkább ???
    Ötlet ? Köszi.
    /azért állat az ostrom mindenképp:-) /
  • zeewolf
    Expanded Gameplay II v4.22
    Itt a linkje:

http://www.mbrepository.com/modules/PDdownloads/singlefile.php?cid=1&lid=576
  • baalbaalbaal
    Zeewolf, milyen móddal játszol?
  • Sharkhunter
    ha sok az ellenfél íjász (am ly-nal írni az íjászt kicsit merész :P), akkor érdemes neked is sok íjászt beszerezned. én mindig annyi embert viszek magammal, amennyit csak lehet. ez nagyon fontos, hiszen minél több katonád van, annál nagyobb arányban fogsz részt venni az ostromkor a sereggeddel az ellenséggel szemben. még ajánlom, h mindig vigyél magaddal íjat, mivel amíg távol vagy, leszedheted a a várfalakból lövőket, meg néha sok a távol levő ellen.
  • Hunor1
    Hali Lordok !

Nálatok hogy megy a castle ostrom ?? Nekem egtyenlőre még nagyon kemény...
    2-szer bepróbáltam egy várúr nélkülit.. de az ílyászok skat leszednek...
    Igaz csak 50 emberem van még...valszeg nagyobb sereget kell gyűjtenem.
    Ti mennyi sereggel próbálkoztok, mennyivel érdemes nekifutni egy várostromnak?
  • Braveheart
    901-et telepíted, uniloadert indítod. Utána uninstall, 903 telepít. uniloader indít, hibaüzenetekre ok, és ennyi volt.
  • norbi4567
    Ezt csináltam de nem jó.
    Sőtt még a játék se indul el :((((((
  • Sharkhunter
    nice job man!
  • TQ cheater
    Lol :)
  • TQ cheater
    Letöltöd a 901-et, bemész a könyvtárába, kimásolod az exe-t. Letöltöd a 903-at, feltelepited, berakod az exe helyére a 901-es exe-t, berakod az unlioadert, elinditod, megy.... vagy elötte kell még berakni az uniloadert....? Mind1 valami ilyesmit csináltam :)
  • zeewolf
    A hősöm halhatatlan lett, nincs nagy sebesülés és halál. Ha fizetsz Ramunnak hajóért akkor lecseréli a katonák fegyverzetét, és lehet venni a lovászoktól lőfegyvereket. Vettem egy hatlövetű puskát. :D
  • zeewolf
    Szerencsére van leírása a küldetésnek:

http://forums.taleworlds.net/index.php/topic,34392.msg889379.html#msg889379

de azért ide rakom a listát:

1st - Swadians;
    2nd - Vaegirs;
    3rd - Khergits;
    4th - Nords;
    5th - Onyx Brotherhood;
    6th - Fallens;
    7th - Northerns;
    8th - Saracen Horde;
    9th - Bears parties;
    10th - White Bandits, Bandits, Manhunters.
  • Sharkhunter
    norbi: sztem még ők se tudják, mivel infót nem találtam erről, ezért úgy néz ki, h még sokat kell várnunk :(

Hunor: érdekes...pedig ebben a modban engem elég hamar felkértek, de magadtól is bírsz csatlakozni. elmész caesarhoz és ott ha minden igaz, lesz egy opció a csatlakozásra, de nem biztos, h elfogadják a kérésed. azonban olvastam, h akkor nem kapsz falut ebben az esetben, de ha ők kérnek fel akkor kapsz egyet. ha sok küldetést csinálsz, v megvéded a karavánjaikat, v segítesz nekik a harcban akkor nőnek az esélyeid a felkérésre

zeewolf: sztem teljesen random adják, hiszen a leíráshoz képest nekem is eltért, am sok szerencsét, és feltétlen oszd meg velünk, mi lesz ha megtaláltad a HALHATATLANSÁG TITKÁT!!!

pityi: magyar nincs, angolt pedig csak a 0.705-öshöz találtam eddig, azonban az is hasznos lehet: http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/file/929393/43196
    és az EG II guide: #426 ez csak ehhez a módhoz szól, de van pár jótanács, amit native-ban is felhasználhatsz (ez is angol)

am lehet, h nem írtam, kicsit lehet csalni az EG II-ben, ugyebár nincs rosszabb mint meghalni -főleg akkor ha automata mentés van- és egy jól célzott dárdaütés az egész életet leviheti egy szempillantás alatt, de ha egyből a halál után kiléptek (Ctrl+Alt+Del), akkor nem menti el, és lehet vígan folytatni a játékot élve
  • pityi49
    Hello Sharkhunter!Egy egyszerú kérdés hol lehet találni leírást?
  • zeewolf
    Isteni szikrától vezérelve kiléptem a frakciómból (kissé körülményes) hátha pont ők dobnák a 8. könyvet, de nem, nem-nem, nem ilyen egyszerű ők az egyest pottyantják. :( gőzöm sincs honnan esne a nyolcas.
  • Hunor1
    Hali !
    Sajna csak most találtam rá erre a remek kis gammára tök véletlenül...(stb..stb..)

