TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
amugy ja.. VIP, FABULOUS... gyartanak merciknek is ugyan ilyen bodykitet.. durvan neznek ki.. egyszer lattam 1 fabulous sl-t..ugyan ott ahol a 350z-t..hat hubazzz
tennek kepet...dehat...
GYONYORU volt!! uber felni.. mocihazteto.. full bodykit.. hatso lampatestek is cserelve lettek.. szebb volt mint az FNF 350z😄
amúgy dúrva a felni😄
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Ezt ugyis valami gazdag takony veszi meg, aki utána a benzint, meg a fenntartását, átírását is tudja fizetni. Annak meg magasabb vételár is mindegy lenne.
12 misi nem is olyan durva.. Bár 670 lóra már figyelni kell..
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
jtuneden holvannak a képek?<#idiota>#idiota>
Az S2000 meg jó kis darkos >😉
Abbys IM :: Death to virus writers! ::
Egyedül élem az életem, idegen tőlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József
télleg.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Egyedül élem az életem, idegen tőlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József

ugy emlexem hogy csutkara hatra volt tolva.. nahjo.. jovore jobban szemugyre veszem az s2000et.. hatha en ultem be forditva, vagy valamiD😄:😄
topten -> top100 nations -> 5. Hungary
rekorder :
Frigyes egy Ferrari 360 Modena-val,és a sebessége:295 Km/h(183 mph)