Mount & Blade és Warband

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Létezik egy The Last Days nevû mod , ami a Gyûrûk Urát dolgozza fel.. de csak korábbi változatot találtam 0.8 ( talán) nincs ennek egy uj verziója?
Játszott vele korábban valaki??
minden új mód az 1.010/1.011 el megy, és van 1 modos oldal ahol ki is van írva hogy melyik a jó verzió, mert vannak korábbi verzióhoz kompatibilis modok is, de az 1.010 esnél rengeteg változás van a korábbi verziókhoz képest, és amúgy valaki rájött már hogy mi a külömbség az 1.010 és az 1.011 es verzió között? amúgy ha valakinek magyar és e4redeti a játéka az 1.010 es és nem érdems letölteni az 1.011 et mert az angolra változtatja a nyelvet.
Én is szeretem az Europe 1200 modot, szerintem a magyar gyalogság egész jól sikerült. amúgy az age of blackpowerel miért játszotok? tudom hogy az játszódika 18-19. században, de ez még nem jó verzió, márcsak azlért is hogy a csatában nagyonsokszor felfele lõnek az emberek, egyszerüen újratöltik és már tüzelnek is felfele, ja és a füst iszonyatosan lasan oszlik el, és ez nagyon beszaggatja a játékot, ellenben az eagle and the radiant crossnál nincsenek ilyen problémák, a füst sem annyira nagy és nem is lassítja le a játékot, amúgy megjelent eggy új verziója az eagle-nek de én a régebbivel játszom mert mintha több s jobb fegyverek lennének, de majd késõb errõl is írok
Wreck86
Szia!
Tudnál linket adni hozzá?
Illetve hanyas verzióval megy?

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Én is ezt tolom..., s próbáltam átalakítani a páncélzatot, fegyverzetet.
A Hungarian Helmet az retenetes, és a térkép se tökéletes.
De legalább magyar...

Próbáljátok ki az Europa1200 modot! Nekem ez jön be a legjobban. Történelmi európa térkép, történelmi uralkodók, 12 vagy 13 játszható nép, köztük MAGYARORSZÁG 😊 II András királyal. Custom battle opció, rengeteg új egység, páncél...stb.
Csatákban morál! Ha az ellenségnél leesik a morál, elkezdenek hátrálni, fordítva ugyanez! Sz@r dolog amikor rohamozol, aztán mikor hátranézel, kiderül hogy nem jön utánad a kutya sem <#nevetes1>
Átdolgozott harci rendszer: Itt már nem vágsz le egyedül 60 embert, vezérestõl.
Ja igen: Lehetsz király, ebben a modban is! És nem "Nord" király hanem MAGYAR! <#papakacsint>
JethroHUN
Lord and Realms szerintem az egy nagyon korrekt mod. Remekül kidolgozozz cuccok, egységek, amibõl van jó pár. Rengeteg lovas. Rhodokok bivaly erõsek xd. Saját királyság lehetõség. (sajan kicsit hiányos)
Negatívumok: alap map, városok, npc-k. kevés 1 kezes kard és pajzs 😞

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Pianista
ki gammázik még a custom settlements-el?? annak ha gondolja elküldhetem a sajátmagam készített katonákat, nem túl sok(4 nõi(íjpuskás), 4 férfi(2kardos))

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Mount&Blade Map Editor.Ezzel a progival át tudod írni a városok nevét...

Viszont valaki tudja hogyan lehet épületeket a játékba behelyezni????

Pianista
nah közben minden megoldódott, viszont a kardot ami pajzsként üzemel úgy fogja mintha valami karom lenne... ezen lehet változtatni??

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Pianista
nekem egy kis fegyvermódosítási kérdésem lenne... a custom settlements modhoz csinálnék magamnak katonákat, de úgy szeretném hogy 2 kardal(1 pajzsként, 1 sima ként) ha beállítom pajzsként akkor csak az animációt csinálja meg de nincs a kardnak textúrája... próbáltam még úgy hogy "attach left hand" majd "attach left item" de egyik se mûködött... valakinek ötlete??

hello segitsetek létezik oan h két mód ösze keveredik? mert most letöltöttem a age of blackpowder - realm of reveloution mod ot és teljesen más városok vannak benne mint kéne mit csináljak h oan legyen mint amienek benne vannak

elõre is köszi
Köszi a segítséget!
ItemEditor, TroopEditor, BRFEdit...ezekkel a programokkal tudod berakni õket a játékba.De vigyáz!!!Mert ha valamit elszúrsz az egész játékot blokkolja indításkor....
Szóval készíts biztonsági másolatot.

