TUNING AUTÓ mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MikX
Õõ, ja, de tekintva, hogy ott ezt igényli a piac nagy része, valszínû nem is próbálnak változtatni... Lényeg, hogy legyen egy legalább 3 literes v6-os motor, egy nagy karosszéria, mondju kSUV, vagy Pickup, automataváltó, meg légkondi, etc, etc...
De egyáltalán nem akarom lefikázni, meg végülis azért a musclecarokat is igen kedvelem...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

csabush
Jó mondjuk az tény h az amerikai autók elég "igénytelenek" európai szemmel nézve

MikX
hát persze hogy nem is csinlának, meg oké, én értem, hogy elvannak ezzel, hogy kinek nagyobb a motorja, de alapvetõen minõségrõl volt szó, éshát az hagy némi kívánnivalót magaután, mind összeszerelésben, mindpedíg technikai fejlettségében...
Oké, hogy kb "szentségtörés" lenne egy modern motor, de nem errõl volt szó alapvetõleg...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

csabush
SZevasztok!

Tegyük hozzá h az új corvette z06 513 lóerõs, rendben ezt egy 7lityós motorból hozták ki, 24 millióért meglehet venni, míg a hasonszõrû 500lóerõs gépek(gallardo, f430) mind mind 40 millió fölött kezdõdnek. Rendben aláírom h a Gallardo, meg a Ferrari talán kicsit igényesebb, de én inkább corvettet vennék ha ennyi dellám lenne. Persze a Corvetteben laprugó van hátul meg ilyenek😊, de ettõl függetlenbül elég nagy kanyarsebességet lehet vele elérni.

Most hagyjuk a japán gépeket mert kapásból fellehetne hozni ellene a 3000gt-t vagy a skylinet😄

FOXX supreme
de figyelj ott egyszerûen nem számít...tudod mikor csinál majd a japán me ga német 10 meg 12 literes motorokat...soha, náluk meg ez van, ott nem számít az üzemanyag, legalábbis nem annyira mint itt😄

de pl. jó igaz nem midnegy hogy hány ccm-bõl, de azért ezek pl. ott van 12 és fél literes motor, az ad is 1500 lovat, de persze, itt nem annyira van kihegyezve a teljeseítmény a motorhoz?😄 vagy hogy mondjam?😄DDDDDDD

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

MikX
hát pont ezaz, hogy nem...
vagyis lehet van erõ, de mekkora motorral?
Nem mind1, hogy 3000ccm, vagy 5000...
De én nem akarom fikázni, jók, cask semmiképp sem nevezném semilyen tekintetben versenyképesnek mondjuk egy BMW motorral akármilyen csili-vili Caddilac-et sem...

FOXX supreme
hát a gyári motorok lehet elvannak picit maradva, bár sztem azokat se kell félteni, mert erõ az van jócskán, de pl. a zsír új építet verseny motorok..szal az már nem az.

MikX
Motort tudnak építeni?
Hmm...
Biztos?
Nézzük csak meg... a legújabb Corvette még mindíg az ezeréves OHV-s, egy vezérmûtengelyes lökõrudas blokkot nyúzza még már vagy 1000éve...
Az egy más kérdés, hogy jók a muslecar-ok, meg irtó jó hangjuk van, jól néznek ki, de mind a mai napig fényévekkel el vannak maradva az európai szinttõl minden tekintetben...

CSOCSO
hat a 2006 os chargerekben vannak hemi motorok.. meg a challengerekben is..
Magnumrolcsi
LOL!! ;DDDD
Így lehet sporólni az üzemanyagon 😊

FOXX supreme
na hát én ezzel tisztába vagyok, hogy ez van, de ha építetek egy kocsit, tuti amerikai lezs, úgy értem hogy hot rod lesz és, valami amcsi motor fog bene "dohogni"😄

de ha megnézed az összes autójuk minõsége ... messze elmarad az európai normáktól...
csak motort tudnak építeni meg jó a custom car és hotrod hagyományuk ennyi
ha normális autót akarsz ne vegyél amerikait😄
nekem 1 normális amerikai autó tetszik, de azt hiszem az is csak tanulmány...
márpedig a cadillac cien

violence can be used for good - JUSTICE

bertino
a motor nem semmi, de 20mp-bõl csinálni majd 3 percet... nc 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

FOXX supreme
ezt már láttam. nagyon dúrva..<#worship><#eljen>

FOXX supreme
ezt már láttam. nagyon dúrva..<#worship><#eljen>

DJ Skyline
1520! 😊

FOXX supreme
😊 hát a 632-re, amit elõször kérdeztem arra írt csupaszon 1150-1300-ig le,

bertino
1200 körül láttam eddig max, bár nem nagyon néztem még szét, csak baromi soknak tûnik így kimondani, hogy 2000 Le, úúúristen 😊

FOXX supreme
ahol néztem az oldalon, ott voltak a versenymotorok, a legkissebtõl a legnagyobbig a 762-es a legnagyobb ott, és 1500 le
volt oda írva
gondolom a teljesítménye😊

na de a nitro, meg egy komoly kopressor???hát lehet igazad van de sztem megüti a 2000-et:S

bertino
tulzásokba ne essünk...

FOXX supreme
gondolj bele, raksz rá egy irgalmatlan kompresszort, meg egy kis nitróval megfûszerezed, és 2000 lovacska😄DDDDDDDDD vagy több😄

FOXX supreme
ezt tudnak csinálni az amcsik...és az a hang??? a legszebb hang a világon, amikor alapjáraton jár egy ilyen.....isteni😊)))))

vannak.. vannak de továbbra is legálisak?😄
egy tudor ismerõs ezt állította én meg mondom "biztos"
sztem hülyeség... úgyse széles réteg használja...

CSOCSO
vannak hemi motorok.
köbincs...
1 incs 2.5 centi kb
szorozd be
de ezek életveszélyes motorok😄... ez az egyetlen dolog amit az amerikaiak tudnak csinálni az autógyártásban...
musclecar - ennyi, az összes többi az nagyon gagyi - csak mindenkinek tetszik
nem úgy van, hogy pl a hemi motorokat betiltották? valami ilyesmit hallottam

MikX
hát ja... azmeg 12468,9702cm3 😄
Hát ja, elpöfög az már egy picit 😄

FOXX supreme
Bocs 762-es a leg...<#wilting><#worship><#worship><#wow2><#wow1>

FOXX supreme
pff😄

FOXX supreme
néztem neten, mert ez 632-es, van 750-es is<#wow1><#worship><#wilting>

FOXX supreme
hát igen, nem semmi😊 igen valahol ott használnak olyat, de a filbe sajna összetörik😞 😊

MikX
de, pontosan 10356,6472 Cm3 😄
Egy kicsit odaver...
De ez a motor már pro-stock asszem, nem? ott mennek ekkorák kb...

DJ Skyline
tejóatyaúristen<#ijedt><#ijedt>

kicsit tönkreteszem a sziesztátokat egy ilyen "szépséggel" 😛

desigo
szieszta😊
FOXX supreme
Nagyon nincs mozgás emberek??? mivan most?:S

FOXX supreme
Nme tudja valaki hogy a 632 ci hány köbcentinek felel meg? én nem találtam sehol se infót

FOXX supreme

FOXX supreme
na megnéztem a tokyo driftet...hm. hem is rossz.😊

FOXX supreme
😊)

DannyL
that's hot! 😊

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

CSOCSO
nah ez szep!
MikX
Szvsz tök elmegy rá...
Bár énis mást tennék rá, de a hátsó ezzel a peremmel, meg ien gumival, valami nagyon ütõs... meg úgy az egész, de a hátulja, ááá komoly...

desigo
Így kell elindulni mondjuk a Nyugatinál a lámpától!

Alig néznék😊
streeter
Az az elsõ lökõs olyan hatást ad mintha egy fogatlan ember nevetne

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

FOXX supreme

FOXX supreme
nyomaték...😊

FOXX supreme
hát most, tudom kisseb felni nagyobb gumival jobban lenne, na de hát ha azt rakták rá?:S

DJ Skyline
jó,de a felni tényleg felejtõs

DJ Bee18
ez még nem is olyan nagy szám, múltkori tengerparti, na az igen 😄DD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

I.C.ram
Az a felni kegyetlenül nem illik erre a kocsira.