TUNING AUTÓ mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csabesz6
jah ok, megvan

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Csabesz6
ezeket honna szeditek?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

FOXX supreme

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

durva a skyline 😊

FOXX supreme

SötétBarom
ps3 exlusive, innit?

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

CSOCSO
falken gumik vannak rajta... fk452 azert vettem ezt mer romma dicsertek mindenhol.. nem is volt olcso!!
redbull0304
Pikes Peak <#wow1> Azt a kurva... <#hehe><#taps>

FOXX supreme
ültetésrõl jut eszembe😄DD

Valszeg az ültetéshez csak rugókat cseréltek benne kisebbre, a gyári gátló pedig csak össze lett nyomva, tehát felkeményedett. Ezt párosítva szar minõségû, rosszul tapadó gumikkal a sima elkaparásból pattogás lesz.
régebben vmi hegyi versenyrõl beszéltetek , az új colinba bennelesz 😊

CSOCSO
elvileg olyan 1.1 tonna
DanielT
Jó, akkor van más válaszom is: Mer' szar 😛P
hány kiló az a scion? Régen használtam egy suzuki-t, na az is ezt csinálta folyton mert nem nehezedett elég súly az elsõ tengelyre, viszont a civic-em már nem pattog úgyhogy DanielT magyarázatát felejtsd el 😊

CSOCSO
.... dodgeom sem pattogott el mikor kapart.. elso kerekes az is..es ezert gondoltam azt hogy valszeg az ultetes miatt csinalja neha..
DanielT
Azér' mer' elsõkerekes oszt elpattog, mer' kapar.
CSOCSO
az hogy ha nagyot gyorsulok es elkezd pattogni a kocsi eleje az azert van mert szenne van ultetve az auto, mi?

ui: csak neha fordul elo...
cement
jah elvaltja, gyorsulasnal gyakran velem is elofordul, nem mindig olyan egyszeru az foleg ilyen eros kocsinal, ne fikazd le sztem 😄

respect to the man in the ice cream van

DJ Skyline
szép! <#eljen>

CSOCSO
teljesen ertelmesen nez ki a fekete auton a szurke racs.. fekete raccsal idiotan nez ki..legalabbis szerintem.. ezert nem teszek szurke racsot a szurke automra.. teljesen kiraly a fekete racs a szurke auton.
a ráccsal még nem is lenne gond sztem , csak festenék le feketére...

az a rácsozás minek rá? :/

Jaja..

Egy sportgép attól toppos hogy a kanyarokban is megállja a helyét. Ez nem dragrace, na ott tényleg nem számít a kanyarodás. A BMW-ben biztosan nagyon jó érzés hogy 320km/h-nál masszíroz az ülés, ennek ellenére a sok extra meg komfort a kanyartartás stb rovására megy, de persze semmi gond hisz köztudott hogy a marketingjük inkább az öregecskedõ de még fiatalságra vágyó középkorúakra vagy annál idõsebb korosztályra fókuszál.

Subaru Richard Burns emlékére..

A kiváló raliversenyzõ halálának elsõ évfordulójára készítették el a különlegesen felszerelt Impreza variánst.

Az RB320-as az alkalomhoz illõen kizárólag obszidiánfeketében lesz kapható, 18 hüvelykes fekete felnikkel, elöl 30, hátul 10 mm-rel leültetett Prodrive futómûvel, krómozott hûtõráccsal és mélyre nyúló elsõ lökhárítóval. A legendás ralivilágbajnok alighanem szerette volna a róla elnevezett, villámgyors utcai autót, hiszen az RB320-as 4,8 másodperc alatt érheti el a 100 km/h-s tempót, 160-ra pedig 12,2 másodperc alatt gyorsulhat fel.

A típus sajnos kizárólag Nagy-Britanniában lesz kapható korlátozott példányszámban. Az RB320-asok eladásából származó nyereséget a súlyos sérülteket és betegeket segélyezõ Richard Burns-alapítvány kapja meg.

szép eredmény, de lehet hogy mégjobb lenne ha megtanulna váltani a gyerek

FOXX supreme
hát elég durva az alapjárat😄

Egyedül élem az életem, idegen tőlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József

streeter

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Az a gáz ezzel az összehasonlítással, hogy az M6 és a Porsche, Lamborghini, NSX-R 2 külön kategória. Az utóbbi 3 versenykörülményekre szánt karosszéria, míg az M6 egy "utcai sportkocsi". Már abból kiindulva, hogy 2+2 ülésû, teli van extrákkal, és ugye dögnehéz, meg lehet állapítani, hogy nem versenypályára szánták. Ez egy utcára szánt, bivalyerõs motorral megáldott luxuskupé, ami kategóriájában a(z egyik) legjobb menetteljesítményekkel van felruházva.

Egyedül élem az életem, idegen tőlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József

megint a lényegbe kötöttél bele 😄D, az hogy elõbb luxuscoupé, késõbb igazi sportautó az már nem érdekes 😊)

jól van, off vége részemrõl 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

DanielT
Nem védekeztem. Valaki írta, hogy lemaradt. Leírtam miért. Ennyi. Ha nincs a kérdés úgy szarom le ahogy van.
,,A legnehezebb, a mezõnyben egyedüli 4 üléses luxuskupé a világ összes elképzelhetõ extrájával telipakolva."

most meg igazi vad sportautó.... Te nem érzed a furcsaságot? Elõtte lehagyja 3 sportautó, ezzel védekezel: ,,Ugyan ez egy nehéz, full extrás luxusautó" Mostmeg sportautó, ami minden paraméterében megfelel annak. És hidd el, az M6 sose lesz számomra olyan, mint egy kényelmetlen szûk Porsche. Épp ezért vennék M6-ot

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

DanielT
Most látom milyen ellentmondásra gondoltál, nos, ha neked egy M6 nem vérbeli sportgép, akkor nem tudok mit mondani. Nem is akarok.
DanielT
Egyetlen egy betû nem sok, de annyi ellentmondás sincs az általam leírtakban. Az autó minden paramétere megfelel a sporkocsik elitjének.

Nem tudok olyan kategóriáról, hogy vérbeli.
nem a motortól lesz valami VÉRBELI sportgép, ,,csak" egy sportautó. Nincs ebbe semmi szégyen, jóval inkább használhatóbb autók a valóéletben ezek, nekem is ez kéne inkább, de egy Lotus Elise 110R, Ferrari F430, ezek vérbeli sportautók, az meg, ahogy te is mondtad, extrákkal telezsúfolt erõs luxuscoupé. Most meg azt mondod vérbeli sportautó? Ellentmondasz magadnak

FOXX supreme

DanielT
És? Most mondtál valamit?
Talán épp ezért a világ legjobb motorjának, és nem világ legjobb autójának választották.
DanielT
Nos én azért egy olyan autót amiben a világ legjobbjának választott motor dolgozik 510 lóerõvel, 4.6 alatt van százon és csak az elektronikai korlát kivételével lazán megfutja a 300 feletti sebességet asszem mégiscsak vérbeli sportautónak neveznék 😊
egyébként a video-t elnézve megnéztem volna a Porsche meg BMW-nélkül is, a Gallardo nagyon gyorsnak tûnt, ha nincsenek ott akadálynak a többiek, sztem szoros lett volna

épp ezért nem nevezném az M6-ot vérbeli sportautónak, pont a nagy súlya miatt 😊. Kis súly, pörgõs motor pályán valóban ez számít, no nem Monzában, hanem Hungaroringen, Monacoban 😊

akkor "World's fastest BMW"
(bár lehet ez se igaz..)

LionTR
A "World's fastest car" nem túl helytálló. Vagy csak már nem aktuális.

Abbys IM :: Death to virus writers! ::

cement

respect to the man in the ice cream van

==( Autósok fórumai )== www.afo.hu

ASUS P5Q Deluxe; BFG Tech 8800GTS OC 320MB; Intel Core2Duo E4700; GEIL 4Gb DDR2 800 Ultra Kit, 2x500GB SATA WD HDD, Thermaltake Soprano 600Watt; Logitech Wave + MX620 Laser

CSOCSO
ott van a murci...van koztuk 150-200 kilo kulonbseg... de eroben meg ketszer komolyabb! negy kerek meghajtas es ha mar itt tartunk akkor a lateral acceleration is jobb a lambo.. ergo papiron mindenkeppen szenne kene hogy alazza az nsx et ( jobb gyorsulas, vegsebesseg, kanyarodasi sebesseg)... palyan meg megsem... miert van az hogy japanoknal mindig a japan auto a kirlaysagos?😊 mindig az nsx nyer...

SötétBarom
Ebbõl nekem annyi jön le, hogy az NSX könnyebb mind a három maradék autónál, ebbõl következik, hogy egy kanyarokkal teletûzdelt pályán elkalapálja õket.. És nem a hi-rev, meg a rövid váltó, hanem a súly.. Lehet, hogy az m6 erõsebb, csak 500 kilóval többet kell benntartani a pályán kanyarban, és a tapadása már nem jobb ennyivel.. (viszont valószínûleg van benne hûtött kesztyûtartó, hogy a verseny után tudj inni egy fincsi sörcit 😛)

Amugy, ha már battle:

Top Gear XJ220 vs Zonda

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

CSOCSO
ez olyan tipikus.. japan best motoring MINDEN autot lenyom egy NSX el!!

szanalom
JGTC
de szigorú ez a felni

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun