TUNING AUTÓ mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Semmi, ezzel a megfogalmazással semmi. Ha azt mondod, hogy neked a régi jobban tetszett, szíved joga. Ha azt mondod, hogy az új design neked nem tetszik, szíved joga. De amikor kijelented, hogy jellegtelen autók azzal már vitára kelek.
4512: "...a régi jellegtelen, nyers erõt sugárzó dizájnnal még ki tudtam békülni,..."

Szal nemtom mi a problémád akkor :)
DanielT
A minõségrõl és a teljesítményrõl csak a kívánságomban volt szó :) Lehet, hogy ez a 2 el tudja majd feledtetni milyen jellegtelen autóban ücsörögsz :)
Hol volt szó itt a minõség, és a teljesítményrõl? Sehol.

Egyes egyedül a külsõ megjelenésrõl volt szó. Szóval bagoly mondja verébnek, megint...

Az utóbbi kommentekben pedig csak te próbáltad átterelni a szót az új BMW-kre, nem én. De velük kapcsolatban is kifejtettem már a véleményem.
DanielT
Mindenki kiválóan olvashatja, hogy az utóbbi kommentekben már nem az akkori M5-ösrõl volt szó, hanem úgy általában a BMWkrõl, mint tipikus német jellegtelen szedánok. Szóval ha valaki csúsztat az nem én vagyok, úgyhogy jó lenne ha leállnál ezzel a vádaskodással, mert érdekes módon nem elõször ez az elsõ alkalom, hogy így akarsz lezárni egy vitát.

Kívánom neked, hogy legyen egyszer egy új, legalább 2.5 -ös 6 hengeres motorral szerelt BMW-d. Lehet, hogy kissé megváltozik majd a véleményed az "autó" a "minõség" és a "teljesítmény" fogalmakról.
franc0
nagyon el van találva az embléma <#smile><#idiota>

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Nem ezekrõl a BMW-krõl volt szó, hanem ott arról az M5-rõl. De nyugodtan csúsztass, megszoktam.
Teljesen irreleváns, hogy a BMW milyen irányú próbálkozást tett a dizájn bevezetésére, amitõl már nem jellegtelenek, inkább "bután" néznek ki az autói. De nemtom melyik a rosszabb, mert a régi jellegtelen, nyers erõt sugárzó dizájnnal még ki tudtam békülni, épp ezért tetszenek mostmár inkább az Audik, ha mindenáron német autóról kell legyen szó.
DanielT
Óhátpersze.

Az utóbbi kommentekben a jellegtelen német szedánokról volt szó. A BMW jelenleg ezeket a jellegtelen német szedánokat gyártja.

"vannak olyan részletek, amik inkább a vicc kategóriába sorolhatóak."

Mégsem nevet a Mercedes és az Audi, mert a Bömcsiket veszik soha nem látott módon. Vannak olyan részletek amik nem tökéletesek? Van olyan autó ami tökéletes? Ha tudom, a 5gen Civic és az NSX LOÁL :D
Hol van az az M5 itt a képeken, amirõl eddig szó volt?

BTW, az új 1-es BMW legalább olyan bután néz ki, mint a Z4-es, de ugyanígy a 3-as, 5-ös, és 7-es BMW-n is vannak olyan részletek, amik inkább a vicc kategóriába sorolhatóak. A BMW-nek elég béna próbálkozása ez a dizájn bevezetésére, csak ugye a BMW-t az emberek eddig sem a dizájn miatt vették, sokkal inkább mert státusszimbólum az értéke miatt.
DanielT
Tudod hol van bennük a design? Itt.

Na mer mondjad, hol van? Van egy hûtõmaszk rajtuk, ami jellegzetes, és ezzel kész vége. Minden német autón más van. Nekem az audié pl jobban bejön, mint a BMW-é. De ezt leszámítva teljesen unalmas külsejû autók.

Errõl az 5ös BMW-rõl tudsz csinálni szembõl egy fotót, amin nagyon morci a BMW hûtõmaszk meg az angel eye lámpák miatt. Minden más nézetbõl 10 perc után input hiányban meghal az ember :D Aztán nézd meg pl az NSX-et, vagy akármilyen olasz sportkocsit, amikrõl nem csak 1 nézetbõl lehet jellegzetes részletet lekapni... ráadásul angel eye lámpával bármilyen autót morcosítani lehet már - de valóban, a BMW-hez társított "köztudat, és státusz" nincs jelen más autóknál.
DanielT
Ehehehehehehehehehehehehe. Nincs bennük design. LOL!
Pont arról ismeri fel mindenki, hogy jellegtelen, semmilyen német szedán. A német autógyártás tipikus példája. Ettõl még nem rossz, sõt, sok ember pont emiatt keresi õket, mert nincs bennük dizájn. Ez adja el a fócvágent, meg az audit is.
DanielT
Itt most nem arról van szó, hogy ugyanolyan jó vagy nem olyan jó.

