Mount & Blade és Warband

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

skatebab
hali
nem tudjátok hogy kell segítséget kérni vár ostromhoz?
mert egyet eltudtam foglalni magam de többiben mint az oroszok :S
meg hogy lehet használni az ostrom gépet vagy hogy lehet szerezni olyan eszközöket amik pl a quick battle-ban vannak a vár ostromlásához?
vagy ti hogy vagytok ezzel? csak a kis sereggel harcoltok meg falut gyujtotok fel meg esetleg vár ostrom? valami "nagy" eseményt nem lehet összehozni benne? 😊
ne csak egyedül nyomjam uncsi kezd lennni! :S
kössze

skatebab

norbi4567
Valami ingyenesre gondoltam.
Mondjuk valami normális crack neem uniloader és hasonló vackok.

Hustler_hu
megveszed esetleg ? 😊
norbi4567
Leszedtem a 0.903-as verziót de hogy tudom regisztrtálni??

Kipróbálom a Band of Warriors Expanded 1.2-t, majd írok véleményt. Kösz az ötletet!

War. War never changes.

😄 ez a mod már nem letölthetõ, csak most vettem észre. Nem olvasgattam át a dolgokat de mintha lopott lett volna, gondolom az ötletek, esetleg file-ok. Van még két mod amit egész jónak tartok, de biztos ismeritek: Band of Warriors, és az Expanded Gameplay II: The Fifth Immortal.
Köszönöm megtaláltam.Ottácsingózik a kopasz slave kereskedõ aweapon árus mellett.Hali!

Érdekes a leírása... ellenben nem tudom honnét lehet leszedni, minden link halott vagy removed... ötlet?

War. War never changes.

Zendarban, és a városi kocsmákban is próbálkozhatsz, de ott nincs mindig efféle kereskedõ.
Ja és:http://www.pcguru.hu/pcguru/letoltes.php?letoltid=2058&nev=Mount_&_Blade_demo

Sziasztok! Hol lehet eladni a foglyokat rabszolgának? Köszi!

Játszok az új modokkal, fõleg a Glory to Revolution nyerte el a tetszésemet. Pisztolyok, Muskéták, lehet fejlesztetni a meglévõ felszerelést, különleges fegyverek készíttetése, bank, a hõsök egy-egy hasznos tulajdonsággal bírnak, (van saját bankárom 😄) és a "megszokott" újítások: több fegyver, páncél, ló, hõs.
Valami új info? Kicsit elhalkult a fórum...

War. War never changes.

Ez a módszer mûködik, köszi!
Bár asszem mire kijön a teljes én is megveszem, mert megéri... és ennyit megérdemelnek a fejlesztõk is.

War. War never changes.

csak nálam nem támadják a váraimat??
mit csináljak ha lehet egyáltalán valamit hogy támadjanak?
Hello
van 1 kis problémám, az oldalt felugró üzenetek késnek, vagy egyáltalán nem jelennek meg..optionsbe minden be van kapcsolva. Csatában is ha elkezdem ütögetni a parancsbillentyût fél perc múlva jön fel az összes.
Újratelepítés nélkül lehet kezdeni vele vmit? köszi

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

Version 0.903 changelog:
- Factions should no longer be at war with themselves.
- Shininess back on all armors. (A million thanks to Guspav who campaigned for this and provided fixes himself for previous versions!)
- Horse archers now dismount immediately when ordered.
- Various other fixes
hell
mi a változás a 903 as verzioba a 901 es hez képest?
Voltan
Ha valami, hát ez tényleg megéri. Én is megvettem már vagy másfél éve.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Hustler_hu
amúgy a falukban kapod meg feladatként, hogy vigyél nekik x tehenet, na akkor kell odaterelni õket. Más funkciója sztem nincs.
Hustler_hu
vagy megveszed mint pl. én még a 0.6-os verziónál . Ezzel egyrészt támogatom a fejlesztõket mert nincsennek tele pénzel és nem egy nagy kiadóra (EA sux) bizzák, hogy utánna tucatjáték legyen, hanem szépen lasan fejlesztik. (amúgy sztem. senkit sem vág hanyatt az összeg, nem tízezrekbe kerül ...)
Nem itélem el ha crackelitek ,a ti dolgotok, csak most tényleg gondolkozzatok el rajta (csak 1 picit...), hogy ha ti fejlesztenétek ezt az egyedi gamat, akkor bántana-e titeket ?
Nem, csak terelni, megállítani, és mészárolni lehet. De elképzelhetõnek tartom hogy szaporodni kezd a csorda egy idõ után, még nem próbáltam ki, csak ötlet, hátha. 😊
Sziasztok. Szeretném megkérdezni hogy mit kezdjek a tehénnel mi után megvettem, haggyam ott a falu közelében, mert levágni még nem akarom?
meg lehet csinálni azt hogy cstalakozzon a party-hoz?
Szivesen, örülök hogy segíthettem.
Köszi Zeewolf!
Óriási ez a játék, ha lenne benne multiplayer összeszarnám magam!
remek, kipróbálom <#eljen>

War. War never changes.

