Mount & Blade és Warband

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha az alapra gondolsz akkor azért nem mert semlegesek és a banditákat hajkurásszák. De sztem semelyik módban nem lehet õket támadni.

A modokhoz nem csinálnak magyarítást. Amúgy nem igényel nagy nyelvi tudást <#pardon1>

meik modban?

a pennisular war nem letölthetõ még.

sniperelite
a fejvadászokat mérnem lehet megtámadni? 😞

sniperelite
Mivan nemmegy angolul? 😄

kakasdaparhant
Valaki tud magyarisítást ha egyáltalán van az 1866 western mod hoz?

sziasztok! a peninsular war már letöltehtõ? met miko azt írta hogy igen ez valóban kó mód de már rlég le szerezném tölteni csak még nincs kész,d e ezekszerint már letölthetõ valahol?
A morál csökken persze, rég játszottam ezzel, de mintha a kaják sokfélesége is a morálra hatott volna, tõlem legalábbis annó senki sem szökött el 😊
sniperelite
Nemakarok folyton harcolni mert szeretnék küldetéseket is csinálni de ha 1 napig nem harcolok (1 nap kb 1 perc xD) akkor csökken a harci szellem 😞

nearo
Viszont ha harcolsz, akkor nem fognak kilépni folyton... furcsa, mi? 😄

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

semmi, már megvan, ki is próbálom 😄
bár gondolom a köv verzió még jobb lesz mint ahogy ez tûnik
miko1216
utánanéztem, middle-europe 1257 a neve de nem találom hol tölthetném le
ilyet nem tapasztaltam még
sz*r lehet
sniperelite
olyan mód vagy program nincs ami letiltja a harci szellem csökkenését? Mert folyton kilépnek a harcosok 😞

részemrõl khergitekkel nyomom, nagyon bírom õket
sajnos várostromnál gyenguszok, de városokat folyton beveszem
a nyílt csatákban viszont jók, mivel mind lovas jó kaszabolni a zömében gyalogos ellent 😄
csak az a rossz amikor nélkülem küzdenek mert akkor irtózatosan valótlan veszteségek vannak
csak az zavart hogy hiába volt jó ismertségem, honorom meg jó viszonyom a kánnal nem akarta nekem adni a városokat, az elsõ várost 300 ellen 70nel vettem be kb 20as veszteséggel és sok sérülttel de megérte
a lordok max várakat vettek be én meg egyhuzamra bevettem két svád, 2 rhodok és 4 varég várost 😄
sniperelite
Köszönöm!!!! Már le is szedtem mindet aztán majd szép sorban haladva mindet kipróbálom 😊

Hát rengeteg eszméletlen mod van attol függ te mien témában keresed pl.:
Ha vmi egészen mást szerecc akkor kapásból ott van a
-Star Wars Conquest ( Most nem mesélek róla nézz utánna a képek magukér beszének 😄)
Ha az ókori világot akkor asszem az egyik legprofibb:
-Hegemony 268
ÿalfaja a Barbarian Invasion
Aztán ott van a fantasy ókor:
-Wedding Dance ez is egy óriási mod de azér a lógó fa*ú felföldiek elba*ták egy kicsit
Ha középkor:
-Europe 1200
Ha a magyarok is érdekelnek:
-Middle Europe 1254 (nem pontos cím) ez magyar készítésû mod (részben) és vannak benne magyarok
Ha az újkor:
-Age of Blackpowder (18-19. sz.)
-1866 Western mod !Szenzációs! (Amerika polgárháború után indiánok cowboyok stb.. 😄)
-The Pennisular War (napóleon spanyolba)
-Blue&Grey
-Benelux Series (nagyon jo map és lõfegyverek)
Ha a fantasy
-Light & Darkness
-Prohispery of Pendor
(velük nem sokat toltam de aki szereti ezt a mûfajt annak nagyon jo)
Ha a modern háborúk
-China on Battlefield v3 (rengeteg újítás gépfegyverek repülõk)
-Russia 1917 (állat térkép és nagyon jo harcrendszer)
-1914 Götterdamerüng

"RÖVIDEN" ennyi. Asszem ez kielégítõ válasz volt a melyik a legjobb mod kérdésre 😄

tényleg kéne egy faq 😊
nearo
bulugha

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

sniperelite
Szerintetek melyik a leges legjobb mód? 😊 És tudtok olyat hogy csak nekem van lõfegyverem az ellenségnek meg kard és íj? Ja és melyik várba van csontváz? (vagy az valami módban van?) 😄 a válaszokat elõre is köszönöm!

