TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EZ NEM EGYSZERÜ 😄
Ezt hívják Clean vagy Cult stylenak. Ezek ugyanugy hiperultraszuper extra autok 😊)
Ezt hívják Clean vagy Cult stylenak. Ezek ugyanugy hiperultraszuper extra autok 😊)
A lilával még ki is békülnék, ha nem lenne akkora "szakálla"
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
nem szeretem az olyan tuningot...csicsás,feltûnõ,és drága...feltûnõséget nem szeretem,mind1 miért,és pénzem sincs...
extra alatt gondolom a fászt end fjúriusz autók kinézetére gondolt.
szvsz ezek az "egyszerû" tuningok sokkal szebbek, mint a szét matricázott meseautók.
szvsz ezek az "egyszerû" tuningok sokkal szebbek, mint a szét matricázott meseautók.
extra? Ezen minden létezõ dolog fent van 😊 rieger spoiler sett, nyomtávszélesítés, kikalapálták a kerékjáratokat, air ride, merci beömlõ oldalt, meg ugye a felnik <#idiota>#idiota>
Ennél extrább nem létezik 😊 Jade, a bézs szinü RS az ami talán ennél is szebb 😛
Élõben nagyon szép az a cori.
Ha minden igaz, mellete meg az a sárga autó egy 4es golf(erre gondolok)
Akkor mi azzal mentünk Wörthi toura ^^
Valaki kint volt még egyébként?
Ennél extrább nem létezik 😊 Jade, a bézs szinü RS az ami talán ennél is szebb 😛
Élõben nagyon szép az a cori.
Ha minden igaz, mellete meg az a sárga autó egy 4es golf(erre gondolok)
Akkor mi azzal mentünk Wörthi toura ^^
Valaki kint volt még egyébként?
innen le lehet valahogy tölteni, de nem találom a videó linkjét 😞
tudom, láttam élõben is menni a turbósat 😊
nahát nekem annál jobb nem kéne!olyat megy hogy csak néztem.
amiröl a képet linkelted, azt meg angliában a lotus gyár tuningolta...szerintem sejted, hogy milyen lett a végére.keress rá a videóra és nézd meg!megéri!!
nahát nekem annál jobb nem kéne!olyat megy hogy csak néztem.
amiröl a képet linkelted, azt meg angliában a lotus gyár tuningolta...szerintem sejted, hogy milyen lett a végére.keress rá a videóra és nézd meg!megéri!!
Nem láttam...Én egy másik ladáról láttam videót...Totalcarba volt még valamikor...Turbós Lada vagy mi is volt!😄
Itt van...Kicsit legörgeted aztán ott lesz:Turbo Lada 8:11, 12408 kB
Itt van...Kicsit legörgeted aztán ott lesz:Turbo Lada 8:11, 12408 kB
Nono! Azért van különbség ezek és mondjuk a #6.hsz. autói között... Én nem ilyenekre gondoltam, hanem pl.az említett hsz. autóira, amiket viszont simán kiutáltak az AUTÓ mánia topikból, pedig szerintem nem rosszak.
:ASD ASD...
<#confused>#confused><#fejvakaras>#fejvakaras><#help>#help><#banplz>#banplz><#wilting>#wilting><#guluszem1>#guluszem1><#csodalk>#csodalk><#conf>#conf>
<#confused>#confused><#fejvakaras>#fejvakaras><#help>#help><#banplz>#banplz><#wilting>#wilting><#guluszem1>#guluszem1><#csodalk>#csodalk><#conf>#conf>
biztos vagy benne? 😊
megsúgom, hogy ezek a képek japánban készültek 😊
megsúgom, hogy ezek a képek japánban készültek 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Nekem jöhetnek a "túl csicsás tuning" képek. Ízlésficam RULEZ!
Mér még milyen "extra" kellene rá? <#confused>#confused>
Ennek is jöjjön ki a hátulja,vagy mi?
Ugyanmá'...
Ennek is jöjjön ki a hátulja,vagy mi?
Ugyanmá'...
megértem miért a vicclap.hu-n van fönt...ez már télleg' az a kategória,hogy azt se tudom mire költsem a pénzem!<#idiota>#idiota>
Nha itt punnyadok suliba<#szomoru1>#szomoru1>
Pár éárdekesebb fotó addig is
http://vicclap.hu/static/pic/20050330/discdriver.jpg
Pár éárdekesebb fotó addig is
http://vicclap.hu/static/pic/20050330/discdriver.jpg
-- AMD FX-8350 -- ASUS GTX760 -- Samsung SyncMaster P2450 24 --