TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
1992 Acura NSX with 42,000 miles
Berlina Black with Black interior
Mods
Baschboost supercharger system
Paxton Novi 2000 blower running 7 psi at 8000 RPM's
AEM Engine Management System
AEM Fuel pressure regulator
Duel AEM UEGO wideband sensors/gauges
440 cc injectors
Walboro 255HP fuel pump
HKS Racing bypass valve
Downforce fender intake scoop
Custom fitted GruppeM special air cleaner
GruppeM version 3 exhaust
Comptech Headers
Greddy catch can
Bilstein shocks
Eibach lowering springs
Comptech sway bars
Volk GT-V in Mercury Silver 18x8.0 & 19x9.5 with Toyo T1-R's
amugy a dyno a whp rol szol.. szal senkit nem erdekel hogy a motornal hany loero van... 250 szep... jol mehet. de nem beszaras modon.. es 2.2es gyorsulashoz 3 szor ennyi loero kene.
vagy pedig uberul kipusztitani az autot.. de akkor olyan orrnehez az auto hogy jujj
2.2 alatt 100 on de negyedmerfoldet 14 alatt teszi? lol!!!
egy gyari supra jobb negyedmerfoldet megy... 320 loerovel. de a 100 ra gyorsulasa meg 5 korul van...
elhiszem hogy konnyu a kocsi meg minden bar szvsz ornehez is lehet ha konnyitve van de 2.2 akkor is santit!! hany kg?? kivancsi lennek a suly/loero aranyara
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
És még szebb lenne, he iet élõben lehetne látni manapság... dehát sajna ez már soha nem lesz...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

BERAKTAM AZ UJ MOTORT AZ AUTÓMBA!!!!!!!!!
meg van rajta pár erõsítés(futómû, fékek
ekkora lúzerjúzert <#lama>#lama>
Nézzétek meg a srác miket ir az autóról, illetve milyen kép van betéve 😊
HINT: az elõzõ post egy kanadai autó...
K24A2 Acura TSX motor
T3 Turbo (5PSI)
skunk2, exedy cuccok
0-100 2.2s 😄
1/4mile: 13.9 (162kmh)

mindössze arra kérlek hogy igénytelen francia autókat ne posztolj! (ha esetleg megfordult volna a fejedben)
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
valakinek ez, valakinek az...
Ne hogy azt mondd, hogy te mindenki nevében mondod, hogy szarok, ez a te véleményed...
Én pl mindkettõt szeretem...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85