TUNING AUTÓ mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

redbull0304
Nagyon komoly... <#taps> Egy kis ferraris beütés az oldalán... 😄

streeter
Rieger féle Calibrák

Nekem a legjobban ez a Calibra Catano tetszik

Hátulról a legdúrvább sztem.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

LionTR
Igen ez nagyon szép, CarStylingon is megdícsértem 😊

Abbys IM :: Death to virus writers! ::

streeter
A cabrio még szép de ezt elöl sztem elbaszták.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Jobban tetszik, mint az alatta lévõk.
FOXX supreme
hát elég furin mutat a merci lámpa, de lehet csak szokás kérdése

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

redbull0304
Hátul merci lámpa... elöl??? seat????

desigo
ez iszonyat jól néz ki!
vmikor még azvolt 😊

redbull0304
Vazze!!!!!!!!!!!! Ez egy Calibra?!?!?!?!?!?!

redbull0304
Már én is néztem... NAGYON komoly... 😊

streeter
EZ se gyenge.

streeter
Dúrva és ritka.

desigo
és ez az Audi???

mondjuk az ára vicc
redbull0304

És ez ,hogy tetszik nektek???

redbull0304
<#finom> Mindjárt rosszul leszek... 😄 jobbnál jobb autók... 😊

streeter
Lehet volt már.

redbull0304
<#eljen>

streeter
A másik nagy kedvencem mivel drift õrült vagyok ez a Nissan 200SX

desigo
brutál hangja lehet

kár,hogy sárga...
streeter
Na a kedvenc Audim.

2.7 biturbo
330Le
520Nm
Quattro
0-100km/h - 5.1sec

én saját magamnak is elfogadnám

desigo
Ilyen Audit veszek a csajomnak karácsonyra

(álmomban)
redbull0304
redbull0304
Nem az "Eagle Talon TSi" ez a "Mitsubishi Eclipse" amerikei változata... 😊

streeter

streeter
Ez mi, valami Nissan vagy mi a csoda??

redbull0304
Csak a Gyõzike Show hatása biztos... XDDDDD Ott is mindig orditozás meg vitatkozás... 😄DDDDD

redbull0304
Nem tartotam eddig nagynak ez a kocsit... De tegnap este láttam egyet a Blahánál (Bp.) kb. 160-al elment a buszmegállóba mindenki csak nézte... 😄 Másik oldalt állt egy rendõrautó de semmit se csinált... XD És olyan hangja volt a turbonak... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ... 😊

LionTR
"A baszogatás a szeretet jele" 😄

Abbys IM :: Death to virus writers! ::

desigo
ez megy itt😊
FOXX supreme
pff ,tudtok vitatkozni😊

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

nem ez a lényeg, hanem hogy egy VTI fenntartási költsége messze kevesebb mint a felsoroltaknak, és ahhoz képest jól megy.

Jo, akkor felesleges ennyit kihozni belõle. Szubjektíven neki az jobban bejön külsõre, és ezzel nincs is semmi gond.
de érdemi választ vártál, pedig csak szubjektivitás miatt szereti jobban. Akkor minek vársz tényeket? Érted már mire gondolok? 😊

Hagyjuk már abba amúgy, a lényeg, ha valaki csak úgy jobban szeret valamit, ne várjunk tényeket.
Ha valaki viszont azt mondja, hogy azért tetszik a Suzuki neki, mert jobb a Hondánál, akkor kellenek tények, és le is b*szhatjuk érte. De amúgy szubjektív érzésekbe hülyeség belekötni szvsz. Ennyi

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

törölt hozzászólás
És ezt ki vitatta, hogy õ jobban szeretheti azt? Már megint a csúsztatás...
Na már sorry, de szerintem senkit nem sértettem meg azért, mert másfajta autót szeret. De ha mégis így volt, akkor jelezd.

A sufnituning, meg karsztájlingos autókon pedig ha jól láttam, eddig közösen röhögött mindenki, sokon még te is. Vagy a karsztájlingos igénytelen calibra miben jobb egy tuning tháliánál pl, amit ha jól emlékszem mindenki körberöhögött? Most akkro lehet, vagy nem? Engedélyezed? Vagy csak az egyiken lehet (ami neked sem jönbe), a másikon viszont nem, mert az sértés azok számára akiknek tetszik?

Mi van azokkal, akinek tetszik a ShangYyong pl?😄 (biztos van ilyen) Tõlük elnézést fogsz kérni?
Elnézést, hogy tényeket várok, mert azon lehet hogy elbukna a kalibra?

Itt a tévedésed értsd már meg. Hiába bukik el, attól még számára akkor is többet jelent, nem érted? Szted ha elbukik, akkor megutálja? Ugyanmár

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

azt nem mondtam, ha neked nem tetszik x autó, mert akkor akinek tetszik, az elhajt a h..., azt is ugyanúgy hülyeségnek tartom, aki elhajt.
De a fikázás az már nem csak azt jelenti, hogy neked nem tetszik, az már azok megsértése, akik szeretik.

"õ annyit mondott, számára a Calibra többet jelent (,,többre értékeli a Civicnél"). Nem értem miért kell arra következtetni, hogy azért mert jobb is."

Nem tudom... talán mert ez a logikus következtetés, hogy akkor jobb is, ha többre tartja?

Elnézést, hogy tényeket várok, mert azon lehet hogy elbukna a kalibra? A szubjektíven meg nem tud, hisz mindenkinek más tetszik...

Akkor most min is vitatkozol végülis?
Miért nem válaszolsz sose arra amit irok? Miért minden hsz-el másfelé terelsz?

Amúgy meg értelmes vitákban érdemi választ vár az ember csúsztatás helyett. Csak ezért, másért nem.

Én nem jelenthetem ki, hogy nekem nem tetszik x autó, mert akkor akinek tetszik, az elhajt a h...
Te meg kijelented, hogy neked nem tetszik y, de azért nem hajthatlak el ezért, ugye?

Mert ha rajta van a kalap akkor miért nem vette le, ha meg levette, akkor miért nincs rajta...
õ annyit mondott, számára a Calibra többet jelent (,,többre értékeli a Civicnél"). Nem értem miért kell arra következtetni, hogy azért mert jobb is. Õ így érzi, mi közöd hozzá miért? Szubjektív dolog, pont amit mondasz, miért vársz tényeket? De te úgyse ismerszel semmit, mert te vagy az ügyeletes ész...

engem k*rvára nem érdekel mit szeretsz, de miért kell mindenkitõl érdemi választ várnod, amikor kijelenti, hogy márpedig neki ez nem tetszik. Tükör? Pont te vagy ilyen.

SötétBarom
sarkítás -.-

szándékosan nem válasz egyik hszre sem.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;