Sziasztok.
Letöltöttem, néhány cuccot a játékhoz, lovak páncélok, fegyverek...stb.
De sehol nincs egy normális leírás, hogy hogyan kell ezeket belerakni a játékba. Visszaolvastam, de nem találtam errõl semmit.
Valaki el tudná mondani lépésrõl lépésre "szálybarágósan" hogy hogy kell ezeket berakni?
Köszi.
helo
Az alapjátékot elég hamar meguntam, és elkezdtem leszedegetni a modokat, amiket itt ajánlgattatok. 8-10 után megtaláltam a prophesy of pendor-t, és azóta csak azzal tolom. Biztosan ismeritek, aki nem, az sürgõsen pótolja, sokat dob a játékon. 😊
Aki elkészítette annak csillagos ötöst. Seregnyi új felszerelés, lovak, új pálya, újfajta harcosok, új ellenség, picit nehezebb az alapnál, átalakított bérelhetõ npc-k, hatalmas zenék... (bár csaták alatt el tudnék képzelni metál zenét, de ez már csak saját ízlés 😊)
A megszállott fantasy ellenesek felejtsék el, mert a rothatóhullafejû ellenséges lovasságtól idegösszeomlást fognak kapni. 😄
Eddig azok voltak a legerõsebb ellenfeleim, kalapálta õket egy rakat huskarlom, de bírták a kiképzést. A valkûrjeimrõl már nem is beszélve... Nincs nagyobb fíling mint mikor 50 idegbeteg amazon élén vágtázok be az ellenség közepébe. 😄D
A legnagyobb csatám az eddig egy 100 vs 500 volt, nagyon necces végjátékkal, a végére már csak én álltam talpon, meg vagy 3-4 huskarl (azok nagyon táposak, 19-bõl így is elhullottak szépen). de gyõztünk 😄 Az 500 ból kb 400 harcos elég gyenge volt, ott ment a dara, viszont a 10-15 feljebb említett hullafejû nagyon kemény... a hõsöm majd 70es páncélzattal is csillagokat látott egy -egy betalált kardcsapás után. A kétkezes baltától kiosztott sebzéseimen meg jószerivel humorestet rendeztek a drágák, pedig átlag harcos egy ütés...
Nagy hibája hogy az elején 5-6 percet is töltöget a sok újdonság miatt (legalábbis nálam), de simán kibírható 😊
Sziasztok!
Kipróbáltam a Star Warsos módot és nagyon bejött! Elõször idegenkedtem, de az elsõ próba után meglepõdtem milyen jó a mód.
Látszik, hogy sok munka van benne, teljesen átdolgozták az összes terepet (vár - ûrállomás, falu, város), persze van aminél gondok vannak pl. tatooine (nem lehet harcolni), de nagyon hangulatosak. Csak röviden az újításokról (azért nem szabad elfelejteni, hogy még béta verzió):
- felszerelésbõl rengeteg van
- idegen fajok (szinte az összes SW-s faj)
- a falvakban sokkal több építési lehetõség van
- lehet ûrhajót venni, ami ad képesség pontokat (pl. több fogoly szállítás, nagyobb csapat létszám, stb.)
- a program lehetõségekhez képest a jedi erõ használata (szerintem egész jól kitalálták, bár elég tápos)
- A csaták elõtt lehet választani, hogy az ûrhajón vagy a legközelebbi bolygón legyen e a harc
szia, van 1 olyasmi mód, de az még nincs annyira kidolgozva szerintem, de tudok ajánlani egy másik korban játszódó, ám szinte jobb hangulatú módot, ez a the eagle and the radinat cross, amúgy meg mindent leírtam róla csak visza kéne olvasni 1-2-3 oldalt ami nem sok idõ.
az age of blackpowert persze ki lehet próbálni, vannak benne hang ujjítások, meg fegyverek, ruhák, de ennyi gyakorlatilag. a térkép ugyan az, a várak ugyanolyanok, úgyhogy a másik mód sokkal korhûbb mert akkor még olyanok voltak a várak,de egy napoleon idejében játszódó mód már nem illik a mount&blade-hez, max ha új várakat, tornákat térképet, és teljesen más a harcmodor is mint a mount&blade-ben
hellosztok meg tudnátok egy oan mod linkjével ami az 1700-1800 években játszodik tehát ien napoleon kori vagy esetleg amerikai szabadság harc meg ienek köszi elõreis😄
Sziasztok!
bocsáss meg Nearo teljesen igazad van, eggyáltalán nem haragszom, és örülök hogy szóltál!!!
És megigérem hogy ezek után odafigyelek, és ha bárki szeretne valamit kérdezni tõlem azokkal a témákkal kapcsolatban amiket eddig it írtam, de nem tudja értelmezni a szavaimat akkor szóljoön és leírom újra!!! amúgy azért írok ilyen sokat mert eggybefoglalom a mondanivalómat, pl 1 mód jellemzését, tapasztalatokat stb...
Amúgy kár ogy nem lehet megszerkeszteni a leírtakat mert akkor mindig ki lehetne javítani, mert az a baj velem hogy túl gyorsan írok, aztán pár hónapja kaptam ezt az új billentyûzetet és ez kisebb mint az elõtte használt, és még nem szoktam meg ezért vannak a hibáim.
a mebbecsültségrõl meg annyit hogy én még nem vettem észre hogy miben változtat ,de azért mindig csinálok 10 pont megbecsültséget, és tényleg nem támadnak meg, viszont a foglyokat nem nagyon szoktam elengedni XD.
+ meg ha kevés a megbecsültséged akkor még az a lord is megfog támadni amelyikkel nem is áltok háborúba.
Wreck86
Nálam eddig úgy jött elõ,hogy legyõztem a Lordot és elengedtem,õ megköszönte és késõbb ha találkoztam vele,akkor azt is felajánlotta, hogy nem harcolunk,hanem a beszélgetésnek vége és pápá.