Legions moddal megyek, de nem tudom hjogy lehet belépni a római néphez...mintha olvastam volna hogy 100 renown kell hozzá... nekem már 140 felett van( 10 es kari) , de nem hív meg senki, ill nem látok semmilyen opciót hogyan kell belépni egy nemzethez....
    Plz valaki help.
    Köszi
  • norbi4567
    A játék végleges verziója kb mikor fog kijönni?
  • Sharkhunter
    a leírásban az van, h minden néptől kell szerezni egyet, és a különböző banditáktól is (fallen warriors, bear clan stb.), a 8. a leírásban a northern army-nál van, de én pl a 4.-et egy nord karavántól szereztem meg, pedig a vaegirekhez van írva a 4. könyv. ez am nekem jó jött, mert pont a vaegireknél vok :D
  • zeewolf
    Rosszul fogalmaztam, a nyolcas hiányzik csak.
  • Sharkhunter
    nekem megvolt a 4., aztán szétszedtem egy khergit csapatot és kaptam 2! third tome of life-ot XD, de inkább 2, mint egy se :D
  • zeewolf
    Ha szorgalmasan fosztogatsz lesz elég pénz :D Én a könyveket gyűjtögetném de egyet nem találok, de majd csak meg lesz.
  • Sharkhunter
    érdekes, h az EG II-ben milyen gyorsan elúszik a pénz :D, vittem egy war trophy raumnnak és fizettem 7 ezer dínárt, erre meg adott egyetlen egy katonát. kicsit költséges, mi? legalább egy hadsereget kellett volna adni ezért. na mind1, am elég tápos a csávó, de 7000-ért!!! ez nem fair. am még vettem egy hajót 10-ért és minden íjas lőfegyerekre váltott(elég logikus, nem? a hajót azóta sem találom), amik nagyon szedik a hp-t. érdekes volt, h egy heavy SWORDMAN kezében ott virított egy háromcsövű puska XD, de megéri áttérni erre a puskás változatra
  • norbi4567
    Nekem így is ugyanazt írja ki :(
    Feltelepítem, indítom és kezdeni kell egy új játékot?
    Vagy meg kell várni amég a elérem a 6-os szintet? És csak utána lehet?
  • Sharkhunter
    hoppá,lehet rosszul mondtam, csak most jöttem rá, hogyha egy városvezető (guildmaster) azt a küldetést adja, h ments meg egy lányt a rablóktól, és elintézed a rablókat, vagy fizetsz a lányért, és megszerzed a csajt, az addig nem kerül ki a csapatból, amíg nem vitted vissza a guildm-nek XD. amikor pont fejlődött, akkor jöttem rá, h hülye lennék visszavinni. nemtom, h native-ban megvan-e ez a küldetés, de EG II-ben jól bevált :D
  • Sharkhunter
    az szép...gondolom a legionsszal nyomtad, meg is jött a kedvem, h megint felrakjam az újabbat. a nativban csak 4 hősöd lehet, sztem a legionsban is, de vannak modok ahol akár 20 is lehet
  • dani601
    Nah ma mi történt velem.. 150 fős hadseregem van a leges legjobb katonákkal és 2 hőssel akik a legjobb cuccba vannak. megyek át spártához amikoris meglátok egy csatát. A szövetségesem vs az ellenségem. Nah mondom egye-fene segitek neki. A számokra nemis figyeltem csak a csata elején. 945 vs. 803 !!! Nem egy 5 perces csata volt :D A poén az volt hogy a csata elején én mindig kilövök messziről egy nyilat csak ugy poénbol és ez a nyil teljesen véletlen megölte a hadvezért :S Elsőnek nem hittem el... Nagyon izgalmas csata volt, ilyenkor sajnálom hogy nem veszem fel videora :(
    Amugy maximum hány hősöm lehet ?
  • vlionr
    nekem is hibát írt ki amikor az unloaderrel akartam indítani, de ha elsőnek simán elindítod a gamét, és kilépsz, aztán pedig az unloadert, akkor működni fog. vagy is nálam összejött, és ez után pakoltam rá a 903-at.
  • TQ cheater
    Igen, menő volt.... ott mendtem egyedül a várban legyűrtem 15 ellenfelet és el lett foglalva a vár xD
    De mondjuk a 100 emberes lord jön az idegesitö mert hármanként kell lenyomnom öket
  • norbi4567
    Ugye először felrakom a 901-et azt uniloaderezem és utéma a 903-at?
    De nekem a másik nagy problémám hogy a 901-et se tudom uniloaderezni mert annál is hibát ír ki
  • dani601
    köszi :)
  • Sharkhunter
    váras kérdésedre: #489
    1. nem tudsz, de tényleg jó lenne
    2. a max létszám változik, alul a report menünél ha rámész a characterre, láthatod minek a függvényétől függ. a leadership skill növelésétől is nő, ahogyan a renown mennyiségétől is, amit csaták után kapsz
  • dani601
    Sziasztok.
    Már napok óta támadom a sárga ellenfelet. kb 50x lenyomtam a seregét. Hogy lehet megtámadni vagy elfoglalni a várát ?
    Lehet saját várakat létre hozni ? Mennyi a maximális létszáma a seregemnek ? mert van vagy 40 Hired Blade (vagy mi) és többet nem tudok szerezni :(
  • haxoror
    "2-es battle size-al xD"

hehe
  • TQ cheater
    Jah ok...
  • Sharkhunter
    úgy értem, hogyha pl nord championt akarsz sokat, akik nagyon jók várfoglalásban, akkor begyűjtesz egy csomó nord parasztot, és a sereged többi részét a várban hagyod, így a nordok hamarabb felfejlődnek, és nem a lovasok intéznek el mindenkit

nekem is járkáltak a lordok, de pár nap után végleg eltűntek