TUNING AUTÓ mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FOXX supreme
az audi...pfff de penge gép😊 meg maga a pikes-peak se semmi verseny😊

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

desigo
Csocsó megvan,hogy milyen subot vegyél a kocsidba.
E mellé nem kell passzív radiátor😊

katt
redbull0304
<#worship>

CSOCSO
dolcsira gondoltam.. 50 ezer dolcsira😄

amcsiban vagyok en nem nagyon gondolkozom hufban😊
redbull0304
2.5 4x4 turbo... a Q4 is nagyon szeretem de a DTM-es azért még mindig jobb... <#buck><#worship>

hufom lenne rá de van egy tippem h más valutára gondoltál😄

violence can be used for good - JUSTICE

CSOCSO
hat egyszer a supra volt az almom.... de nincsen ra 50 ezrem hogy jot vegyek es meg tuningoljam is....
FOXX supreme
jah a kép😄

FOXX supreme
ebbe a kategba tartozik, de kicsit másabb😊 utolsó szériás 155 DTM...<#worship>

redbull0304
Nekem inkább ezek a Suprák tetszenek... <#buck>

allock
stipistopi a narancsot kérem 😄

#hhwnd

FOXX supreme
nem roszak, de sztem némelyik túl csicsa...

nyami

nálam a legalsó a nyerõ

CSOCSO
azzal csesztek el a legjobban.. LOAL!!

gondolom valami fekagyerek rakta ossze😄
a suprát h elcseszték...😄
amúgy az ajtó az bejön rajta nagyon

Jöhet a PM, mert ilyet még nem láttam.

A szépség és a szörnyeteg (jobbról balra haladva) <#ravasz1>

CSOCSO
passive radiator arra kell ha van egy melynyomod egy kisebb dobozban akkor beszereled ezt a radiatort ami olyan mint egy igazi meylnyomo csak nincs rajta elektronika meg magnes es a melynyomo csinalja ott a kis sajat nyomasait a dobozba ( foleg ha kicsi es zart dobozrol beszelunk) ez meg segit rajta. remelem erted. ha nem akkor elmagyarazom priviben
FOXX supreme
most ez...hát szépnek nem mondanám...érdekes, Egybõl az Rx8 villant meg, amikor ránéztem az elejére..ahogy a mocitetõrõl jön egy széles ív le a lökösig...

komoly
bár a színválasztás nem az igazi

desigo
Mindig várom,hogy mikor szakad már el a spanifer😊

FOXX supreme
nem semmi hangja van😊

streeter
Azt a Qúúúú<#wow1><#wow1><#wow1>

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

streeter
EZ dúúúúúrva <#wow1><#worship>

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

törölt hozzászólás
Naja. A motorháztetõn az az izé tényleg túlzás (azért egy kis esztétikai érzéke mindenkinek kell, hogy legyen!), de amúgy legalább nem olyan, mint a másik százezer példány az országban...

Te CSOCSO: mi az a radiator? Kevés a fûtés a kocsiban?
Amúgy - szerintem - a legjobb megoldás, az egyedi megoldás! Azaz, építs bele egy nagy mélynyomót, hozzá egy megfelelõ erõsítõt, és küldd el a cuccal a hátsó szélvédõt nyaralni...<#ravasz1>

LionTR
Nekem egy szem 250-es 13'-as mélyláda van hátul, saját külön 400-as erõsítõvel. Nem foglal sok helyet, szépen és (nekem) kellõen hangosan szól. Ismerõs rakta össze, õ ezzel foglalkozik. X-Bass sugárzó van benn, állítólag elég jó.

Abbys IM :: Death to virus writers! ::

LionTR
Váááááááá!!!!

desigo
ez mekkora gáz <#levele>
CSOCSO
valaki ert az auto hifihez?

godnolkodom rajta hogy kene melylada a kocsiba. van egy olcso es egesz jo lehetoseg... infinity sub (10es) plusz ket passiv 10 inches radiator , es ehhez meg erositot se kell vennem mert be van epitve es ossz vissz 300 dodo.

vagy vegyek inkabb masik 12 inchest meg normalis erositot es akkor helyem az nemsok lesz a csomagtartoban..?

esetleg. csinaltassak dobozt magamnak ami vekony lesz ami hanghatasilag es mondjuk 2*12inches sub meg 1 darab 12 inches radiator?? lenne ertelme?? esetleg az 1 radiator baromira keves lenne ket subra?
LionTR
"Meg nem fordítva rakta fel?"

Hehe, most hogy mondod... 😊
Meg az a diffuzor szerû izé a hátulján, meg az elsõlökös... Meg nekem kicsit úgy tûnik mintha még kisebbre is lennének húzva a kerékjáratok. Hiába tenne bele nagyobb felnit, akkor is hülyén nézne ki. Nemtom. CS-on is eléggé megosztotta a népet. De érdekes hogy sokaknak tetszik.

streeter
Jah én is ott láttam és elszörnyedtem, hogy hogy lehet ilyet csinálni. 16-os kerék van alatta.... Kicsit elmérte a srác a dolgokat fõleg a küszöb spoilert. Az nagyon igénytelennek néz ki. Meg nem fordítva rakta fel? <#idiota> Nekem hátul van az a csavarás benne <#wow3>

redbull0304
Ez se semmi calibra... <#hehe><#buck>

LionTR
Jaj ne is mondd, nemrég tette fel CarStylingra. Majnem leestem a székrõl...

a kerekek meg bénák, hogy így ,,eldugta", picsányinak tûnnek 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

cement
kicsit tulmeretezettek a "beömlõk" meg a "diffuzor" 😄DD
szörnyû

respect to the man in the ice cream van

ez hülye 😄DD

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Igényes tuning, csak az ürge izlésével vannak gondok 😄

DanielT
Na ez tényleg mintapéldány. Fognám az összes nem gyári szemetet, leszedném, bele egy zsákba és azzal verném agyon a tulaját.
redbull0304
Nah itt egy tesco gazdaságos tuning szégyen kocsi... <#buck>

redbull0304

igényes a BMW Tuning <#eljen>[#eljen

azért a Pug 206-osok elsõ fényszóró maszkok, meg a kipufogóra ráhúzott vackok meg a NO FEAR matrica az nem egyediség, az gagyiság 😄D,bármilyen szemmel nézve is