TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Nem emlékeztem pontosan...
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Honda Fit Dynamite
nem találtam meg az adatokat, de úgy emlékszem, hogy 240 ló körül van ez a kis dög ( szokásos 2000es motor)
S2000 rulez
De tudod ez egy erõs hátsókerekes, ugyancsak elektronika nélküli autóban is így van. Ha padlónál leugrok a gázról az 5L V8 firebirdben, akkor 250m-es gumicsíkot tudok az aszfaltra rajzolni. Jó tudom, te hosszabbat is 😉
Egyébként 3-asban is elkapar nitróval.
Akkor javaslom tanuld meg vezetni 😉

Amúgy valóban nem túl izmos ez a Jazz, de szerintem többet ez a kaszni/futómû egyszerûen nem bírt volna el. Az alap, vagyis az 1.5 VTEC Jazz (japán only) alapból is csak valami 115LE körül van.
Amúgy az AWD valszeg kamu a hírben, vagy legalábbis csak költemény. Attól még persze lehet, hogy tényleg lesz benne.
Ami biztos az NSX-re nézve:
- luxus GT autó (M6,DB9 stb)
- V10 motor
- orr-közép motor (elsõ tengely mögött lesz a motor, mint az S2000-ben)
Legalábbis ezek Honda infók.
Egyébként nem értem ,hogy mi az, hogy mostanában minden Mugen autón kompresszor van? Nem illik japán autóra...
te jós vagy... 😄

A5.hu
Komoly reményeket fûz a Honda a hamarosan bemutatkozó új NSX-hez: a japánok szerint a modell oly' annyira jó lesz, hogy simán felveszi a versenyt még az olyan tradicionális gyártókkal is, mint például az Aston Martin. A sportmodell bemutatása a hírek szerint 2007 õszén fog megtörténni, az új NSX pedig V10-es motort és összkerék-hajtást kap. További hír a Honda háza tájáról, hogy egy új, valószínûleg csak háromajtós kivitelben árusítandó városi kisautót tervez piacra dobni. Errõl még még semmilyen információ nem látott napvilágot, a pletykák viszont olyanokról is szólnak, hogy 2009-ben lesz Accord kupé...
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
<#crazya>#crazya>