TUNING AUTÓ mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

streeter
Ezzel csak egyszer kell elszállni 😄
Amúgy elég dúrvás. Nekem még mai bejön az a Henessey(lehet nem jól írtam) Viperek. Versenybenzinnel 1200lóerõs. Sima benzinnel meg 800-900 asszem.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

I.C.ram
De csúnya az a légbeömlõ a tetején.
bertino
mennygép bázze 😉

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

FOXX supreme
Na ez igen! Az eddigi legerõsebb 427-es Cobra.12,9 literes V8-as, amely 1100 lóerõ, és 1760 nm...allig 1000 Kg a kocsi, 3,8 alatt százon!

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

streeter
Linekel pár ilyen csodát 😄

ez az alfa a legocsmányabb 😄

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Tibor
felnije a legjobb

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

FOXX supreme
Chevy Nova kicsit másképp...

JGTC
kevés ilyen csúnyátt láttam eddig ebbõl a típusból

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

FOXX supreme
Üssük együtt!!!

aztaszégyen! rég láttam ennél rusnyábbat. Nekem is egy zsír ilyenem van ugyancsak fehérben, ezért különösen sértve érzem magam. <#schmoll2>

Az ilyet addig ütném amíg mozog...

bertino
de laknék ott 😞

FOXX supreme
Hát igen, szép autó, szép amerikai környéken...😊

DanielT
Nos, ebbe csak tankolj 😊 Nem hiszem, hogy erre egy fillért érdemes lenne költeni, max a sportlégszûrõ meg a dob. Aztán a többi pénzt szépen rakd félre valami komolyabb darabra.
streeter
1995-ös Renault 19 1.4e motorral.

DanielT
Milyen kocsi?
streeter
Akkor mit lehetne még ami nem annyira drága és mégis segít. Tudom van még chip-tuning, de szerintem az enyémbe nem lehet beszerlni.

DanielT
Sportgyertya meg ezek a szarságok teljesen felejtõsek, csak pénzkidobás. Ilyenekre egészen más szinteken van szükség. Direktszûrõt rakd fel, ócsó és tényleg megkönnyíti a levegõvételt a motornak, de a többi ilyen "tuningfogás" a vicc kategória.
bertino
direkt szûrõ rulz, jó dolog 😉

streeter
Leginkább a hangja miatt kell. Teljesítmény növelésbe inkább direkt szûrõbe meg sportgyertyákba gondolkoztam. Nemtom ezek mennyit számítanak, de direktszûrõ tán elég sokat dob. Meg a motor hangja is jobb lesz kicsit.

DanielT
Egy hátsó sportdob egyébként sem számít a teljesítményben, ha csak az van kicserélve, de még egy komplett rendszerrel is elenyészõ amit nyerhetsz, szóval szerintem totál mindegy. A hangja jó lesz, az elég is.
streeter
Tényleg ha már tunind 😄 Katalizátoros kocsiknál tényleg nem sokat jelent ha lecserélem a hátsó dobot egy sportdobra a katalizátor meg a gyári marad? Haverom mondta multkor hogy annak csak akkor van értelme ha katalizátort is lecserélem. Ebbe van igazság??

FOXX supreme
Aha...

bertino
jah, lehet, kösz xD

DanielT
A Bo Duke, csak egy "o" 😊 Írd át mert idegesít 😄
bertino
simán ez jön le a dologból, jah...

DanielT
Szerintem alapból komolytalan a dolog egyébként...
FOXX supreme
Hát ez az...! Valami infót pls, vagy képet!

DanielT
Tûrhetõ állapot? Ez neked mit jelent? Mit akarsz rárakni? Gyakorlatilag semmit nem tudunk, hogy mondjunk árat?
bertino
és mennyi pénzed van ? hasraütésbõl nem lehet árat mondani

Carfanatic
csá
nemsoká én is beleakarok kezdeni az átalakításba mondanátok egy árat amiért már egy türhetõ álapotba hozhatunk egy kocsit opel corsa c a teljesítmény nálam fontos a hifi nem de nincs sok pénzem csak körübelüli árat mondjatok
elõre is kösz

\"My right hand is the judgement of god!\" \"Sometimes you have to walk through the darkness to get to the light.\" Said by Trunks

bertino
igen, csak NETkorlátoltan a képeket hiába nézem, de most behoztam a lemaradást 😊

Elvie
<#szeret><#szeret><#szeret>

FOXX supreme
Gyakrabban kell látogatni a topikot😊

bertino
223 uj üzenet <#nezze>

FOXX supreme
jól néz ki amúgy, csak pont úgy van a fény és hogy nem látszódik

streeter
Az eslõ zöld eclipse alatt kicsit elvesznek a hátsó kerekek. Érdekesen nézki.

FOXX supreme
Háttereket találtam....😊

FOXX supreme

FOXX supreme
Igen sajnos, ez a rosszabb szerintem, mert tipikus magyar, hogy ha neki nincs, másnak se legyen!!! szóval undor ami itt megy. Én nemtudom, engem nem zavar, most vett a szomszédunk is új VW passatot, és nem sajnálom, gratulálok neki, szép autó vigyázzon rá. de ismerek olyat is aki meglátná, idegbõl oda menne, és összebarmolná. Mondjuk ilyenkor jó ha van egy garázs. De hát azok is milliók.

streeter
Azt nem de elhajítottam a picsába 😄 Kurva anyját az ilyennek.

CSOCSO
kilyuggattad a bicaj kereket?😊
streeter
Nagyhóbátyámnak van egy A8-asa. Erre felénk elég nagy számnak számít fõleg, hogy 4.2-es quattro. És egy kedves járókelõ a vezetõ felõli oldalt az elsõ lámpától a hátsóig végighúzta kulcsal és mos van egy aranyos kis hullámos 'karcolás' a kocsi bal oldalán. Elég szépen mutat 😄
Sajnos ilyenek a magyar emberek....irígyek.
Multkor meg megálltam a kocsimmal egy szórakozó hely elõtt pont egy biciklitároló melett, kb. 3órát voltam bent és amikor mentem ki látom rá van döntve a kocsira egy bicikli, mert nem volt hely a tárolóba és még a festést is megbaszta a kormánnyal. Pedig nekem csak egy régi Renault 19-esem van.

CSOCSO
kulcs??? kromofag rulez
CSOCSO
ma az egyik autoszerelo garazs elott 4 db lambot lattam!!!! 3 diablo es egy murci!!!! majdnem elbogtem magam😊
FOXX supreme
De álmodozni lehet😊

FOXX supreme
Igen, sajnos. Ez benne van, hogy ha direkt nem is húzzák meg, véletlenül háturól beleszállnak, vége az egyedi autónak. Meg vannak azok az emberek, akik direkt kulcsal, meg egyéb dolgokkal kárt tesznek benne, mert fáj nekik, hogy másnak ilyen van. Ez a roszabb, szerintem!

DanielT
A lopástól ilyen egyedi autó esetében nem kell félni, gyakorlatilag használhatatlan. A vandalizmustól sajnos igen.
DJ Skyline
nem tudom én nem közlekednék ilyen autóval! jobban félnék attól,hogy ellopják,vagy valamelyik majom direkt megkarcolja valamivel...biztos nagy mutatvány lenne az utakon,de én kihagynám!:\