TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
persze ha van rakd
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Hát persze, hogy kell! 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
kell tuning autó kép??
A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.
legyen sztem, de más betûvel
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
láttam már...kösz
ha 1 autóm lehetne nem a skyline lenne az az biztos😊hanem...
violence can be used for good - JUSTICE
Érdekes verseny..😊
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
de most mondjátok meg mi a jobb? egy 600 lóerõs skyline vagy egy veyron ami 1000 lovas és egy darab kapcsoló kerül rajta 5ezer fontba...
nekem ez nem kérdés bár én szupersportautó fan vagyok szóval ha valakinek van 330lóerõs tuningverdája hidegenhagy...
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
4milliót bukik minden darabbal a vw... márcsak ezért is😊
<#wave>#wave>
Let the good times roll.
Mindenki megmondja melyik a kedvenc tuning verdája, mellé berak róla egy képet, és valaki megcsinálja egy banerban😄DDDDD
és akkor mindenkinek jó lesz, ott lesz a "büszkesége"😄DDDD
auto nelkulit akarsz??
ne szarakodjatokc sereljetek mar le ezt a szerencsetlen hondat. olyan arvan all ott..
Elég jó kis hangot ad a motornak és gondolom teljesítményben is felnyomja a gépet.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC