TUNING AUTÓ mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Crazygirl
Jajj de cééép 😄

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.

FOXX supreme
Az alfák nagyon szépek, a motortere lenyûgözõ, de azt mondják hogy minõségben nem a legjobbak.

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

streeter
Alfa Romeo GT X-supero

A gyári 3,2 literes 240 lóerõs V6-os motor egy kompresszorral 337lóerõre nyomták fel és 390Nm nyomatékot hoztak ki.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

FOXX supreme
Ultima GTR , chevy V8-as, 720 LE, 2,6 alatt 100-on...😊

FOXX supreme
😄

DanielT
WOW, az elsõ S2000 amit nem látok buzisnak 😄
MikX
A&L racing S2000

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

FOXX supreme
jesszus mária😄DDD

én ilyennel inkább nem égetném magam😊

Profi 😄

MikX
Nagykép, szerintem!

De jó a kocsi, igen...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
Jaja, ez sztem a legszebb Prelude, vagyis ez a széria, az újabb nem tetszik, de ez azért még ma is jól néz ki!

KapuBen
Jókocsi szerintem!

LAMBORGHINI THE BEST CAR

I.C.ram
Ja nejön nekem is, pedig én gyûlölöm a neobarokk tuningcsicsákat.
DanielT
Végre nem egy bevásárlókocsi, hanem egy valóban dögös, igényes gép!
FOXX supreme
<#eljen><#eljen><#worship><#worship>

streeter
Végülis ja úgy már nem rossz.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

1.6/1.8-ból ?😊
DanielT
Keréken -mérve- 300 lóerõ. Tehát amit valóban lead a gép.
streeter
Hát az a kisebb darab légszûrõ is elég szép. Szépen szívhatja a levegõt. De ez a 300 ló azért nem akkora szám elsõ keréken. Vagy igen?
Ha jól emlékszem raktam be képeket egy Minirõl amine450ló volt elsõkeréken.

DannyL
Az öreg bádoglemez még mindig a legjobb. 😊

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

DanielT
Szerintem az a gyönyörû terelõ alkalmatosság a direktszûrõ elõtt 😄
MikX
Hátt, valóban, az a legérdekesebb része az autónak 😄D

modellmaker
ha egyszer így fér be. 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

desigo
Nem semmi akksi felfogatás...
300 ló keréken 😊

modellmaker
A F&F2 DVD egyik extrája volt hogy elmesélték hogyan is van ez. A lényeg hogy egyetlen autót építenek fullosra. A többi csak kívülrõl néz ki úgy mint a "sztár" autó. És így ha azokat összetörik, leszarják, mert piti pénzbõl megvoltak.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

DanielT
APR Evolution VIII

DanielT
Jah. Pláne ha azt vesszük, hogy nem kötelezõ szalonból venni, ahogy gondolom tették is. Pl ott áll az a 4 tökugyanolyan Lancer Evo, hogy legyen biztonsági tartalék, illetve mind más felvételekhez hangolva.
Mondjuk az a kérdés, hogy melyiknek mennyit költöttek a tuningjára. Mert lehet pl, hogy sok közülük valami mezei motoros "szar", csak az optika van megcsinálva a film kedvéért 😊 Azokhoz a jelenetekhez meg elég pár olyan autó, ami tényleg motorilag is fel van tuningolva rendesen. Meg lehet vettek pár romot is, pár törés kedvéért kicsit feltupírozva.
DanielT
Azt nem tudom mennyibe került pontosan az a tuningolt verzió(nem láttam a számlát), csak annyit mondtam, hogy kb mennyi új 350Z vehetõ belõle,a tétel érzékeltetéséhez szerintem megfelelõ.
100.000.000 / 2400 =~ 42000$ -> ~ 9.05M HUF
Tehát szerinted durván 8-10 milla HUF-ból megvan nekik egy ilyen szénné tuningolt autó? hát...
DanielT
Egy átlagos amcsi film 100 millió dolláros költésgvetésébõl kb 2400db 350Z-re futná. Ezek nem tételek.
Lehet egy költségvetése a filmnek 😊
modellmaker
MIntha kapott volna a felni a 350Z-n. <#idiota>

csak nem a tokio drift forgatási cuccai...

FOXX supreme
lehetséges, mert az volt írva hogy csatlakozik a peugeot a Diesel race clubb-joz.

JGTC
Ezzel akarnak indulni a 24h Le Mans-on?

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

FOXX supreme
V12-es Diesel

FOXX supreme
thx...

DannyL
Rosszfiú fujj 1-es, ülj le! 😄DD

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

BiG G
holnap 10:34-ig.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

streeter
Lehet, hogy dízel mert a Grande Punto legsportosabb motorja egy 1.9-es 130 lovas dízel. Gondolom ebbõl indultak ki nem pedig egy gyendébb benzinesbõl.

FOXX supreme
Bocsi, nem ide tartozik, de meddig tart még a 3 büntetõ pontom???

Csinálnak minden félét, de fõleg a dízel chipjeikrõl ismertek.
FOXX supreme
többek között, de akár benzines is lehet, de egy dízelnek sztem soha nem lesz jó hangja.

A novitec többek között tésztazabálókhoz való dízel chipekkel foglalkozik.
FOXX supreme
honnan veszed hogy dízel??? amúgy nice!!<#eljen>