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

nearo
Nem akarod véletlenül tagolni a mondanivalódat? Már egy ideje olvasom itt a fórumot és nagyon zavaró. Pedig mondasz jókat, érdekeseket, de egy hosszabb kommentnek neki sem állok. A kisbetû-nagybetû, mondat végén írásjel, ékezet még hagyján (bár néha az is nehezen értelmezhetõ, ha két mondat egymásba folyik), de már egy tíz soros hsz is hosszúnak tûnik, ha nincs legalább két bekezdésre osztva.
Tudom, hogy ez nem nyelvtan óra, nem is baszogatni akarlak, de azért az igényesség egy fokát jelzi, hogy mennyire figyelsz oda arra, amit írsz... gondold át szerintem, megkönnyítené a dolgunkat.

Hogy a játékkal is foglalkozzak:
A megbecsültségnek milyen szerepe van? Nord marsall vagyok, és 10+ Rhodok nemes raboskodik a váramban. Értelemszerûen nem engedem el õket váltságdíjért, viszont így a megbecsültségem már bõven mínuszban van. Ez milyen hátrányt jelent, illetve milyen elõnyt jelent, ha magas a megbecsültség értéke?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

nem olvastad el figyelmesen nem azt mondtam hogy elveszi a várakat, hanem kihasználhatjuk, hogy ha újkra odaadom a várakat amik már amúgy is a lordoké ha egyszer kiosztottam, akkor visszakerül hozzájuk a falu ami nem marad meg ha új területet foglalsz és ez ezért hasznos, mert nem kell megnézni hogy melyik falu melyik várhoz tartozik, de persze ez nem kötelezõ csak ha a lordoknak akarjuk adni akkor így könnyebb és igaz tényleg az is bug dee véglis nem az mert gondolj bele, ha egyszer odaadod neki a falut akkor szeretni fog amiért megjutalmaztad de az nem bug hogy ahányszor odaadod annyival jobban fog szeretni, az bug hogy elvesztik afalujukat mondan hódításnál de legalább nem fognak útálni, amúgy ha meg 1 területet elveszünk 1 lordtól az meg elkezd utálni, úgyhogy logikus
Köszi sikerült, bár írhattad volna mivel el "teleportálni" de megtaláltam végül😊
elõször nem volt hajlandó menni semerre csak helyben futott a paci, de ey újratöltés rendbehozta.
Cheatet én csak a régi verziókban használtam, mert azért az idegesítõ volt, hogy lecsúsziol a létrán s meg se állsz a pálya széléig, s közben folyamatosan megy le az életed, vagy amikor a sereg nem tudott átmenni a létráról a falra, s egyedül kellett lenyomni az egész védõsereget😊

