TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szal nemtom mi a problémád akkor :)
Egyes egyedül a külsõ megjelenésrõl volt szó. Szóval bagoly mondja verébnek, megint...
Az utóbbi kommentekben pedig csak te próbáltad átterelni a szót az új BMW-kre, nem én. De velük kapcsolatban is kifejtettem már a véleményem.
Kívánom neked, hogy legyen egyszer egy új, legalább 2.5 -ös 6 hengeres motorral szerelt BMW-d. Lehet, hogy kissé megváltozik majd a véleményed az "autó" a "minõség" és a "teljesítmény" fogalmakról.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Teljesen irreleváns, hogy a BMW milyen irányú próbálkozást tett a dizájn bevezetésére, amitõl már nem jellegtelenek, inkább "bután" néznek ki az autói. De nemtom melyik a rosszabb, mert a régi jellegtelen, nyers erõt sugárzó dizájnnal még ki tudtam békülni, épp ezért tetszenek mostmár inkább az Audik, ha mindenáron német autóról kell legyen szó.
Az utóbbi kommentekben a jellegtelen német szedánokról volt szó. A BMW jelenleg ezeket a jellegtelen német szedánokat gyártja.
"vannak olyan részletek, amik inkább a vicc kategóriába sorolhatóak."
Mégsem nevet a Mercedes és az Audi, mert a Bömcsiket veszik soha nem látott módon. Vannak olyan részletek amik nem tökéletesek? Van olyan autó ami tökéletes? Ha tudom, a 5gen Civic és az NSX LOÁL :D
BTW, az új 1-es BMW legalább olyan bután néz ki, mint a Z4-es, de ugyanígy a 3-as, 5-ös, és 7-es BMW-n is vannak olyan részletek, amik inkább a vicc kategóriába sorolhatóak. A BMW-nek elég béna próbálkozása ez a dizájn bevezetésére, csak ugye a BMW-t az emberek eddig sem a dizájn miatt vették, sokkal inkább mert státusszimbólum az értéke miatt.
Errõl az 5ös BMW-rõl tudsz csinálni szembõl egy fotót, amin nagyon morci a BMW hûtõmaszk meg az angel eye lámpák miatt. Minden más nézetbõl 10 perc után input hiányban meghal az ember :D Aztán nézd meg pl az NSX-et, vagy akármilyen olasz sportkocsit, amikrõl nem csak 1 nézetbõl lehet jellegzetes részletet lekapni... ráadásul angel eye lámpával bármilyen autót morcosítani lehet már - de valóban, a BMW-hez társított "köztudat, és státusz" nincs jelen más autóknál.
Azt mondtad az M5 -re:
"Külsõleg teljesen semmilyen autó, jellegtelen, tipikus német szedán. Aztán ennyi."
Én ezt kívántam cáfolni, hogy ha a BMW semmivel össze nem keverhetõ és hozzáértéstõl függetlenül szinte bárki beazonosítja, az annyira mégsem lehet jellegtelen.
aha
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Szerintem meg amit mindenki felismer anélkül, hogy értene hozzá az jellegzetes. A BMW ilyen.
szerk: Még annyit, hogy egy BMW-t bárhol a világon bárki felismer. Ugyanezt el mernéd mondani a Hondáról is? Szóval jellegtelen? :PP
Ha meg egy NSX-bõl, Integrából, vagy akkor már ATR/ATS-bõl szállnék ki egy fogadáson öltönyben, kurvára nem érdekelne ki mit szól :D
Szóval ez ettõl még jellegtelen német szedán. Még az audik is jobban bejönnek formára, pedig azok is jellegtelen német autók.
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Technikailag viszont kétségtelen, hogy jó.

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Buszt nem szeressük, de amíg technikailag a ringen az S2000-ret is lekörözi... :) Nem bottal bökködném.

Az új M5 is nagyon profi, de ez mégjobban megfog.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun