Mount & Blade és Warband

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TQ cheater
Hmm, tehát 903-as a nostani verzió--de honnan szerzek 901-exe-t?

Be Positive! MMO GAMER

TQ cheater
Hali!

Most játszottam trial versionnel, és úgy megfogott ez a gamma....egyszerûen zseniális!
Sajna tovább nem tudok játszani.Nektek mind megvan teljesben? Jó lenne nekem is, de kiskorú vagyok, és az internetes, kártyás fizetést nem tudom megoldani 😞
Valaki kódot cserél GW-accountra vagy ilyesmi? Bár nem hiszem. Nem tom, mit tegyek!

Be Positive! MMO GAMER

örülök neki, h gyorsan jönnek a frissítések, csak az a kár, h a mentésemet nem bírtam átvinni, van vmi megoldás<#confused>???
csatlakoztam a magyar kiralysaghoz és ht felhuz hogy nem haborutik ssenkivel ezzel nem tudnak vmit kezdeni mert kezd unalmas lenni a rablok irtasa

Nem jött össze mer nem engedi a fszkalap mbre... de ha valakinek van valami oldala vagy ilyen akkor annak elküldöm e-mailban

hmmm...lehet, mindenesetre egész jól jártam 😊
Arra gondolok, gyorsabban gyaktad le az ellent mielõtt jött volna az erõsités.
hát ez jó... nekimegyek uxkhalnak a 112-es seregemmel, a várban voltak kb 220-an, kaszabolok és kaszabolokegyszercsak írja, vége a menetnek, késõbb látom, h csak 70 embert öltünk le<#violent>, és a vár el van foglalva<#hehe>
elég kíváncsivá tett, mégis hogyan lehet ez, várom az ötleteket
én egy onyx guarddal kezdtem, hiszen eszméletlen jó a páncélja, am nekem az összes hõs jelkakában jelentkezett, de borcha nálam is késõbb került elõ.

a modra nagyon kíváncsi vok, ha fenn lesz egybõl letöltöm 😄
Különben a Borcha-s kerdesre valaszt adva nekem mostmár 2* egymas utan Jelkalaban vot ám lehet hogy veletlen.

észrevételeiket ide irjatok vagy ha valami nem tetszik vagy hibas birom a kritikat 😄 a zászlókértelõre is bocsánat mert hát eléggé elcsesztem de ha bannera.dds vagy valami ilyesmit nem cserelitek at akkor jó. KÖSZÖNÖM

NA VÉGRE RÁJÖTTEM HOLNAPRA FENN LESZ A NEVE AZ LESZ HOGY MIDDLE EUROPE MOD. A másik miért csak 20kb-s kepet lehet feltölteni????mert akartam róla
feltölteni néhány képet.

Nem. Mert fogalmam sincshogyan kell. hehe még senki sem töltött fel soha semmit oda??

Earlier Days, ez lett ma feltöltve. Ez az?
az jó ha rámentem az mbre...-on hogy upload ize ez meg az és akkor kért valami levelet én meg megirtam azt amit ide kicsit átfogalmazva ilyenkor mivan szthittem lesz egy ilyen ûrlap amit ki kell tölteni és kész ez így jó??

1.hova tudnám feltenni?
2.azért nem mert ha megnézed akkor földrajzilag így jo (én is a vageirekre gondoltam.)Mert a Swadianok(magyarok)-tó Ény-ra van Németo.ÉK.-ra pedig ien egyebek hehe.D-re törökök Dny-re pedig a balkáni népek.
De ha valakinek kell átküldöm email-ban talan gyorsan atmegy. Ja és kepek is vannak. De megprobalom feltornászni mbprepostoryra.