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

A falvakat kell újraosztani a várakat nem. De itt ez egy dupla bug , mert amikor megint adok nekik falvakat sokszor ugyanazt, amit a gép elvett, kiírja ,hogy javult a viszonyom a lorddal. A lordjaim már ugy imádnak mint egy istent, pedig nincs több falujuk 😊
Más...
Nagyon jo játék!! Én talán ezzel játszottam a legtöbbet, nem a drágán elõállított ( milliárdokból) játékokkal.
Még tavaly õsszel kezdtem a 0.9 vmilyen változattal. Az alig volt vagy 300 mb mégis nagyon változatos.. a várak városok is mind másképpen néznek ki...
a mesterséges intelligencia is elég jó.
Most vettem észre, hogy milyen okosan visszahúzódnak a lövészek, ha nagyon lövöm õket a várostromoknál. Sõt vannak rések a falom és azon is keresztül lehet lövöldözni..
Az lenne a jó, ha meghatározhatnám mikor és hol gyüljenek össze lordok . Pl. üzenném nekik, hogy 3 nap múlva pl. Pravennél gyüljön össze a sereg, és akkor indulhatna a hadjárat..
Most körbe kell szaladozni, utánuk, ez nagyon rosszul van megoldva. a sereg közbe meg elveszti a morálját , mert ugye nem csinál semmit.

látom haldoklik a fórum, pedig régen jó volt mostmáér csak az újak kérdéseire válaszolunk pedig jó lenne beszélghetni az élményekrõl, a játékról, stratégiákról fegyverekrõl, új kipróbált modokról illetve a régebbiekrõl, stb....
ja és a war for calradiánál sajnios az egy bug hogy mindig visszakerülnek hozzád a faluk ha új területet foglalsz, de ha monduk 1 idõ után kicsit le akarsz álni a foglalásokkal akkor szépen elopsztogatod õket, és a legegyszerûbben úgy tudod hogy a várakat amik a lordoké ismét odaadod nekik és akkor a faluk is visszakerülne hozzájuk, de a városok mellé nem kapnak falukat ha várost adsz nekik, de a váraknál ezzel idõt spórolhatsz hogy nem kell kihámozni hogy melyik várhoz melyk falu tartozik, ja és úgy nõp a lordoktól kapott pénzed ahány ordod van!!! szóval én azt javaslom hogy amelyik királyságot megtámadod/pl a királyság alapításánál kiválasztod hogy melyik királyságot hódítod meg és törlöd el akkor kiválaszthatod a néped kultúráját pl swaidaiakat törlöd el és swaidai kulturát választasz akkor érdemes a swaidai lordokat felbérelni de a többi ország lordjait nem így meg lessz asszem 20-30 ezer arany de minél kevesebb lordot irányítasz annál kevesebb jön, illetve azért ha minden hódításnál raksz a városokba meg várakba helyõrséget az is pénz de legalább megvéded, nem úgy mibnt az alapjátékban amikor mndig támadták eggyik aztán a másik városodat és helyõrség hilyán el is foglalták így legalább kitartanak jó sokáig.
hello zoli! hála az égnek az ilyen esetekre kitaláltak 10 kódot, ami azt teszi lehetõvé hogy atérképen bárhova eljus 1 másodperc alatt meg ha beragadsz ki tudj menni belple, de a játék érdekében csak az ilyen esetekre használd, a kód leírása leõtt be kell kapcsolnod a csalások opciót ami a játékon kívüli beállításokban van amikor rákattintasz a mount&blade parancsikonjára akkor elõbb ez jön be a képernyõn csak aztán a játék, ott kell a beállításokhoz menni és a legutolsó pciónál bepipálni de ha ezen túlvagy javaslom hogy kapcsold ki, mert a csalások nagyondurván tönkreteszik a játékélményt és nagyon hamar megunod, úgyhogy m,indenki saját felelõsségére hesználja a kódokat/ ha valoakit érdekel hogy milyen kódok vannak még az üzenjen nekem
Hello
Egy olyan gondom lenne, hogy beragadtam egy folyóba😊 (europe 1200 mod)
Tehát csak a folyóban tudok mozogni 2 átkelõ között, van vmi ötletetek hogy tudnám kiszedni?

