TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
everything's better with music
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Amugy a shockert is kerdeztek paran. Legviccesebb mikor a csalad setalt es a legkisebbik megkerdezte az apjat, hogy mi az a kez jel az automon. Az meg elvorosodve valszolt, hogy nem tudja 😄 En meg vihogtam.Masik meg mikor egy idos neni es bacsi kerdezte mi az a jel. Nem akartam elmagyarazni, hogy a shocker jel azt jeloli, hogy ket ujj a punciba egy meg a kakiloba. Igy csak annyit mondta, hogy nem tudom. Igy vettem az autotm biztos valami bandajel. Le volt tudva.
Ha magyarorszagon lennek nem tennek fel se angol se mas kulfoldi karomkodast az automra.
Aztfogják hinni, hogy büdös parasztvagy, hogy így válaszolsz a kérdésükre
Az otlet egy olyan websiterol jott ahol csomo magyar matrica van. Legtobb mind cimer, zaszlo, I <3 gulyas meg stb. De mikor meglattam a lofasz a seggedbe matricat 😄 tudtam, hogy nekem is kell!
"minthogy egy bmw e30 *on* veszekedjunk"
igy erthetobb?
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
"minthogy egy bmw e30 ot veszekedjunk"
Ezt nem nagyon tudom értelmezni, ha adsz szótárat vagy lefordítod nekem akkor tudok talán érdemben reagálni rá.
Nem szpemeltem szét a topikot. 1db képet raktam be, nem sért meg semmilyen szabályzatot.
Japó Tuning csókolom 😊
ugyan hagyjuk mar...

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC