TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gratulálok😊 az autó jó a viták érdektelenek😊
violence can be used for good - JUSTICE
De nekem nagyon szúrja a szemem az egyen márkaarculat...
Mien már, hogy csak az autó méretébõl lehet emgállapítani mien típus? (persze csak jelképesen)
És ahány ember annyi ízlés, oké, én csak azt mondtam, nekem speciel nem tetszenek, nagyon nem...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
-A Quattro hajtás nem parasztvakítás.Csúszós,nedves úton nagyon jó.
-Az,hogy hogy néz ki szubjektív.Az A3 szép kis nõies,az A6 (fõleg az avant) brutál,a TT sportos...
mindenki megtalálhatja a neki valót
-A beltér letisztult,semmi csicsa...
-Megbízható és értéktartó autók
és nem hullik szét...
jade tleg, mien állat már egy V-ös Golf, nemde? 😛 😛 😛 XD
Najó, viccet félretéve, minden autónak megvan a maga rétege, akik szeretik...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
épp kezdünk kibékülni!<#vigyor>#vigyor>
Lehet ien Quattro, meg felmegyünk a síugrósáncon, meg mittomén, de komolyan, hogy néznek már ki? Egyre rondább mind, és az a nevetséges kormány, meg beltér mindegyikben, egyen design, ami nálam a szánalom legfelsõ határa...
Szerk: nade nem akarom fikázni, ez az én véleményem, akinek tetszik, ok, legyen, csak nálam ezeknél több, amit autónak nevezek...
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Najó nem hosszútávra, de...
Najó de ez már nagyon off lenne :😄
Az Audik viszont nagyon rendben vannak manapság minden szempontból.
DanielT: mondjuk inkább a bmw-t imádd ennyire mint pl a fócvágent vagy az audit..mert azok....
okés, csak picit nehézkes lenne a családot vinni benne... 😄
Magam részérõl ha anyagilag úgy állnék vennék BMW-t, de csakis 6-ost. Az tetszik. A BMW a második autó a sorban, amit technikailag tartok valamire is. Az alatt inkább az Accordot választanám.
De nekem eleve nincs affinitásom a nagyobb autókhoz, egyszerûen nekem az élményt a könnyû, pörgõs jelleg hozza. Szal csakis 2. autónak vennék ilyesmit, avagy családi célokra.
Ja és eddig egy rossz szót nem szóltam rájuk, csak tényleg komikus szinten van már az a Civicmennyiség amit Borg betol ide a topikba és most ennél a Csodatutifrankó Jazz nél kiborult a bili 😄D
Több fajta bmw tulaj van. Aki azért vette meg mert jó kocsi (hisz kétségtelen hogy jó autók) attól megkérdezed hogy mit szól a pl. hondákhoz? valszeg azt fogja válaszolni hogy fasza autók, de neki a bmw jobban tetszik.
És van az a fajta ember aki még a márkákat se ismeri, mert számára kizárólag 2 autó létezik a bmw meg a merci. Minden mást fikáz, és annyira buta-sznob hogy ha lát egy aston martint azt sem tudja mi az.
mondjuk nemtom hova ülnék benne a motor mellett😄<#idiota>#idiota>
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Az rendben van amikor beraksz egy NSX -et, mert az egy iszonyat állat gép minden szempontból, de ezek a kis Barbiefingok...
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Van benne egy erõs motor? Who gives a shit? Attól még egy nyamvadt kis faszpörgettyû a kocsi.