TUNING AUTÓ mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Vadállat, kár, hogy nincs belsõ kép.
DJ Skyline

Full Alpina C2 spec, Suspension, 6 branch manifold and Alpina exhaust
system, Front and Rear Alpina spoilers, Alpina wheels 8" at the rear and
7" at the front, full Alpina badging, Alpina engine developing 210 bhp
and 213lb ft torque, Alpina steering wheel and gear knob car and dash
plaque with production number. It was featured in TOTAL BMW July 2005

JGTC
ááá látom nem tudjátok mi a jó autó :p 😊

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

MikX
Az rx-7 meg a skyline király! persze a többi is, csak a SUV ok szarok!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Elvie
humoros és aranyos képek topicból:ügyes

FOXX supreme
A Racinghart felnik a kedvenceim....

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

JGTC
ajtók ajtók...

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

DanielT
Volt olyan kocsim amiben gombnyomásra ment elõre az ülés, de mindenkit lenyûgözött és nézegették amíg elõrevonszolta magát 😊 Valóban 3x annyi idõ míg elõrecsapnám kézzel, de kárpótolt a "magától mászik az ülés" vicces effektus 😊)
JGTC
vááá az NSX tényleg nagyon gonosz<#hehe><#eljen>

Munch

Elvie
az a sárkány... gyönyörû<#szeret><#vigyor2>

streeter
Húúú milyen verdákat találtam.

Ez az RX7 a legjobb 😊

Na meg a 350Z

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

streeter

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Magnumrolcsi
szerintem nagyon f*szájos lett!
Már csak a motor teljesítményét kéne megtudni.

CSOCSO
csunya... csak lyukak vannak az orran.. semmi mas...
fernando torres
brutális ez a tekintet

FOXX supreme

FOXX supreme
Ez is tuning:

Magnumrolcsi

<#eljen>

Zetorg
irányítószám

Imrusssss
Bocs hogy OFFolok!!!
Adjatok már nekem példát Zip Code-nak!!!

ON

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

JGTC
jobban megy mint amire számítottam viszont a fékek keserves szarok rajt

JGTC
Peugeot 106 1.1 96/12
egy csajé volt szóval no comment el lehet képzelni le van harcolva de nem vészes...

Tufa
mire bedugod a kulcsot és bekötöd magad, pont becsukódik 😉

MikX
mien?

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
amúgyse csipázom az ilyen német-amcsi tuningokat!

JGTC
jeeeee van saját autóm!!!!!!
nem egy nagy szám! 106os de majd lesz itt lambó ajtó meg minden
késöbb tolom a képeket😄DDDDDDD

(Sajna nem japcsi de hát ez van. Arra ott a család Civicje. 😊

MikX
márakinek!
De ha nekem órákig ott csukódna, hát az ideg szétvetne, az biztos, és kitépném a szervomotort!! 😄DD

CSOCSO
szvsz az ajtobecsukos gombos resz inkabb uber mint szar... de mindegy
CSOCSO
ajtofelek:

sima

scissor (lambo)

butterfly (slr)

gullwing (delorean)

suicide ( sima visszaforditottja

VLS ( siman is nyillik meg lamboba is)

es az utcso ami nemtok megjegyezni az az ami akoenigseggnek van
MikX
hát ez a gombos rendszer undorító sztem, meg a másik, ami szintén mercikbe van, hogy gombnyomásra dõl elõre az ülés, hogy beszállj hátra!
Komolyan mondom, ott nyomta a csákó, azt az ülés kb 6-7mp alatt dõlt elõre!
Mondom kurvajó, ott kell állni elõtte egy óráig, hogy beszállhass! A sima módszernél, meg megvan beszállással együtt ennyi idõ alatt, de ez elhet csak negem zavar, de az biztos, hogy kivágám belõle elsõre az biztos!