Már megtaláltam Borcha-t, Praven-ben. Az alapban a Vaegirek olyan törökösök nem? Nem írtad hol lehet leszedni a mododat. 😄
Csinaltam egy modot.(Ha ezt annak lehet nevezni)Az egész a Hunyadi Matyas idejeben jatszodik.
-nemzetek nevei,csapatai átnevezve
-Borcha=Kinizsi Pal(kicsit tuningoltam)
-swadianok a magyarok a fekete sereg lehet hogy egy kicsit tuloztam amikor a black knight panceljat hasznaltam a magyaroknak XD
-csinaltam egy Hunyadis Pajzsot (hollós)
-Ja és olvastam hogy nem talaljatok v. talalod Borchát hát felkutattam és Jelkala-ban talalhato ugy ebben a kis modositasban õ Kinizsi.
- A nemzetek a következõk:
-Swadian= Magyar Kiralysag
- Nordok= Német-Római császárság
-Khreigtek= Török Birodalom(itt a törökök dolgait egy kicsit átcseréltem mert ugye akármekkora ellenség volt mégiscsak erõsek voltak)
-Rhodokok= Balkáni Nepek
-Vageirek= Egyéb keleti Nepek (de a katonák neve megiscsak nomad lett ezt talaltam a legjobbnak.)
A zászlokat termeszetesen atszerkesztettem.
Na hát ennyi lenne.
De varosnev szerkesztõt nem találtam (csak Throgim Map editor-ját de ha jol tudom az csak a 8.08-hoz meg 8-asokhoz jo.
Ha valakit esetleg erdekel az jelezze a forumon es egy jo map editor is kene es keszen vagyok ennyi.
-
-

srácok nem tudom hogy áltok a 903 crackjével de rájöttem ha feltepelited a 903at és berakod a 901 exe fájlját és a 901 uniloaderjével indítod akkor tudsz játszani vele igaz 901nek hiszi de attól ugyanúgy müxik a EG2 én is azt nyomatom 😄....tehát a hozzámhasonló anyagilag szerencsétlen embereknek még is van lehetõségüjk játszani ezzel a fantasztikus játékkal 😄....(ha valakinek nem sikerült vagy nem érti amit irtam irjon az [email protected] -ra) császtok
ja és persze M&B RULz 4EVA !!!!!!!!!!
Újra kellett kezdenem a fagyás miatt, de most a 4.17-ben játszok. Old Knight-al nyomom, már elértem a 30-as strength-et, úgy hogy szinte bármit használhatok. A lovas harcot szeretem, minél hosszabb lándzsával. (de ki nem?) Próbálok õsszehozni egy jó csapatot csak nagy a lemorzsolódás, fõleg hogy kibõvült az ellenségek száma azokkal a nõi csapatokkal, már õk is hajtanak a bõrömre, eddig ez nem így volt. A várak városok elfoglalásakor nekem nagyon bejöttek a swadiai Ironclad Guard-ok, (asszem ez a nevük) de most elõbb lovagokat szeretnék hogy ne legyek olyan gyámoltalan mikor utazok, 😄 és jó lenne már megtalálni Borcha-t, a sebesség miatt.
ti az EG2-vel h álltok/álltatok? mivel én megint meghaltam <#rinya>(ennek következménye, h csökken az agility és a strenght amíg meg nem halunk véglegesen, és kapunk egy kemény sisakot, továbbá fallen ones-ok is csatlakoznak hozzánk), de felcsillant egy reménysugár! beleolvastam az EGII adventure's guide-be, és rájöttem, h ez nem egy egyszerû textúrákkal és emberekkel tuningolt mód, hanem itt van egy nemesebb cél, meg kell találni a halhatatlanság titkát!
röviden (remélem jól értelmeztem): meg kell szerezni egy epidemic trophy-t (talán egy csata után lelhetjük az inventorinkban), aztán az egyes csapatok megverése után kapjuk meg a 10 élet kötetét (tome of lifes), utánna ezeket el kell vinni Ramunhoz, a Zendarban lévõ rabszolgakereskedõhöz, és akkor elénk tárul a halhatatlanság titka!

részletesebb infó itt: http://www.mbrepository.com/modules/PDdownloads/singlefile.php?cid=5&lid=706
angul tudás nem árt
zeewolf: kösz, kár, h nem mondtam hamarabb, akkor most pár hajszállal több lenne a fejemen <#vigyor3>
miko:1. nem ismerek, de a renownot csak egy csatára kapod, itt gondolok arra, h kinyírtad a vár védelmét, és csak arra az eseményre kaptál renownot

2.kb 25-30 lojalitásnak kell lennie feléd, h kövessen, nekem volt, amikor 3-an is loholtak utánam <#nyes>

3.ilyen modot nem ismerek, de van egy mod ami egy városba teszi a siege-ot, rivacheg várát mondjuk elég elõnytelenül állította össze a modder, de érdemes kipróbálni, azonban készíts elõtte másolatot, ha vissza akarod állítani a rendesbe
http://www.mbrepository.com/modules/PDdownloads/singlefile.php?cid=6&lid=698

ha zeewolf linkjére gondolsz, az hozzá se fog érni a savegame-edhez
de ez ugye nem cseszerinti el a savegamemet?

