TUNING AUTÓ mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BiG G
elég ocsmány igen <#eljen>

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

De nem kell, hogy kedveltebb legyen 😊 Ez nem tömegcikk.
Akinek ilyen autó kell, az kifizeti a 6 millát is érte.
Magnumrolcsi
Mercedes ML <#buck>

JGTC
na ez a komoly, amikor ilyen járgánnyal bünteted a seggeket a városban... ki sem nézik belõle ezeket az adatokat

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

FOXX supreme
nekem biztos nem kéne, max. eladni😊

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

FOXX supreme
hát...én se tudom,. hogy mitõl különleges, mert tényleg szép, nekem tetszik, és megy is rendesen...de 3 millióért akkor is kedveltebb lenne😄

Autógázos Subaru Forester STI 😊

"Jelenleg lemérve 315LE és 460NM, sportkipufogóval kb. 350LE és 500NM!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gyor sulás kb. 4,8s, végsebesség kb. 260 km/h!!" 😄DD
Keress rá googlevideon, streetfire-n, maxrev.de-n, youtube meg ilyen helyeken NSX videókra.
Elég jól kielemzik, volt már topgearben is (nem is egyszer), meg sok más autós mûsorban.
bertino
nekem is kéne egy NSX, tetszik meg minden, sztem egy kérdésbõl nehezen lehet levonni, mi kell az embernek, bár látom neked ez megy 😛
én csak arra vagyok kíváncsi, miért olyan különleges... ennyi

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
õ, de nem én
szal válaszolnál ?

DanielT
Nem, tényleg nagyon kíváncsi vagyok mitõl más kategória az NSX mint egy mezei sportkocsi.
Miért kéne belemennem ebbe a kérdésbe, úgyis csak fogáspontot keresel, és kötekedni akarsz 😊
DanielT
Pedig helyénvaló a kérdés, mitõl különleges annyira, hogy külön kategória?
Látod, neked nem kell NSX 😊
bertino
mi is az, ami ennyire különleges benne ?

DanielT
<#sniffles>
De aki NSX-et akar, annak ennél többet is megér.
Aki meg az NSX helyett a pénze miatt bármi mást is képes megvenni, az meg is érdemli ha megteszi 😊
Senna is megmondta, az NSX egy külön kategória, nem egy mezei sportkocsi.
FOXX supreme
jó hát mindenkinek más tetszik valaki megvenné 5. autónak is, másmeg inkább buszozik...nem tom jó meg szép, de akkor is 15 éves, 5 és félért? mi 6 milláé vettük a zsír úk Skoda superbet, ami szintén csak nagyon jó, nagyon megy. 3 milláé kedveltebb volna...

DanielT
Fényképrõl minden autó csodálatosan tud kinézni, kb szart se jelent.
streeter
Ahoz képest, hogy 15 éves igen jó állapotban van és még mindig csodálatosan néz ki. Tudtak anno kocsikat alkotni 😊 2. vagy 3. autónak megvenném ennyiért is, de sajnos nincs rá ennyi lóvém 😊

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

DanielT
Pontosítok: Az autó lehet, hogy ér ennyit, de akinek 5,5 millája van ilyen gépre, annak van 10 is egy nem 15 éves sportkocsira. Ha odaadnák 4 ért, elmennéj egy bevizsgálásra/megnézésre, mert nagyon komoly amit tud, de megvenni... hát, nemtom.
FOXX supreme
nem mai gyerek...😊

FOXX supreme
tényleg 15😊

DanielT
A járulékos költségek jelentéktelenek. Egyszerûen ez a 15 éves autó nem ér 5,5 millió forintot.
FOXX supreme
Meg nem is az,
jó, maga az ár 5 és fél millió, utánna még jön az átiratás, a benzin, biztosítás 3000 cm3-ra....és akkor, mondjuk hogy szûk utcába az szomszéd véletlen meghúzza...vagy téli-nyári gumi cserélgetések...meg ha több pacit akarunk , akkor tunning, na, meg mellette élni is kéne.😊, fõleg ha van család, és ha nem is kicsi!!!😊 nem könnyû.....

DanielT
Lehetne, ha nem akarja eladni. 4 -ért talán odamennék megnézni.
FOXX supreme
5,5-ért nem is drága, úgy értem lehetne több is...

desigo
Ott fog az állni még jó darabig...
DanielT
Elég volt már az álmodozásból, vedd meg!

Ma láttam amikor elmentem a kereskedés mellett.
BiG G
OMFG O_o
i want it plzhtxvm

FOXX supreme
😄

bertino
szuperszónikus erõk felszabadulása D:

FOXX supreme
88-as corvette, nemtudom hol versenyzett, csak azt hogy 1400 Le...a nyomaték sem ismert.

FOXX supreme
<#worship><#worship><#worship><#worship><#eljen><#eljen><#eljen>

streeter
Az ilyen kemény 1.2-es fábiások annyira fel tudnak baszni. Amikor elkezdni elõzni és utánna meg 100-al tögymörög elõttem. Visszaelõzõm és megint jön utánnam, de 120 körül fel szokták adni a harcot pedig nekem is csak egy 1.4-es 8 szelepes R19-em van, de az sokkal jobban megy meg 30 lóval többet tud 😄

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

zico87
Tényleg igaz annyi azt az 1 pacit eloptam bocsi !!! 😄

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

Imrusssss
1000 helyett 1001lóerõ inkább!!!

SZERINTEM!

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

zico87
Az 1000 Lovas Bugatti motor mi ? lehet benne egy kis erõ 1.2 Fabiák ellen talán elég 😄

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

desigo
<#hehe><#hehe><#hehe>
Az utóbbi idõk sikertermékei után szabadon 😄

eladó csíptuning!
eredeti múgen licence,+50% teljesítménynövekedés-30%üzemanyagmegtakarítás,az autó a dupláját fogja érni!!
Több neves gyártó által bevizsgálva,a garancia mongóliában érvényesíthetõ,fizetés:elõre utalással,szállítás:2-3hét.
fogy ár:39900-ft helyett most csak 39889-ft
Tel:06-90-999-999

BiG G
ez volt kinn az amcsiautó talin, ami 2-3 hete volt, szép hangja van a kicsikének😊

bertino, nemtudom mi ezen olyan fura, akkoriban általában a 4 is soknak számított a sportkocsik kaptak annyit😊 a nagy Caddy-k sokáig 2, meg 3 sebességes váltóval mentek, ofkorz automata

CSOCSO
mi ebben az erdekes?
bertino
4 fokozatu váltó D:

DanielT
Jah, most nézem, hogy már az RS6-ról van szó, azt hittem még RS4 a téma, azt lehet 20 alatt megvenni. Mindenesetre az RS6-ra is igaz, hogy kombiként le lehet vele verni Ferrarikat, Porschékat.
DanielT
20 alatt megkapod, és eséllyel állsz oda egy Ferrari mellé a piros lámpánál.
franc0
hamár hasznaltauto.hu..

egyébként RX-7-et mér nem hirdetnek? :c

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

MikX
Hát jahh...
Azmár majdnem egy F430, vagy Porsche Turbo...
Vagy...
Egy R34 😄😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85