Mount & Blade és Warband
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.taleworlds.com/download/mountandblade_0890_setup.exe.torrent <--nemtom jó-e ez, de töltöm 😊[/url]
elvileg mûködnie kell...
Pain is inevitable. Suffering is optional.
ez jó kérdés 😄
énsem találom, pedig már vagy másfél órája keresem<#fejvakaras>#fejvakaras>
énsem találom, pedig már vagy másfél órája keresem<#fejvakaras>#fejvakaras>
nagyon jó játék(Y)
nemtudjátok véletlenül, h mért van az, hogyha egy 24 darabos nyílkészletet teszek a nyílpuskába, akkor csata közben csak 1-et enged kilõni?? 😄
nemtudjátok véletlenül, h mért van az, hogyha egy 24 darabos nyílkészletet teszek a nyílpuskába, akkor csata közben csak 1-et enged kilõni?? 😄
Lehet, hogy buta vagyok, de most hirtelen azt nem találom hogyan frissíthetném fel a 0.808 verziómat 0.892-re? A játék menün lévõ 'chek for new version'-ra kattintva azt írja ez a legaktuálisabb változat 😞
<#nemtudom>#nemtudom>
<#nemtudom>#nemtudom>
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Íme a mount & Blade 0.892-höz a crack:
http://thepiratebay.org/tor/3823720/Mount__amp__Blade_0.892_Crack<#smile>#smile><#smile>#smile><#smile>#smile><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
http://thepiratebay.org/tor/3823720/Mount__amp__Blade_0.892_Crack<#smile>#smile><#smile>#smile><#smile>#smile><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
Már kiadták a 892 es verziót is! Õrület minden nap kidnak vmiféle javítást!
hello, nemrég találtam rá erre a játékra..már eléggé jól állok (fekete cucc;csúcs fegyók) csak mostanában rájött olyan hogy(általában csaták végefelé, mikor már dörzsölöm a tenyerem a jó droppokért) egyszerûen kifagy.. van vmi tipp?
Ja a régebben írt cheatet, mikor vmi fáljban kell turkálni..sikerült valakinek? vagy tud esetleg másikat?
Ja a régebben írt cheatet, mikor vmi fáljban kell turkálni..sikerült valakinek? vagy tud esetleg másikat?
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
Hi! Kiadtak egy javítást a Mount & Blade 890 es verzióhoz ami sok bugot kijavít. Az új 891 -es veziójú Mount& Blade-hez talál valaki cracket az szóljon!!!!<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#smile>#smile>
Akkor bocsánat, elfelejtettem hozzátenni, hogy a torrent nekem személy szerint nem jó, mivel olyan fõsulis hálón vagyok ahol az nem megy.
Egyébként köszönöm a linket.
Egyébként köszönöm a linket.
Érdekes nekem az elsõ link amit kidobott:
aki keres talál
aki keres talál
jah ha valaki kipróbálja ezt a verziót és nem csak 4 szintig viszi az írjon már valamit arról, hogy a kalózos küldi után van e már folytatás. Van e már valami sztori kirajzolodóban stb.
hivatalosfórum
A fenti linken találsz 3 további linket a legfölsõ a hivatalos link a középsõ torrent a legalsó filecloud-os.
A Zendar-os bakikra már jött ki javítás:
mod
crack is van már
UI: a Google hasznos dolog
A fenti linken találsz 3 további linket a legfölsõ a hivatalos link a középsõ torrent a legalsó filecloud-os.
A Zendar-os bakikra már jött ki javítás:
mod
crack is van már
UI: a Google hasznos dolog
Most akkor melyik az új verzió??? Adjatok már pls linket!
dettó
Van hozzá crack/seriall??
Nekem nagyon teccik. Nagyon sok újjítás van benne!
Olvastam a változtatásokat, egyelõre várok az átállással, elég sok bug van benne.
War. War never changes.
Kész a Mount & Blade 890 verziója!!
Jah bocs ezt nem ide akartam, de ha valaki tudja, hogy mi ez és erre jár az válaszolhatna.
Medieval 2 Total War Update 1
Nagyon jó játék. Kíváncsi vagyok milyen lesz a teljes verzió.
Új verzióról nincs hír? Mikor lesz 1.00?
War. War never changes.
Valószínûleg az új verzióból már ki van szedve, az elõzõ 7. valahanyasnál még volt...
félix.....akkor minek játszol? töröld le azonnal ha csítelni akarsz...
félix.....akkor minek játszol? töröld le azonnal ha csítelni akarsz...
Nem tudna valaki pénz kodot vagy trainert?
Ok köszi szépen.
Nekem fel van telepítve, de nincs ilyenem.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Sziasztok hol találom ezt a fáljt rgl_config.txt ? Elöre is köszönöm!
Hinnye, igencsak megváltozott, mióta utoljára láttam! Most már nem csak egy unikum, hanem tényleg kezd egy nagyon jó játék válni belõle. Nem bántam, meg, hogy anno megvettem.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
van valami iromány róla, h mi változott 0.808-ban?
Tényleg nagy a fejlõdés, egyre jobb a játék! Már várom az 1.0-t 😊
War. War never changes.
Köszi! Állat!😄😄😄 és müxik is! Mondjuk ez nekem megvolt, csak nem gondoltam volna, hogy müxik!😄
Ott az NFO-ja. Nem valami bonyolult...
Egyébként tényleg látható a fejlõdés. Nagyon jó ez a .808
Egyébként tényleg látható a fejlõdés. Nagyon jó ez a .808
és valami használati utasítás?😄
Otthon le van töltve, nyugi <#idiota>#idiota> Esetleg ha tudtok valami helyet ahova feltehetem, azt megköszönöm.
Amúgy a Rapidshared-en találtam a keresõjével: http://www.rapidshared.org
Most melóban vagyok és nem találom.
De este feltöltöm valahova. Remélem kibírjátok addig...
De este feltöltöm valahova. Remélem kibírjátok addig...
Remélem nem csak egy elõrehozott április elsejei bolondság volt ez a hozzászólásod...
Mert ha nem akkor linkeld már be! <#nezze>#nezze>
Mert ha nem akkor linkeld már be! <#nezze>#nezze>
War. War never changes.
Uff! megtaláltam a 0.808hoz a törést 😊
Én is jól elvoltam a 0.751-el, de a 0.808ban rengeteg újítás van amitõl élvezetesebb a játék...
War. War never changes.
Szerintem azért, nem ír senki, mert senkinek sincs meg a crack. Azzal, hogy írogatsz nem lesz több crack. Természetesen engem is érdekelne a dolog, de én pl. nagyon jól elvagyok a .751-el. Szóval annyira nem izgat, hogy van e vagy nincs crack.
Gyerekek most már nagyon kéne crack, türelmes voltam, nem tudná vki felrakni (ha van mert ha nincs nem szóltam) vhova?
War. War never changes.
Crack? <#nezze>#nezze>
War. War never changes.
Sikerült valakinek megtörni a 0.808-at?
Vki nem tudná belinkelni a mûködõ 0.808-as cracket? Türelmes vagyok de már 2006. nov 24. óta várok rá <#nezze>#nezze>
War. War never changes.