Wreck86
FAQ-ot nem lehetne csinálni?
Pont a gyakran feltett kérdések miatt😊

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Egész jó lenne ez a fórum, ha nem minden ötötdik kérdés arról szólna, hogy: Nem tudtok kódot? Nem tudtok magyarosítást?
Csak kb: 120.-szor lettek ezek leírva, belinkelve, szájbarágva! Erre jön a "júzer" és 121.-szerre is felteszi ugyanazt a kérdést! Ha meg nem válaszolsz, még meg is sértõdik!!!
Tony 128, ajánlom figyelmedbe a lap alján mûködõ keresõt!
De ha veszed magadnak a fáradságot, és visszaolvasol kb 10 oldalt, megtalálod a linket, a serialhoz is, meg a magyarosításhoz is! Ha mégis úgy éreznéd, hogy mindenki cserben hagyott, írd be a Google-ba a varázsszót: "mount and blade serial key"
Na íme a "segítõkész válasz"!
nearo
Bocsi, csak most ilyen kötekedõs vagyok... 😊
Tony, ott van a válasz, vedd meg a játékot!

sniperelite
na akkor tudtok olyan módot vagy nem? 😄

Köszi a segítõkész választ...
sniperelite
jah azvolt az

@NEARO: de, a kard és az íj is fegyver csak sniperelite rosszul fogalmazott, õ az automata lõfegyverekre gondolt szerintem
azt a videót énis láttam amikor Marnid meg a gyerek AK-val oszlanak a népek közt
sniperelite
najó géppuska azér ne xD

sniperelite
ó Istenem xD piszoly vagy géppuska vagy ilyesmi 😄 mondom régen néztem 1 videót youtube-n és ott félautomatával lötte a csávó az ellenséget és 1 lövéstõl kifeküdtek 😄

hogy tudom a módokat használni?
mert csak a native mód fut
leszedtem egyet de hogy lehet beüzemelni?
nearo
A kard meg az íj nem fegyver? 😮

sniperelite
nem úgy értettem 😄 hanem hogy õk karddal meg íjjal szarakodnak énmeg fegyverrel 😊)) lekgözelebb érthetõbben írom le 😊

Meg olyan lovuk aminek a charge-ja 500 😄

War. War never changes.

De akkor legalább nagy fogaik meg karmaik legyenek 😊
Lacoka12
ha nem lenne fegyverük uncsi lenne a játék

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

nearo
nehéz a játék, vagy mi? 😄

sniperelite
olyan módot nemtudtok hogy csak nekem van fegyverem másnak nincs? régebben láttam ilyet a youtube-n de most nemtalálom 😞

Wreck86
Szerintem megéri megvenni.
Még kicsit gyûjtögetek a laptopra,aztán megveszem 😄

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Ha annyira szereted visszaolvasol, kb 300X le lett írva a válasz!

War. War never changes.

Lacoka12
Szia akkor vedd meg a játékot

Hello! Nem tudnátok segíteni abban, h honnan szerezzek kódot? Amikor elindítom csak próbaüzemmódban tudok játszani, pedig nagyon szeretem ezt a gamet! Pls segítsetek!
sniperelite
köszi

Lacoka12
itt keresgélj
http://www.mbrepository.com/category.php?id=9

sniperelite
nem tudtok olyan oldalt ahol nem módok hanem pl: új páncélok meg lovak meg ilyenek vannak? 😊 a válaszokat elõre is kössz

GaBika6
Steam, aztán korábbi hozzászólásnál találsz magyarosítást.

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

honnan lehet magyarul letolteni a mount&bladet
Wreck86
Nem mai a cikk,de még csak most olvastam el.

Egész jónak ígérkezik a leírás és a képek alapján.
Nekem a korhûség az ami bejönne.

köszi!megpróbálok állítgatni.
fasty szerintenm is próbáld meg lejjebb tenni a neháézséget pl állítani az ai gyorsaságán és a te nmeg a szövetségesek sebzését vedd le és mindjárt jobb lesz, amúgy 100% on már az alap játék sem olyan egyszerûm az elején ronmgyokban és szar fegyókkal, szóval nem mindig az a ényeg hogy több ,ódban nehezebb mert dúrvábbak az ellenfelek hanem mindi a nehézség beállításán múlik.