TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sztem is a corrado a legkomolyabb vw
violence can be used for good - JUSTICE
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Nekem inkább ezektõl az agyoncicomázott Honda rémektõl van hányingerem, pl a kilószámra bepakolt civikektõl..
Ha az ingerszegénységrõl/gazdagságról beszélünk, nézzük meg a legújabb civiket. Minden ízlés kérdése, ez rendben van, szerintem viszont túl sok díszt raktak a karácsonyfára..
Egyedül élem az életem, idegen tőlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Abbys IM :: Death to virus writers! ::
nem baj az aston martint még felismerem<#vigyor3>#vigyor3>

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
ol'school
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
A fékek is jók 😄

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Csak ezt szinte nehéz épp ésszel felfogni.
Mint például amikor egy Ferrari Enzo-t vittek be a West Coast Custom-höz, mert a gazdája méginkább egyedi autót akart...
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
ezért nem értem mi értelme pl. egy 30 millás autót tuningolni, inkább a 10 misi alattiaknál tartom értelmes dolognak...
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
az olcsóbb kissebb és ugyanolyan jól megy majdnemhogy...
bár ki a f*-t érdekelne😄 mindegy ha lenne pénzem db9 kabrió és v8 vontage állna a garázsomban, nem cayenne turbó meg infiniti suv😄
vagy megvárnám mire kapható lenne a 4ajtós aston na az jó😄 szép is jó is és ritka is lesz