TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Szembõl még lehet fel se tûnne elsõre 😛
Látom megint ment itt a fikázás, ehh, nemrtem mirejó ez...
Kitöltöttem a tesztet Normálisan' én 100%free vok 😄
Pedíg szeretem a Japán autókat, meg a tuningot is, bár mértékkel, pl martica, meg hasonló egyéb xarokat hanyagolnék...
naszal akkor most mivan?
Ennek a testnek kb annyi értelme van, hogy ehh...
Naszal a tunin világában minden! márában vannak undorító tuningok, ezt nem kellene a japánok "érdemének" tekinteni kizárólag...
Nade zárjuk le...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Vas 01
Vas 02
Vas 03
Vas 04
Vas 05
Vas 06
Vas 07
Vas 08
Vas 09
Vas 10
Vas 11
Vas 12
Vas 13
Vas 14
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
A fehér civic szép #5200...
a fölötte levõ képen meg nincs semmi...szal a trombita csak valami szar design elem lehet <#bdead>#bdead>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Meg amikor 50m-t megy elõre kilinccsel, az is biztos a kéziféktõl van 😄DD Ez megint egy új fizikai elméleted, mint amikor a nyomaték gyorsította az autót. Mostmár a kézifékmeghajtású autó oldalazni is tud! 😄
Neked egyébként BMW-d van? Vagy csak a bicajodra fel van ekkora szád?
Wohohohooooooo! Irány a parkoló! Útközben beugrok a Boombastik boltba néhány matricáért, sportlégszûrõért meg spoilerért, remélem hagytál még belõle 😄DD
Sõt, egyik márkával sincs bajom, inkább az irányzattal és annak torz végtermékeivel.