11
Digitális kamera HIBA?
-
#11 már van ilyen topic! -
#10 A Sony digitalis kamera SAJAT DVD (inkabb Mpeg DV) formatumot ir, csak a kameraval lehet lejatszani:/ Esetleg onnan bedigizni... Esetleg Sony supportnal erdeklodni, talan hoztak ki Sony asztali DVD lejatszot ami megeszi. -
#9 nem érdemes belemenni kinek mi a jó, nekem az LG bevált, mindent olvas. (Ezt nem) :o)
Az asztali is tudja a + -os lemezt olvasni, csak ezt nem! A kamera kiírja bekapcsoláskor, hogy SONY DISK RECOMMENDED. De nem hinném, hogy csak Sony lemezre írna normálisan. A Pana sem rosszabb és nem is azt írja ki, hogy nem ír rá, hanem csak ajánlja a sajátját! Szal nemtom mi lehet a gond. -
#8 Nekem ha nem ismerte fel a lemezt akármelyik meghajtó, akkor vagy szar íróval volt írva, vagy szar volt a lemez..... -
#7 LG nem fullos... :)
Milyen márka az asztali? Más +ost olvas? -
#6 Persze.
A gépben az író egy fullos(firmware) LG. Az asztalinál meg nem igazán lehet ez a baj. Hmmm? De akkor mi? A kamera gond nélkül visszaolvassa! -
#5 Bár ha szarul írna akkor ő sem olvasná vissza.... -
#4 Elsőre azt mondanám, hogy másik lemezzel próbálkozz. Másodszorra nem kizárt, hogy mind az asztalid mind a PC-s író nem szereti a +os lemezt. 3. Szarul ír a kamera... -
#3 minden meghajtó üresnek látja.
az asztali, a számítógépben az író. Csak a kamera tudja visszajátszani!
+ os Panasonic a lemez. -
#2 Milyen lemzre (+/- RW, márka stb.) írsz vele, és milyen formátumban rögzít? Ill. milyen meghajtó látja üresnek? -
#1 halihóóóó!!
vettem egy Sony DCR-DVD92E kamerát... DVD lemezre rögzít és a lemezt lezárás után nem tudom használni. Semmilyen olvasó vagy író nem látja az elkészült felvételeket. Természetesen nincs a készüléken USB, vagyis más módja az áttöltésnek nincs. Mindössze tehát egy AV kábelt kaptam hozzá. Mi lehet a baj? Nem tudok a kamerán kimeneti formátumot állítani, a meghajtó pedig nem üresnek látja hanem nem is érzékeli a lemezt. Pontosan mint ha hibás lenne, be sem olvassa!