Ok, megvan a megoldás, elõször a 901-es változatot kell telepíteni és azon elvégezni a mûveleteket az uniloaderrel. Majd uninstallálod a 901-et és telepíted a 903-at, indítod az uniloadert CRC hibát ír de ne foglalkozz vele rendbehozza magát, de utána nem kell megint manualozni. Még annyit, az uniloader indításakor 2X ugrik fel az OK ablak, és a kettõ között megjelenik a regisztráló azzal ne foglalkozz csak várj.
Megpróbáltam teljesen leszedni, kitakarítottam a registrit, ammennyire tudtam, majd újratelepítettem a játékot. Nekem is volt hiba, (manual activation)de alatta ott volt hogy megcsinálta. Azt nem tudom kipróbálni, mi lenne egy tiszta telepításkor, mert nincs kedvem most újra rakni a renszeremet. Müködik, de a kódot a következõ indításkor nem kérte, valahol már eltárolta azt. Átmegyek egy másik gépre megnézem ott mit mûvel.
Persze, elsõ indítás után létre is hozott egy filet, de második indításnál manual a.-nál már szabálytalan mûvelet...

War. War never changes.

Ugye az uniloader exe-t bemásoltátok a játék könyvtárába? Mert csak ott mûködik.
Nekem jó, de sajna gõzöm sincs mi oldhatná meg a problémátokat.
Nekem is ez a problémám...

War. War never changes.

Sziasztok!
Megint kéne egy kis segítség! Leszedtem a cracket a 0.903-hoz innen:
http://thepiratebay.org/tor/3923938/mount__amp__blade_0.901_crack
Kibontottam, elindítottam at exe-t, de amikor a manual-ra akarok kattintani, hibát jelez és leáll! Lehet, hogy ez a crack egyáltalán nem jó a 0.903-hoz?
A File Front eléggé beégne ha vírusos programokat töltenének le tõlük az emberek. A torrentes és crackelt cuccok beszerzése viszont egyéni felelõsség kérdése, onnan jó eséllyel kaphatsz vírust, kémprogramot, esetleg egyéb érdekes mütymürüttyöt, ezért nem árt az óvatosság.
Nem, nem vírusosak, azokat használom, onnan töltöttem le, és nincs problémám.
Köszi olvastam a kommenteket, de tuti, hogy nem vírusosak, mert nem szeretném elcseszni a gépemet az ünnepekre!
#267 #286
Sziasztok!
Nem tudná valaki elmondani, hogy honnan töltötte le és hogyan rakta fel a legújabb verziót?

Nincs jobb, mint Karácsonykor felgyújtani néhány falut, meg lekaszabolni a koszos parasztokat, úgyhogy rajta!!!

Elõre is köszike!
Nekem is megy a 0.903-as, Xp SP2-esem van es Nod 32(ha ha tényleg számit)
és én is a 0.901-esre tettem fel.Az uniloader mintha frissitest szedett volna le de nam mernék rá megeskudni.
Laptopról próbáltam inditani, eddig ment, de a 0.903-as már nem indult az uniloaderrel. Sztem itt vmi más probléma lehet. Kéne a régi fajta crack új változata...

War. War never changes.

Keressetek valami más egyezést, ami miatt nem mehet, pl.: vírusírto
Én úgy csináltam (XP-n), hogy fennt volt a 0.901 és arra ráraktam a 0.903-at és még nem próbáltam...😊😛

Zsolo007
Mint az látható XP-n is fagy, szóval a probléma más jellegû.

Egyszerû a megoldás😊 Rakj fel XP-t😊 Ennyi...

Zsolo007
Akkor mindegy...reméltem hogy Vistád van....mert akkor arra rá lehetett volna fogni 😊. (nekem ugyanis az van)

Nem tudom segít e. Nekem a 901 volt fent, uninstalláltam, megmaradt a könyvtár és az uniloader, felraktam a 903-at, indítottam az uniloaderrel, elõször hibát írt, másodjára ment. Arra nem emlékszem kérte e a kódot.
Nekem is XP pro SP2
mikor rámegyek hogy manual activation töltöget, és szabálytalan mûvelet... eddig ilyen nem volt

War. War never changes.

XP SP2 SysOp
Zsolo007
XP-t vagy Vistát használsz?

Igen.