TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2.4-es motorból meg mikor van redben 160le?
A 90-es évek elején tudtak annyit már a német autók 2.4-2.6 motorjai, és akkor ezek még váltzó szelepvezérlést nem is használtak, nem is pörögtek eddig (se), meg egyátalán, sokkal régebbi konstrukciók voltak. Azt néztem csak, hogy biztos visszafogott motor, a fogyi érdekében, de még az se valami alacsony.
Futómû milyen alatta?
ui... lehet fasz vagyok vagy bekepzelt de nagyon ugy erzem hogy irigyseg beszel beloled... legalabbis ahogyan beszelsz.. ilyen fikazoan...
Csak mert ahhoz képest, se LE nincs magasan, se jó fogyasztás alacsonyan, de még csak nem is pörög 6250 fölé... szal mi lehet az értelme benne?
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

A celica utódjának írják, de ahhoz képest elég ortopéd formája van. Nagyon magasan van az ablakvonala, és ahhoz képest igen kis kerekei vannak... mondjuk ez nem csoda, ha megnézzük a Scion többi modelljét 😄 (amerikában ugye már szempont, hogy ha holdjáróval ütközöl, ami ugye minden családban van egy, az se az ablakodon köszönjön be, hanem még fémen ütközzön fel...)
Amúgy avensis alvázra épül, a motor meg a camry-ból van.
megj: a topikba valo!!!
ui tudom mi lesz az uj logoban😄😄😄😄😄
csak én is úgy tudom hogy a vw csoport megvette
diablo gt-és elvileg audi... mert az audié a lambo
violence can be used for good - JUSTICE
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
mindegy, szép masina😊
ja a kocsi se rossz😊
Ki van centizve 😄

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Alapból mikor megláttam, hát... teljesen más mint az eddigiek... szép...
így meg méginkább 😄
jahh, de nem PS véletlenül ez? Kicsit annak tûnik, de lehet hogycsak már annyira fogyelem minden képen, hogy annak nézem... 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