TUNING AUTÓ mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magnumrolcsi
szép vectra <#eljen>

Haamtahk

A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg. A. Rodin

Haamtahk
<#crazya>

Haamtahk

Magnumrolcsi
jó nagy kályha van benne <#wow3>

Haamtahk
V8 VW Bus

MikX
Tulajdonképpen az egy S15-ös Sylvia, de szépek!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

FOXX supreme
Az arany Skyline, meg a legelsõ 240 sx tetszenek nekem a legjobban...

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

FOXX supreme

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

MikX
😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

DanielT
Jah ez már el van döntve, csak nem merem kimondani az eredményt 😊))))))
Milyen vita, hol?😊
MikX
Jajj ne, már megint ez a Fwd VS. Rwd vita megy?

MikX
Akkor ezer bocs...
Nem emlékeztem pontosan...

JGTC
Jazz Dynamite csak meglett 😊

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
a mocija

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
Van ebbõl erõsebb is...

Honda Fit Dynamite

nem találtam meg az adatokat, de úgy emlékszem, hogy 240 ló körül van ez a kis dög ( szokásos 2000es motor)
S2000 rulez

Pajtában inkább letakarják a szentjános bogarat...nem? <#zavart1>

DanielT
Látom 😊 Végre találtam valakit aki hajlandó tanítani 😉
Leoltalak én mint pajtában a villanyt, csak várd ki a végét 😄D
DanielT
Még! Osszad 😄
Lesson1: Elsõkerekes autóval nem padlógázon ugrunk le a kupplungról. Hanem megtanuljuk, hogy hol tapad még a gumi, és csak ott ugrunk le padlógázzal a kupplungról, amelyik gangban már leviszi az aszfaltra.

De tudod ez egy erõs hátsókerekes, ugyancsak elektronika nélküli autóban is így van. Ha padlónál leugrok a gázról az 5L V8 firebirdben, akkor 250m-es gumicsíkot tudok az aszfaltra rajzolni. Jó tudom, te hosszabbat is 😉
DanielT
Arról, hogy oktass 😛
Akkor mirõl beszélgetünk?😊
DanielT
Sajnos ultrabéna sofõr vagyok nulla tapasztalattal és nem értek az ilyesmihez 😛

Egyébként 3-asban is elkapar nitróval.
És húzta magát mint egy lábatlan rágcsáló igaz?😊
Akkor javaslom tanuld meg vezetni 😉
CSOCSO
" Nem húzza magát mint egy lábatlan rágcsáló 😛PPP"

<#eplus2>
CSOCSO
zsir lenne.. nomeg allitolag a supra is v10 essel akar jonni....
CSOCSO
az ekehe uber de hatulrol alfas... bazz mindenhol alfa😄😄😄
DanielT
240 lóerõs Nitrós Integrával mentem barátom 😊
Sosem láttál még integrát gyorsulni igaz? 😉
DanielT
Szerintem meg egy erõs kocsihoz nem illik, hogy kapar mint egy mókus az elsõ kerekeivel 😄D Inkább mint egy bika kirúgja a port, aztán elrugaszkodik a hátsó lábával mint a gepárd. Nem húzza magát mint egy lábatlan rágcsáló 😛PPP
Szerintem meg egy integrához nem illik ez a "kaparok merazjó" feeling 😊
DanielT
És mennyivel szebb, hogy hátul kapar 😊
Valszeg - az egyetlen rwd ITR a világon 😊
I.C.ram
Mindegyik utcai autóra nagy! Jelenleg nincs olyan utcai autó, amire ekkora leszorító erõ kéne...
DanielT
A nyomatéka meg 2x akkora mint a szívómotoré.
DanielT
Mintha én mondtam volna, de semmi gáz 😄

Nem mostanában, hanem minden Mugenen, mindig is az volt 😊
Amúgy valóban nem túl izmos ez a Jazz, de szerintem többet ez a kaszni/futómû egyszerûen nem bírt volna el. Az alap, vagyis az 1.5 VTEC Jazz (japán only) alapból is csak valami 115LE körül van.
Ja, épp azért linkeltem be 😊

Amúgy az AWD valszeg kamu a hírben, vagy legalábbis csak költemény. Attól még persze lehet, hogy tényleg lesz benne.

Ami biztos az NSX-re nézve:
- luxus GT autó (M6,DB9 stb)
- V10 motor
- orr-közép motor (elsõ tengely mögött lesz a motor, mint az S2000-ben)
Legalábbis ezek Honda infók.
MikX
Serintem nincs eleresztve lóerõkkel, egy kicsit kevés egy kompresszoros motortól...
Egyébként nem értem ,hogy mi az, hogy mostanában minden Mugen autón kompresszor van? Nem illik japán autóra...

MikX
Nem valameik nap mondtad hogy jólenne, meg hogy 4WD kellene?
te jós vagy... 😄

1.5L Supercharged Mugen Jazz 😊 145LE
Nézdmár 😊

A5.hu

Komoly reményeket fûz a Honda a hamarosan bemutatkozó új NSX-hez: a japánok szerint a modell oly' annyira jó lesz, hogy simán felveszi a versenyt még az olyan tradicionális gyártókkal is, mint például az Aston Martin. A sportmodell bemutatása a hírek szerint 2007 õszén fog megtörténni, az új NSX pedig V10-es motort és összkerék-hajtást kap. További hír a Honda háza tájáról, hogy egy új, valószínûleg csak háromajtós kivitelben árusítandó városi kisautót tervez piacra dobni. Errõl még még semmilyen információ nem látott napvilágot, a pletykák viszont olyanokról is szólnak, hogy 2009-ben lesz Accord kupé...
DanielT
Jah és az, hogy kipróbáltad semmit nem jelent. 2-3 hónap használat után beszéljünk 😊 Vagy mondjuk versenypályán, bólyák között kegyetlen sebességgel nyomva meglátjuk mennyire szívesen kapadoznál le a váltóbotért, amikor úgy kell tépni mindenfelé a kormányt, hogy levegõt venni sem jut idõ 😊
DanielT
A kézzel kapcsolható funkciója az automatának egy rakás szar. 100%-ig felesleges, senki nem használja, csak azért kell belerakni, mert senki nem teheti meg, hogy ha a konkureciánál van, akkor náluk ne legyen.
Ja lehet egy Civic-re nagy de jól nézki.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

I.C.ram
De gázosak ezek a szpoilerek 😄 Fogyasztás növelõ baromságokat 😄 Forma 1-es kocsikon van ekkora szpoiler, mi a fasznak ennyi leszorító erõ egy ilyen taligára??
MikX
Vezettem, nem gagyit, hanem félautomatát amit lehet kézzel is kapcsolgatni, de nem jöttbe, bár egy ferrari-nél elviselném asszem...