11
Digitális kamera HIBA?
  • Punkerwork
    már van ilyen topic!
  • Alexease
    A Sony digitalis kamera SAJAT DVD (inkabb Mpeg DV) formatumot ir, csak a kameraval lehet lejatszani:/ Esetleg onnan bedigizni... Esetleg Sony supportnal erdeklodni, talan hoztak ki Sony asztali DVD lejatszot ami megeszi.
  • bp
    nem érdemes belemenni kinek mi a jó, nekem az LG bevált, mindent olvas. (Ezt nem) :o)
    Az asztali is tudja a + -os lemezt olvasni, csak ezt nem! A kamera kiírja bekapcsoláskor, hogy SONY DISK RECOMMENDED. De nem hinném, hogy csak Sony lemezre írna normálisan. A Pana sem rosszabb és nem is azt írja ki, hogy nem ír rá, hanem csak ajánlja a sajátját! Szal nemtom mi lehet a gond.
  • NeoMaN
    Nekem ha nem ismerte fel a lemezt akármelyik meghajtó, akkor vagy szar íróval volt írva, vagy szar volt a lemez.....
  • NeoMaN
    LG nem fullos... :)
    Milyen márka az asztali? Más +ost olvas?
  • bp
    Persze.
    A gépben az író egy fullos(firmware) LG. Az asztalinál meg nem igazán lehet ez a baj. Hmmm? De akkor mi? A kamera gond nélkül visszaolvassa!
  • NeoMaN
    Bár ha szarul írna akkor ő sem olvasná vissza....
  • NeoMaN
    Elsőre azt mondanám, hogy másik lemezzel próbálkozz. Másodszorra nem kizárt, hogy mind az asztalid mind a PC-s író nem szereti a +os lemezt. 3. Szarul ír a kamera...
  • bp
    minden meghajtó üresnek látja.
    az asztali, a számítógépben az író. Csak a kamera tudja visszajátszani!
    + os Panasonic a lemez.
  • NeoMaN
    Milyen lemzre (+/- RW, márka stb.) írsz vele, és milyen formátumban rögzít? Ill. milyen meghajtó látja üresnek?
  • bp
    halihóóóó!!

vettem egy Sony DCR-DVD92E kamerát... DVD lemezre rögzít és a lemezt lezárás után nem tudom használni. Semmilyen olvasó vagy író nem látja az elkészült felvételeket. Természetesen nincs a készüléken USB, vagyis más módja az áttöltésnek nincs. Mindössze tehát egy AV kábelt kaptam hozzá. Mi lehet a baj? Nem tudok a kamerán kimeneti formátumot állítani, a meghajtó pedig nem üresnek látja hanem nem is érzékeli a lemezt. Pontosan mint ha hibás lenne, be sem olvassa!