Azt mondtad az M5 -re:

"Külsõleg teljesen semmilyen autó, jellegtelen, tipikus német szedán. Aztán ennyi."

Én ezt kívántam cáfolni, hogy ha a BMW semmivel össze nem keverhetõ és hozzáértéstõl függetlenül szinte bárki beazonosítja, az annyira mégsem lehet jellegtelen.

Akkor golf 2. Minden piacra szállították, mindenki felismeri. Akkor most ugyanolyan jó autó, mint a BMW-k?:)
bertino
nehezebb észrevenni de unalmas

aha

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

a BMW-ket amúgy egyre nehezebb észrevenni szerintem. Nemcsak a jellegtelenségük miatt, hanem mert egyre több van belõlük. Nálunk pl minden második autó BMW.. Unalmas már..

DanielT
Nem mindenhol a világon. Egy BMW Amerikában, Európában, Ázsiában, Ausztráliában is azonnal beazonosítható bárki által. Ezzel teljesen felesleges vitázni, 2-3 ilyen márka van a világon és ezek kérlek szépen ha tetszik, ha nem a BMW-Mercedes-Audi. Ezek a márkák senkinek nem közömbösek és elsõ blikkre beazonosíthatóak.
Ennyi erõvel az F Astrát is felismeri mindenki...
DanielT
Miért? Szerinted jellegtelen.

Szerintem meg amit mindenki felismer anélkül, hogy értene hozzá az jellegzetes. A BMW ilyen.
Ez teljesen irreleváns, ami a kinézetét illeti.
DanielT
Csak ennyi: LOÁL :FFFF

szerk: Még annyit, hogy egy BMW-t bárhol a világon bárki felismer. Ugyanezt el mernéd mondani a Hondáról is? Szóval jellegtelen? :PP
Az csak az angel eye lámpa miatt van, amit ma már szinte minden típusra lehet kapni.

Ha meg egy NSX-bõl, Integrából, vagy akkor már ATR/ATS-bõl szállnék ki egy fogadáson öltönyben, kurvára nem érdekelne ki mit szól :D

Szóval ez ettõl még jellegtelen német szedán. Még az audik is jobban bejönnek formára, pedig azok is jellegtelen német autók.
FOXX supreme
:)

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

FOXX supreme
Sztem ez egy olyan autó, (pont ma mentünk vele) hogy, egy versenypályán simán megállja a helyét, belehet állítani akármelyik gyorsulsái versenyre, de ez egy olyan autó is, hogy, akárhol meglehet vele jelenni. ha öltönybe vagy és kiszálsz belõle, pl. egy fogadáson, senki nem fog hülyén nézni rád, hogy: (nézmá, ezme sport autóval jöt, milyen má ez...) egyben egy tisztelet parancsoló "úri autó".... és ha sötétbe látod szembõl, beszarsz.:)

DanielT
Ezt a jellegtelen német szedánt meglátod a visszapillantóban és egybõl jobbra kezd húzni a kormány :D
Külsõleg teljesen semmilyen autó, jellegtelen, tipikus német szedán. Aztán ennyi.
Technikailag viszont kétségtelen, hogy jó.
bertino
hoppfffjesszasz D:

FOXX supreme
Na de kérem...:)

JGTC
köszi

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

DanielT
Ééééééééééés igen! Ezek szerint nem csak szerintem egy busz! Nem akartam mondani, de ezek szerint Hondás körökben is így becézik.
Tééényleg, civic is van a képen :D
Buszt nem szeressük, de amíg technikailag a ringen az S2000-ret is lekörözi... :) Nem bottal bökködném.
Pedig de <#shakehead> Bár a 6-os már jobban néz ki, jelentõsen.
DanielT
Na abban megegyezhetünk remélem, hogy ez a Civic volt minden idõk legocsmányabbja :D
DanielT
Nnnnnnannneee vicceljünk má' :FFFFF
A múltkori kiegészítése :)

A fekete NSX után minden lol, de fõleg a bmw ;) :DDDD

DanielT
LOL! :FFF Egy M5 után :D
FOXX supreme
És annyira nem is egetverõ összeg.

M5

FOXX supreme
Ez egy csodaszép autó sztem, és bivalyerõs. Ma ültem benne, faterom egyik ismerõsének van ilyen, valami állat.

Az új M5 is nagyon profi, de ez mégjobban megfog.

DJ Bee18
az Accord és fõleg az új Civic nekem is tetszik :DD, csak a sportmodelljei valahogy nem jönnek be úgy, mint más márkáknál

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
Annál inkább van kevés köze az átlagosabb Hondákhoz :DDD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

FOXX supreme
tudom, tudom:)

bertino
kell <#wow2>

Az NSX túl magasra tette a lécet :P
JGTC
<#wow1><#wow2><#wilting>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

FOXX supreme