Végsõ megoldásként arra gondoltam hogy szélnek eresztem a (nem kicsi) sereget, s várok hogy vki megtámadjon s kihúzzon😊
köszi elõre is

Nem iratom ki a killeket mert akkor idönként tele lenne a képernyõ, csak az én adott és bekapott sebzésemet irja ki, meg amit fontos pl uj ellenség érkezett stb. A sárga szin a szintlépése lehetett valamelyik hõsömnek a videon.
Wreck86
Szép grafika😊
Apropó amikor Te,vagy a csapatod öl,azt sárga színnel írja ki?
Mert nálam csak alap Native mod van,abban zölddel😊

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Persze a link lemaradt: http://www.youtube.com/watch?v=_3d2EiojiLU
Tettem fel egy videot, War for Calradia modból, Khergit az alap királyság de már van egy halom Royal Guard a seregemben. Mindezt 30-as szinten - szegény Vaegirek 😄
Sziasztok!

Tudna valaki segíteni nekem abban hogy hogyan kell egy Wings 3D-ben szerkesztett épületet a játékba elhelyezni?
A fegyverekkel, páncélokkal elboldogultam az ItemEditor segítségével, de az épületek behelyezésére nem találtam programot.

[email protected]

Az hogy a falvakat mindig ujra kell osztogatni egy bug szerintem, elég gáz, de ezen kivül én nem vettem észre benne más komoly hibát.
Neked sok a heti 40 ezer? Én amikor elfoglalok egy várat mindig legalább 100 embet veszek bele ami 30 ezerbe kerül - ugyhogy el tudom költeni😊 Azt ugye nem mondod komolyan hogy 1-2 óra alatt leversz mindenkit? 😄
Üdv!
Játszom ezzel a War for Calradiával...
Tetszik, de lenne kérdésem: miért van az, hogy ha elfoglalok egy uj várat, akkor ismét ki kell osztani a birtokokat,(a falvakat) mert azok mind az enyémek lesznek?
Nem tünik neked tul soknak az a pénz amit a hûbéres lordok adnak...? Én el se tudom költeni
Az, meg , hogy abbol a sok pénzbõl mind lovagokat képezzek tulzás,, így 1- 2 óra alatt levernék mindenkit
több mint 40 000 - t adnak hetente..
Van egy olyan lehetõség, hogy hadjáratot kezdek és szólok a lordoknak jöjjenek, de nem igazán jönnek .. nekem kell szaladoznom utánnuk, ahelyett, hogy megérkeznének.. hiába várok..
csá honnan lehet le tölteni a magyarosítást?

Van valamilyen nyelv szerkesztõ vagy valami kész fájl?
Hy!!!
Az lenne a kérdésem hogy az Europe 1200 modot hogy tudnám magyarosítani.
THX
Legend Killer
már nem kell 😛.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

sziasztok akik újak, ha máér fent van a magyarosítás és mûködik a nativeban akkor úghy tudjátok magyarosítani a módokat hogy a native/langulage/hun fájlt átmásoljátok a mód langulages mappájába és magyarosíodik
amúgy tényleg lehetne már itt eggy faq az újjaknak az elepkérdésekkel és ötletekkel meg módajánlóval stb
hogy ne keljen 1milliószor ugyanarra a kérdésre válaszolni. amúghy a war for calradia azért jó mert ugyanolyna mint a native csak lehet saját királyságot átjöhetnek a lordk a te királyságodhoz meg tidod adni a királyságod nevét meg tudod adni a címét, el tudod osztani sé el tudod venni a földbirtokokat a lordoktól, adhatsz katonákat a ordoknak, a városokban meg várakban amika te birtokodban vannak ott is lehet képezni katonákat, olyanokat amilyenek a választott kulturád/swaidai, vaegír,nord,khergit,rhodok/ katonái/mert ha saját kirélyságo alapítasz választanod kell. ezenkívül udsz hadüzeneet küldeni, békét kötni az elfoglalt falukban nem az ellenség más kulturájú seregét lehet toborozni hanem a sajátodat/pl ha kergitet választod vagy kergit királysághoz csatlakozol és elfoglsz eggy vaegir falut akkor ott nem vaegír hanem kergit egységeket lehet toborozni ami sezrintem az alapjáték eggyik nagy hibája volt amit itt korigáltak,ja és a városokban meg várakban toborozott elit katonák sokba kerülnek és 5 ösével lehet venni ket de korlátlanul/ aaz ha megtelt asereged mondjuk berakod helyõrségnek és tudsz még toborozni krolátlanul,ez azért jó mert nem marad védtelenül a frissen elfoglalt város mint az alapban és lessz sereged is és szlét oszthatod a lordok között a seregedet hogy nekk is legyenek elit alakulataik. bizony ennek a hátránya hogy irdatlan sok pénzbe kerül
de érdemes mielõtt belefognák a királyság alapításba legaláébb 200 ezer ezüstöt gyûjteni és jóban lenni több úrral/pl küldetéseket egyfolytában csináélni hogy énzt és barátságot kapj. és amikor kezdõdik a játék elõször nem tûnik fel semmi, mintha az alap lene
akkor tûnik fel hogy más amikor erületet foglalsz
úgy is meg lehet csinálni hoyg amíg nem fejlõdsz fel irályhoz méltón addig beálsz földesúrnak 1 királysághjoz
csak fontos hogy olyan királyságot válasszunk akinek kevés az ellensége
és a legjobb ha elintézük hogy senkivel sem harcoljon, de persze itt 2 féleképpen lehet kiráélyságot alapítani, úgy hoyg pl elfoglalsz eggy várat vagy várost és a király nem adja neked akkor fellázadsz és elveszed a birtokát mint az alapban
vagy egyszerûen metámadsz egy semleges királyságot akiket el akarsz pusztítani és az fontos hogy gyengék meg töb királyság legyen az ellenségük
és megtámadsz több karavánt meg lordoka majd megostromlasz 1 várat és akkor az a tied lessz és ezuitán minden lordot akik az ellenséges nemzet lordjai mnél többetz le kel fieztni 11 ezer ezüstel
és akkor átálnak
és ha van birtokuk a birtoka is átáll
a e királyságodhoz. sajnos akik az alapjátékban úgy döntenek hogy simán fellázadnak a királyságuk ellen rosszzul teszik
egyrészt mert szinte lehetetlen elpusztítani
a lordok nem álnak hozzád
és folyton támadják majd a birtokkat így nem haladsz elõre, és nem álhatnak át hozzád
és a többni királysággal sem köthetsz békét
szóval ezért szar ügy aik az alapban így lázadnak fe és nem 1 rónkövetelõ mellé álnak
de az sem túl jó mert miután a trónkövetelõ lessz a király ugyanúgy em adja neked a birtokokat csak addig el lehet veni az összes meghódított területet ameddig még nem király
de töltsétek le a war for calradiat mert ugyanaz mint az elep de sokkel érdekesebb és jobb
gyakorlatilag a kijavított native XD
Legend Killer
magyarosítást adna valaki?

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Kalandra fel! 😄
http://www.mbrepository.com/file.php?id=1024
Valaki tudna adni linket ehhez a War for Calradia nevü modhoz mert hiába voltam a hivatalos oldalon, de az ottani linkek egyike se müködik. 😞

Wreck86
Voltak,volt amikor 8 is volt,de nem mindenki szeret mindenkit és elõbb utóbb úgyis elhagy valamelyikük.
Olyanokat szoktam szerzõdtetni most már,akiknek van valami jó képességük,mint ahogy említetted pl ostrom.

Europe 1200 moddal játszik vki? egy jó hõs-setup kellene nekem
köszi

Próbáld ki 101% nehézséggel, sokkal érdekesebb hidd el 😊
Egyébként miért nem szerzõdtetsz hõsöket? A csatákat annyira nem könnyitik meg, csak magas szinten, viszont sok más hasznos hatásuk van
ami a játék egyhangú részein átsegít. PL kiképzés, ostrom, útkeresés stb.
Wreck86
Nem!😊

Az én emberkém 18as szintû,hõsõm csak Marnid aki kb 12es.
Difficulty olyan 50%,ha jól emlékszem.
Embereim fõleg nord-okból állnak.Viszonylag jó szinten + pár mercenary lovas.
😛

DaemoonHunter
<#eplus2>

Warbandról tud valaki valami újat? Csak jövõre jön?:S

850 rhodok tribesman vs 34 swadian knight 😄

War. War never changes.