Van egy olyan town_siege_fix_1.02 ezt szedd le itt:

http://www.mbrepository.com/modules/PDdownloads/singlefile.php?cid=10&lid=658

Felülírod ezzel abban a modban amivel épp játszol és megjavul az ostrom.
hát kiprobltam nem jött össze hehe. de lenne egykét kérdésem
-van olyan tul. amivel a renow nagyobb lesz egykét csatában(mert kinyirtam a khreigt kánt és csak asszem 5 renown-ot kaptam
-mennyire kell benyalni egy-egy lordnak hogy csatlakozzon vagy kövessen hozzám?
-melyik moddal lehet bevenni nagy várakat?
-még régebben írta meril hogy magyarítas lesz vagy valami olyasmi és az oldalan is volt egy kép a magyaritassal kapcs. a választ köszi.

én fegyvertextúrákat pakolgattam nem sok sikerrel <#szomoru2>(kicsit feldobni a native-ot), de az a két mód sztem simán passzolhat
más: van egy nagyon fontos dolog amire rájöttem! a kisvárakat 2-3 támadással szét lehet szedni, a nagyobbaknak kicsit több de megoldható, azonban ha egy népnek már csak egy vára maradt akkor akár 700-an!!! is lehetnek benne. én rivacheggel eléggé megszenvedtem, de enyém lett <#vigyor> szal érdemes egy vár alapvédelmét lecsökkenteni(lehetõleg olyanét amely jól bevehetõ, mert pl rivacheg minden egyes emberét a hadseregem nélkül szedtem szét, mivel a feljárót elrontottát, és csak ugrással lehetett a várfalak mögé jutni), de nem elfoglalni, ezért ha a végén a legtöbb király majd ott puhítja a hátsóját, akkor már nem kell az alapvédelemmel bajlódni, így is lesz elég dolgunk
Én még nem próbáltam két modból egyet csinálni, de ha a file-ok nem írják egymást felül akkor szerintem minden további nélkül megteheted. (egy könyvtárban kell lenniük a "modules"-on belül)
fontos lenne mer mindegyik nagyon tetszik

Szerintetek ha fönn van a Black Baron mod (egy hõst tesz be) akkor arra mehet a Heraldic_Clradia(ilyen lovagokat meg páncélokat tesz be)?????????????????????????????

Ok, köszi a választ.
Én az EG2-ben a 199. napnál tartok.

War. War never changes.

Fenébe az EG2-vel, nemtok vele tovább játszani. Memóriahibával elszáll. Azért egy kérdés: valaki jutott túl a 150. napon EG2-ben? vagy bármiben, esetleg natívban?
nekem még nincs meg, mivel már csak az maradt hátra a vaegir várak közül, és a legtöbb király ott campel<#sir>, de ma mindenképp megszerzem<#eplus2>!!!
Na, öröm és bódottá... enyém Rivacheg! "Csak" 500-an védték 😄
arra gondoltam hogy kéne csinálni egy 1848as forradalmas modotXD
Ahoy guys!
nagyon belelendültem mostanság az m&b-be bár nem a native-val játszok hanem az expanded gameplay II-vel ajánlom mindenkinek nagyon frankó kis mod emellett ajánlom a japán fanonak mint jómagam az onin no ran elnevezésû modot és így megszletik az eddigi legjobb pc-s szamurájos játékXD
ZsZso
Köszi az infókat. Na akkor kicsit tolom még így, aztán jönnek a lentebb ajánlott modok.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

az item editorról vmi infó????

sry, de elég mozgalmas a hetem,de ma fenn vok éjfélig.
a várfoglaláson kívül nincs igazán "nemesebb" cél, és igaz, kicsit egyhangú egy idõ után, de a várak változatossága eléggé feldobja a játékot.
castle managment sztem már a köv részben lesz, de már én is nagyon várom <#nevetes1>
Hali! Én már egy éve tolom a játékot, elég jól ismerem, válaszolok is majd a kérdésekre 1-2 napon belül, csak most nincs idõm meg türelmem se...