MikX
hát, ja persze, mondjuk nincs baj azzal sem, csak mondom, hogy amit én láttam/próbáltam, az nem volt olyan, nem is tudom igazán, hogy mienek vannak, nem néztem utána, nem érdekel annyira a téma, ha ilyen aqjtó kell, veszek egy lambo-t! 😄DDDSASDA

CSOCSO
Nah ... Kleemann SL merci scissor ajtoja:

ez ugy nyillik mint az igazi lambo ajto.. csak felfele..

es gombnyomasra becsukodik... szal meg azzal se kell faradozni😄
CSOCSO
az egy scissor ajto volt.. az valoban alapbol felfele nyillik.. viszont altalaban ezekre a csoda tuning autokra VLS azaz Direct Bolt on Scissor / Vertical Door Conversion ajtokat szerelnek... mert nem kell szetszedni a kocsit hozza ( vagas forrasztas meg anyamkinja es mert olcsobb es elfernek az A oszloptol meg a fendertol...
nemtom hany % ban hasznaljak az igazi scissor ajtokat de tuti hogy tizede a masiknak...
amugy egy ilyen "szar" VLS ajto atszamolva majdnem negyed milla ft... annyira legagyizni nem lehet ennyi maniert😄
FOXX supreme
Én viszont szeretem az Amerikait is, Pl: Viper, Ford GT stb...A németet: BMW, Audi...Japán: Nissan, Mitsu, Mazda stb...Csak a Ladát nem szeretem meg ezeket az orosz társait...

FOXX supreme
Jaj de jó...végre ez az a kocsi, aminek megmaradnak a régi vonalai...nagyon szép!

MikX
Az egy szar volt akkor, én amit próbáltam 5 ös golfot, abban nem ilyen volt! Igaz az is nyílt picit kifelé, de nem is tudtad sehogy máshogy csuknui, mivel meg volt vezetve, meg ne mistudom hogy volt csinálva, nem láttam a mechanizmust, de nem lehetett becsukni sehogy máshogy...

MikX
Ja, csak maga az,autó undorító, de benétem, jó, bár nem nyílik annira mint az eredeti, ezért a lábadat kicsit macerásabb betenni, de nem vészes...

ok köszi, nekem is bóvlinak tûnt, még keresgélek azért...

CSOCSO
en mar nyitottam ki ilyen tuning lambo doorokat.. megha jol is neznek ki NAGYON SZAROK... normalisan kell kinyitni utanna lehet felemelni.. es olyanhulyen mozog az ajto.. olyan..igazi szabalytalanul..tixta szar... plusz mikor be akarod csukni tokre vigyazni kell hogy PONTOSAN legyen becsapva mert ha feljebb al egy fel centicel az ajto szetbassza a zarat.. HURRA....en csalodtam ebben az ajtoban..felesleges mert nem felfele nyitod ki hanem oldalra.. es aztan felfele
Zetorg
<#wow2><#szeret>
mekkora kerekek vannak azon?

JGTC
ja láttad a mostani autókiállításon azt az 5ös golfot? az is ilyen volt

JGTC
Húú de zsír ez a kis Civic. (Hol van ez elkérem faterét. <#hehe>)

Haver multkor egy fekete H2-est látott lambó ajtókkal , és spinner felnivel azt mondta hogy két percig intenzíven folyt a nyála 😊

MikX
Látezik hát, és állatul néz ki egyes autókon!
hát miért ne menne át?
Miaz hogy stabil? nem hiszem, hogy menetközben nyitva lenne, becsukva meg semmivel nem másabb mint egy bármilyen másik ajtó!

ilyen Lamborghini door kit tényleg létezik?

vagyis hogy az autódat átalakíthatod és felfele nyílik az ajtaja (persze garázsban nem praktikus)
vizsgán átmenne? stabil ez? valaki hallott róla?

MikX
áhh, gondoltam, hogy mág egy olyan barom nincs mind én 😄DD
De csak a muscle-k tetszenek új foskocsik nem amcsikba!!

JGTC
Nem szeretem az amcsi autókat, de ez tetszik! (ja és az új chrysler 300C)
Thats all!!!

MikX
Látom marhára megegyezik az ízlésünk, nem is találkoztam még olyan emberrel aki egyszerre szereti az amcsi muscle-kat, meg a Japcsi kocsikat!

MikX
hátt, egy kicsivel jobb, mint a "nagy" remake-ek, de nem az igazi(gondolok itt GTO, Mustang, Charger, stb...)!

streeter
Az új Challanger
Nagyon ott van.