TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
A B18C viszont minden további nélkül.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
LAMBORGHINI THE BEST CAR
egyébként én sem tudom mire jó!

én meg azt hittem hawaii-on nincs más mint pár bungalo a tengerparton, egy pár szálloda meg egy reptér 😄DDDd
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Abban nem NSX, hanem B18C integra motor van.
láttátok azt a magyar civic-et amibe raktak egy 3.2-es NSX mocit??? gyorsulásin nem tudott szinte elindulni
B18C..

Annak a civices õrületnek meg nemtudom mi értelme van. Biztos jó érzés volt szétbaszni....
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

De azon is komolyat röhögtem, hogy miután megállt a verda, utána leesett az elsõ lökõs 😄 de a csattanó azért jobb volt 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85