Mount & Blade és Warband

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

valószínû majd kiadják magyarul ja , max kis késéssel

Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain

még 1 kérdés ???
sokat ér ha összebarátkozol egy Lady-vel ???
thx.
multi verzio vagy micsoda 😊 az magyar lesz ???
89
mivel õk bizonyára nemesi származásúak, így választhattak zászlót...de amúgy igen, minden választás más dolgot fejleszt. Például ha nomád vagy, akkor a lovaglás, lovasíjászat...ha vadász, akkor íjászkodás...ha egyetemista akkor intelligensebb leszel, meg könyved is lesz...satöbbisatöbbi. De ezek a dolgok sztem nem nyomnak annyit a latba

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

csõõ all megint 😊
az elején ki lehet választani elég sok dolgot
az apánk mivel foglalkozott
én mit csináltam kiskoromban
aztán mit csináltam ...stb

ezek mennyire befolyásolják a játékot

kezdõpénzt ??? kezdõ fegyvert ??? vagy valami komolyabb dolgot esetleg ???

és én ugy emlékszem, szinte biztos vayok benne h én nem választhattam zászlót magamnak hanem beadott egyet azt kééééész. 2 haverom is játszik nekik mind2jüknek lehetett választani.
ez mitõl lehet ???
a kezdésnél kiválasztott dolgoktol talán ???
valakinek volt még ilyen problémája 😊
hát ennyi lenne, egy ujabb regényt sikerült összehoznom
Hello
vasshy kiírtani 1 nemzetet csak úgy lehet ha az összes lord+vezérük eltünik a térképrõl tehát vagy börtönbe zárod õket vagy annyira legyõzõd az ellenséges lordot,királyt hogy eltünik a térképrõl. Legalábbis nekem így sikerült.
Az én kérdésem az lenne hogy melyik mód az amelyikbe a kõhajítót lehet használni mert nem igazán találtam.
89
ha még csak ott állnak a szövetségesek a város körül, és nem konkrétan ostromolják, addig nem fogsz tudni támadni...várd meg amíg rámennek, vagy elhúznak a csába és foglald egyedül.

Wreck86
úgy emlékszem olyan -100 körüli😄 viszont a város csak -2,bár nincs benne egy ellenséges Lord sem.JA! meg volt hogy már régebben is támadtam ez ta várost és amikor beléptem a csatatérre,nem volt ott az ostromtorony:S viszont az embereim meg nekiindultak,hogy tolják.Mintha az ellenséges fal mögé tette volna be :S

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Mekkora lenne ha lehetne neten nyomni 😊
Elöszõr is köszi Pianista az infot.
2 Miller nem tudom talán nézzd meg, hogy milyen a viszonyod velük, hogy nem kötöttek-e békét vagy ilyesmi. Hm ha a lordjaid ostromalatt tartják elvileg pedig betudnál avatkozzni.
Wreck86
kérdés:
csak 1 db városuk van a swaidan-oknak.összes vár és más városuk az enyém lett,elfoglaltam.viszont a többi Lordom is ott áll,Siege alatt tartva.nem tudom megtámadni,mert mikor odamegyek a menübe nem ajánlja fel 😞 csak hogy bemenjek,belopózzak a városba😞
ötlet?

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Pianista
még annyit kiderítettem hogy valszeg valamikor nyárra lessz késsz... Innen

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Pianista
a multi a kiegben lessz majd, ami nem tudom hogy mikor kerül napvilágra.. én ennyit tudok😊

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

szoval ha szedek egy modot aznem lesz magyar ???
akkor biztos nem szedek.

multi részrõl még valaki mondana valamit 😊
egy kis összefoglaló leírást vagy egy linket ahol vannak infok
én csak gyûrûk ura módot szedtem le de az csak 0.808 hoz van csak nyár elejére lesz 1.011 re azzal még várhatok..😊

amúgy szerintem ha római mód akkor itália térkép , római lordok stb😊
persze ez csak az én gondolatom még nem probáltam 1et se , majd most lehet megnézem a 100 éves háborús módot
amúgy meg csak megváltoztatja a térképet , érdekes lenne gyûrûk urázni Caladriában<#idiota>

Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain

Ebben sajna nem tudok segíteni mert mint említettem nekem ez így jó magyarõl 😄.
Szoval ezek a modok ???
ha valaki tudna ajánlani valami igényeset ami jól ki van dolgozva annak örülnék
fasza a forum amugy😊 sok segítõkész ember van és boccs ha olyat kérdezek amit ér kérdeznek, nem szeretném átolvasni ezt a sok üzenetet

még az elõzõ üzenetemre visszatérve h mit változtatnak ezeka dolgok
a térképet változtatja ??? 😊
nekem 1.011 es verziós a játék asszem ez valami alap lehet
ha tévedek javitsatok ki

mi történik ha a verzíót változtatom
és mi ha a Módot ???