War. War never changes.

ZsZso
Üdv Mount & Blade -sek!

Mostanában nekikezdtem én is a játéknak. Van már egy váram is, és ostromolgatok egy másikat is. Miután elfoglaltuk az elsõ várunk, tartogat még vmi újat a játék? Most csak harcolgatok, gyûjtöm az embereket, hogy teletömjem katonákkal az elõbb említett épületem. Persze ez kezd egy kicsit monoton lenni, s vmi új célt kellene belõnöm, hogy vihessem tovább a karim 😊. Any 5let?

Olvastam, hogy létezik a játékhoz pár mod, amikkel kicsit változatossabbá tehetõ a játék. Lehet majd ezek közül is kipróbálok 1-2-t, de csak azután, ha itt kivégeztem minden "funckiót".

Castle management nem tudjátok mikor kerül implementálásra?

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Sharkhunter nem lépsz fel soha msn-re

nem használja senki sem az item editort:?????????

hi all, már néhány hónapja tolom, de persze nálam is van pár tisztázatlan rész, azonban ha több kérdésetek is van akkor begyetek fel msn-re: [email protected]
addig is válaszolok a többire:
-jóvá tenni a támadást csak a legfõbb királynál tudod, azt tanácsolom a nép minden fõvárosában keresd fel a királyt és próbáldd meg, v az infórészben is kiírja ki a nép uralkodója
-az ostromgépek csak dísznek vannak sajnos
-a hõs leadership pontjai nem adódnak hozzá a tieidhez, szal inkább csak a sajátodat fejleszd
-nekem csak módokban fordult elõ, h vkinek nem tetszett, h bulit rendezek a falujában 😄, de lehet csak azért ott, mert a nativban már elég kemény hadsereggel gyújtogattam, és enki nem akart belém kötni
-lehet több adózó falud,várakat kell foglalni, és az azokhoz tartozó faluk lesznek a tieid. azonban nem kapod meg az összes elfoglalt várat, sajnos, néha az uralkodó más kiskirálynak adja (és nem egyszer kell majd visszafoglalnod mer akiskirályok nem tudnak katonákat pakolni a várba, csak ha ott tartózkodnak, csak akkor van védelme a várnak)
am kíváncsi lennék, milyen taktikát alkalmaztok csata és várfoglalás közben?
Valóban nem nagyon ír rajtunk kívül senki ...
De azért feldobok még néhány kérdést...:
-az természetes hogy vígan gyujtogathatom az ellenfél faluit és soha nem jön oda senki hogy lecsapjon?
-csak egy saját faluja lehet az embernek akik adóznak neki?
Magyarításról vmi hír? Sztem nem lenne nehéz összedobni mert nem sok szöveg van benne. A válaszokat elõre köszönöm.

RAJTAM ÉS GORGON KÍVÛL NEM IÍ IDE SENKI???????

sehogyan se tudsz tudomásom szerint de nekem a királkyos módszer bejött odamentem és nem vok nagy angolos de megláttam hogy peace rámentem és kiírta hogy You lost ... denars a másik kérdésedre pedig nekem amikor megvolt a Black Baron mod (ami annyit tesz hogy betesz egy nagyon coooooooool hõst saját cuccokkal) akkor a annak leadership 3 v. 5 volt akkor 37 katonám lehetett de nemtom hogy van ez mert nekem is 3-as volt.

miko1216:
Az a baj hogy ha odamegyek a királyság városához akkor nem engednek be, csak ha belopózok, és ha sikerül is és be tudok jutni a királyhoz... csak annyit tudok tölle kérdezni hogy "mit csinál itt?" Ráadásul az a szövetségesi mutató is plussz 2-n áll. És nem is írja hogy háborúba lennénk. Azért is zavar a dolog , mert sokszor ostromolják az egyik közös ellenségünket és nem engedik hogy besegítsek...
Egy másik 2 kérdés: - hogyan tudok ostromgépet csinálni, használni?
- ha a csapattársamnak is adok 1 pontot a ledership-re akkor is növekszik a pop limit?