TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
Repatarurgyán

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Jó pihit
Az élet eleme a lét!
A gumi az más tészta!!!! annak is vannak paraméterei pl.: 195/60/15
195: futófelület
60: gumi vastagsága ( a futófelület és a felni közötti távolság)
15: col
Felni:
6,5x16
6,5: felni szélesége
16: átmérõ
Felfogatási paraméterek:
100x4x60
100: a szemközti lyukak távolsága mm-ben
4: 4 csavaros felfogatás
60: a felni agy ami a 4 lyuk között helyezkedik el, végül is központosít, ill tehermentesít.
Pl.: Ha 1 (neked ugye 60) 62-est raksz a kocsidra az nem támaszkodik fel a tehermentesítõn vagy az agyon, hanem Neked a 4 csavaron támaszkodik fel a felni. Ami balesetveszélyes
Az élet eleme a lét!
A TZ200 mindenigaz afrikai gumi, de nem biztos! a 60-as számnak (pl. 4x100/60)
meg kell egyeznie a felni és a kocsinak a számával. Ha a felni 58 as akkor esztergáltatni kell az agyból, ha pl. 62 akkor meg tehermentesítõt kell esztergáltatni. Ezek nem nagy összegek max. 4000Ft. Dotz Le MAns 6,5/16 38.000Ft / db, mak 33-40e Ft-ig, borbett 7/16-os 26e elfogadható ár! Engedély nem kell ha gyári értékeken bellûl van. Meg tudod nézni a www.gumibolt.hu oldalon. Nem a rendört érdekli, hanem a kpm-est.
Az élet eleme a lét!
Toyota celica: 4 db alessio felnibõl mind a 4 szar lett 1 nyár alatt!
Mennyibe kerûl a 4 db alessio? Még plusszban rászánsz 1-2 10e Ft az 1-2 nyár alatt meg is térûl NEKED. Rossz felni ami már nem kör alakú az szétrázza a futómûvedet + a körmánymûvet!!!!
Az élet eleme a lét!
195/50/15 AJÁNLOTT= hosszabb élettartam + a gumi olcsobb és nem kell annyit a felnit görgõztetni a JÓ magyar utak mellett!
A Honda alá is elférne a 16 ill. 17" felni, de minek!
Az élet eleme a lét!
Jó márkák: DOTZ, BORBET, OZ, esetleg még a MAK.
Nekem MAK alufelnim van, de ha lehetne ostályozni 1-5-ig akkor 3-ast kapna!
Az élet eleme a lét!
Nekem Honda Civic-em van: 6,5x15 alufelnivel és 195/50/15 gumikkal
Az élet eleme a lét!
Nem tudom mekkorát akarok, mert kis autóra lesz, és a 16-os felnihez keskeny gumi kell.
6,5x16
6,5= felninek a szélessége colban. Az figyelenómbe kell venni hogy milyen széles gumit akarsz felrakni!! 245/40/16-os gumi nem jó a 6,5-ös felnire!
Mekkora gumit akarsz rárakni?
Gumisnál dolgozok!!! Ha infó kell írj!
Üdv
Az élet eleme a lét!
LEnne egy kérdésem.
Akarok venni alufelnit, csak nem vagyok tisztában az adatokkal. Mit jelent a zoll méret elõtt a szám? Pl. 6,5x16, 7x16, 7,5x16. Mit jelent a 6,5, 7, 7,5?
Abbys IM :: Death to virus writers! ::
Supra gány
Celicának nem kéne ez a narancssárga festés,és a narancssárga kárpit sem
350Z sem tetszik
nekem az AbFlug Supra jon be a legjobban csak sajna ennek rohadtul ronda festese van.. lattam mar masik kepet rola. olyan mintha ket palackos festekszoroval lenne lefujva..
celicaval semmi baj nincs szerintem.. a felnit kernem a mienkre😊
eeees a Veilside nissan 350z-t ne bantsatok.. en mar lattam ilyet eloben es nagyon durva!
-- AMD FX-8350 -- ASUS GTX760 -- Samsung SyncMaster P2450 24 --
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
\"van egy jo meg egy rossz hirem. a jo az, hogy bekaphatod. a rossz viszont, hogy nem adom oda.\"
(Sorry a többiektõl az esetleges OFF-ért.)
gamertag: kenobita

\"van egy jo meg egy rossz hirem. a jo az, hogy bekaphatod. a rossz viszont, hogy nem adom oda.\"
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!