gyerek irta a lap fele körül h itt az összes mod, vagy 30 db
ezek alapjában megváltoztatják a játékot, nagyobb dolgokat
vagy csak a felszereléseket a fegyvereket, a királyságok nevét

neten láttam mint már emlitettem h valaki romai légios ruhába volt
http://www.youtube.com/watch?v=a3xPeF1FxMg
egy másik videon meg hajozott ott a part mentén
http://www.youtube.com/watch?v=FYENwmKGSAo&feature=related
meg spártai katonák (300) http://www.youtube.com/watch?v=n207EogEdZg
én olvastam hogy viheted majd a saját seregedet multiba

Köszi Balci.<#worship>. Mondjuk nem hiszem, hogy élek majd vele. Na de végre béke honol nálunk, úgyhogy kaptam a céhmestertõl egy lovagi feladatot. Marhát kell hajtanom<#mf2>. Na ennyit, hogy milyen jó kis lovag vagyok. A multirészrõl annyit tudok, hogy egyszere 32 játékos tudd majd lenni egy térképen és nem csak death mecs lesz. szóval ha olyan lesz mint remélem akkor szövetséget is lehet majd kötni azért az már faxa lenne. Szívem szerint akkor inkább zsoldosként fogok én is harcolni ha lehet<#gun>.
Txt fájlok átirásával megvátoztathatsz egy csomó dolgot pl:saját sereg mérete, mekkora esély legyen arra hogy megkapod a bevett várat, mennyi xp-t kapj csatáknál, párbajozni lehet lordokkal küldetés nélkül,... Az átirások is annyiból állnak, hogy egy szövegrészt kicserélsz egy másikra, uhhogy igen egyszerû.<#wink>

Sztem ideje lenne összehozni egy átfogó FAQ-t, mert naponta benézek ide (én már unásig játszottam a játékot, 2 éve megvan) de mindig mindeki ugyanazokat a kérdéseket teszi fel, mert lusta visszaolvasni... igaz akkor me meghalna a fórum. Én megcsinálnám, de államvizsga elõtt vagyok és nem lenne egészséges...

War. War never changes.

Azt én is megköszönném 😊
a Multi rész mit takar ??? mi lesz benne. Annyira emlegetitek én meg még nem is hallottam róla. remélem ezért nem fogtok kitagadni XD
Isten áldja Harlaus Királyt 😊
Hmmm kedelkét egy jópárszor már kifosztottam 😊
Nagyon fasza ez a játék 😊

láttam 1-2 videót:
az egyikben ilyen Római Légios ruhában voltak a katonák
a másikban meg hajóra szállt a csávó
ez tom h az alapjátékban nem lehetséges (ugye?😄) ezek a Modules-tõl meg a Verzióktol vannak vagy valaki nagyon ért az INFORMATIKÁHOZ 😊
Balci nem tudok angolul ha leírnád tömören a lényeget azt megköszöném.
Azért vagyunk, hogy segítsük egymást kivéve ha majd megjönn a multi rész <#eplus2>. Én Vaegir lovag vagyok 32. szintû 2702 a hírnév. Van 3 városom Thir,Dramug,Unuzdaq és van 4 falum Ayyike,Dasbigha,Buillin,Vezin és Kedelke. Jelenleg a Nordokkal és a rhodokkal állok harcban mert, a khergit nemzetel épp most kötöt békét a jó öreg Yaroglek királyunk Isten óvja. Mivel khergitnek egyetlen egy váruk maradt nem nagyon vergõdnek viszont a rhohodok is igen elterjeszkedtek szóval nagy csata lesz kiláttásban.<#hehe>. Az mondjuk egy jó pont, Swaidai királyság sem színleli õket és harcban vannak egymással sõt mi több az összes királyságal harcban állnak csakhát a Nordoknak meg a khergiteknek nem hagytam valami sok várt meg szóval egyedül talán a swaidai krályságra számíthatok. Még szerencse, hogy velük jóbba vagyok 😄.
Erre gondoltam sry<#vigyor4>

Elég hasznos dolgok vannakebben, sztem érdemes megnézni.<#idiota><#nezze>

Kössz vasshy
meik királyság tagja vagy ???
én 26 szintû vagyok és a Swaidai királyság tagja 😊
kiállyal a kapcsolatom 98-as 😊
Hírnév 760 körül
és egy teljesen kifejlesztett falum van (Elberl , Sumo közelében)
😊
Ja tényleg nem tudja valaki, hogy kb mikkor adják ki a multi részes kiegészítõt? Ez lenne a legfontosabb info. Én próbáltam rákeressni de eddig nem találtam semmi idõpontot sajna.<#confused>
1. A foglyokat ellehet adni, vagy amikor táborozól a legfelsõ, válasz tevékenységet felajálja, hogy foglyok felvétele a seregbe. Egy részét így fel tudod bérelni. Ha Lord a foglyod akkor azért meg a saját nemzete fog váltságdíjat fizetni vagy ha az egyik város céhének dolgozol ott lesz egy feladat a békekötés így ha nem nagy a meggyõzés képességed foglyúl kellesz ejteni 2 lordot.
2. A cuccok meg eleve nagyok szóval ettõl nem lesznek jobbak. De ha megnézzed az árakat akkor látthatod, hogy nem olcsó mulattság a legjobb cuccokat megvenni/ Igaz nálam már csak eggyel jobb vértett kell vennem és komplet lesz a gyûjtemény <#nevetes1>/.
3. Nem a falut most csak eddig tudod kidolgozzni majd remélem a kiegészítõs multi résznél erre majd figyelnek meg arra is, hogy lehessen láttni a felhúzot épületeket<#gonosz2> .
4. Igen a kõhajító most még csak dísz de láttam modot amelyel már használni is lehet. Bárinkább én nem teszem fel inkább így nyomom magyarúl.
Ennyibe tudtam segíteni.
De most már nekem is segíthetne valaki. Hogyan lehet teljesenkiírtani egy nemzetet? Mint írtam már az összes váruk az enyém de akkor is bóklásznak. Köszönöm elõre is.
Wreck86
angolul nyomok mindent 😛

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

1-2 kérdésem lenne remélem tudtok válaszolni 😊
mit jelent ha a verziot frissitem
és mit ha a modules-t ???

A foglyokkal mit tudok kezdeni ???

minnél nagyobb szintû vagyok annál jobb cuccok lesznek a kereskedõnél ???

Van egy falum, ezt lehet fejleszteni, asszem 5 dolog vehetõ meg
ha nõ a mérnöki tudásom akkor majd tudok más is vagy csak ennyi van összesen ( malom , iskola , õrtorony ...stb ).

Várostromnál láttam egy kõhajítógépet, az csak dísznek van vagy lehet is majd valamikor használni 😊

Hát ennyi lenne, elõre is kössz a válaszolókak 😊
Én is sokat tanultam az olyanokból mint a KotOR aminek a magyarítására évekig kellett várni 😄
De azért magyarul mégiscsak jobb játszani

89
azért mégiscsak jó lehetõség egy-egy játék a nyelvgyakorlásra...én szinte a játékokból szereztem meg a nyelvvizsgámat xD

Azért kell magyarosítás mert egy nem mindenki ért angolul...

kettõ: nem tudom ti melyik országból származtok, de aki egy idegen nyelvet elõbbre tart az anya nyelvnén az kösse fel magát!

Pianista
én németet tanulok de angolul mégis jobban tudok😄 angolt fordításba(úgymondván) kenyem-vágom, de egy vacak német mondatot képtelen vagyok leírni😄 nem értem hogy lettem belõle 4-es.

vannak olyan emberek akik nem tartják fontosnak az idegennyelvek tanulását pedig a mai világban nagyon fontos

Pianista
nem értem minek magyarosítás... így is tökéletesen érthetõ amit leír...

Itt a languages mappából a magyar rész

nesze

leszeded kicsomagolod és az "en" nevû mappát berakod a telepített játékod languages nevû mappájába
ha van még más szövegi fájl akkor bocs , én csak ezt találtam
mindenkinek szól aki magyarításért könyörög
köszöntem

Hali!
Ha neked megvannak a magyar nyelvi file-ok küld el privátba légyszives!!! PLZ!!!<#help><#help>
Nem értem még most sem. Ha elfoglaltam a nordok+ a khergitek összes várát miért nem oszlanak fel /vagy állnak át hozzám <#eplus2>/?
am ha updatolom nem akkor nem birok játszani mert nincs hozzá kódom
Wreck86
updatelni kell azthiszem.talán a legújabb patch után lehet magyar nyelvet feltenni,régivel nem megy,próbáltam 😊

apropó eddig 3 Lord van börtönbe az ellenféltõl.ha esetleg mind meglesz,akkor történik valami?

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

a rgl_config.txt sincs meg
hát jó szarféle mount and bladem van amit olvastam megpróbáltam megcsinálni és egyik fájl sincs meg
mi hogy kell?
Vissza lapozol pár oldalt, és írják hogy kell.

téll valaki küldje el a languages filet MsN-en [email protected]
vagy ha angol valahogy magyarrá lehet-e tenni?
de valami magyar fájl mert én letöltöttem és angol