TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs gond a pickuposítással, de szerintem nem pont egy kultuszautót kell erre a célra felhasználni..mondjuk ha van egy borult kasztnis aminek az a része pont kb. megsemmisült de a többi még használható, akkor azt mondom jól csinálta<#smile>#smile>
Ez jut kb eszembe róla és ez is ocsmány...szerintem.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Tudom nem vág témába a következõ kérdésem, de jobb topikot nem találtam neki! 😄 (Hacsak belsõ tuningnak nem nézzük😛)
Szóval még anno dirt2-ben láttam egy ilyen koponyás díszt. kép
Szeretnék én is valami hasonlót, de fogalmam sincs hol keressem. Amiket találtam, ilyesmivel foglakozó webshopokat, azok mind ilyen bólogatós kutyákat árultak csak.
Ha valaki tud hasonlót valahol, megköszönném! 😊
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Kurva jólnézki a kis polski,nem tudjátok véletlen,hogy milyen motor van benne??
esettleg vidó nincs róla??
vagy tudnátok hasonló kis polskis videókat linkelni,amibe hasonló polákok vannak mint pár sorral lentrébb???
Készülget a gép lassan, de biztosan..

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
És jellemzõen megoldott a mezei autóknál a motortér szellõzése...😊))Illetve ahol megoldott ( pl Opel Kadett GSI...) ott nevetséges és értelmetlen az egész 😊))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Szerintem fölösleges ilyen hülyeségekre költened, hacsak:
1. Nem tettél az autódba olyan motort aminek a tetején van az IC.
2. Gyárilag is van olyan motorháztetõ amin van beõmlõ, de akkor is inkább egy gyárit vegyél, minthogy aftermarketes fost.
Miért ne vegyél:
-Bemegy a por, víz,stb. -> légszûrõt gyakrabban kell majd cserélned
-Aftermarketes beömlõket általában csak fel kell ragasztani és szevasz, ami eléggé tré hosszútávon.
-Pontosnak kell lenni mikor kiméred a lyukat és nagyon precízen kell feltenni a beömlõt, különben az egész mehet a kukába.
-Ha nem melegszik túl az autó, akkor fölösleges, gyorsabb nem lesz autó, max nevetséges. Ha meg túlmelegszik az autó, akkor a radiátorba ne vízet önts, hanem mossad ki direkt erre való szerrel, majd töltsed fel egy minõségi hûtõ folyadékkal és évekig hozzá kell sem nyúlnod.
"Hogy távozzon némi forró levegõ a motortérbõl" <#taps>#taps>
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Tudna valaki segíteni nekem, motorháztetõ szellõzõ beépítésében? Egy link vagy esetleg egy fórum tökéletesen megtenné, hogyan-hová építsem be, beázik esõben-nem ázik be stb ... google sajnos nem segített.
THX !