TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát azzal se lehet nagyon halkan haza osoni éjszaka...
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Abbys IM :: Death to virus writers! ::
enel az esetnel en csak szerettem volna beelozni mielott elfogy a savom.. de a csavo keci volt az amugy lassabb hondajaval
Zsiros: hidd el.. probalkozott szegeny.. a motorja uvoltott a kegyelemert😄
Hát én itt majdnem sírtam... 😊 Találtam egy külföldi használtautó kereskedést és a japán autók legszebbeit árulják... 😊 Tényleg mindegyik csodaszép... 😊 a kaszni, a motor minden tökéletes... 😊 Sajna csak 10képet lehet max belinkelni de még sok jó autót találtam itt...
Egyedül élem az életem, idegen tőlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József
Virtuál Tuning Fun>> http://jvt.hu
Multkor mondjuk a víz kivert a Hondában, mikor lámpánál beállt mellénk egy ilyen tuning ibiza (kemény 1.4 8V, citromsárga szín, fekete ablakok, carsztájlink spoilerszett + kékled, lehet vagy 70le csippel is). Már láttam hogy ugorni fog és bevág elénk mert elfogy a sávja, de asszony vezetett, és nem tiporta el 😞
A kedvencem mikor egy szintén tizenéves arc beállt mellém apuci dízel passatjával, és elkezdte bõgetni, mikor kb 80 méterre volt a következõ lámpa...
bírom ezeket a legyorsulós sztorikat. Youtube-on is öröm nézni a sok 17 évest amikor azt hiszik hogy lenyomnak mindenkit, közben oda sem lép az ellenfél 😄D
Amúgy ez az accord ha jól tudom 8sec alatt van százon.
megallunk a sineknel... mellettem egy honda accord ilyesmi es zoldre valt a lampa.. o siman atcammog en jo lassan megyek mivel le van ultetve az auto a sineknel meg borzalmasan hepehupas az ut.. meg a regi dodgeval se mentem at rajta komolyab gyorsasaggal.. mindegy.
Szoval, tudtam hogy az en savom elkanyarodik balra ( azert jottem ide mert abban a savban senki nem allt .. szoval 3 asban nyomtam neki egy koveret.. az accord is elkezdte tolni erre, szinte teljesen bealltunk egymas ele, erre a ket ajtos accordocska elkezdett lemaradni.. muhahahaha
nem ismerem annyira az accordokat.. melyik hogy gyorsul.. ha i4 es akkor megertem.. ha v6 akkor meg LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL, jol lenyomtam!!
vegulis fekezni kellett mert allat nem vagyok, nem fogok bevagni ele.. szepen besoroltam moge.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Dodge Tomahawk, a viper V10-se hajtja, ha megbírná rajta maradni, és nem lenne korlát valami 650-et menne vagy hogy olvastam😄DDD

egyébként 10 pontos!!!
Cuore Sportivo - Alfa Romeo
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Y2K
Év: 2002
Teljesítmény: 316,8 LE
Motor: gázturbina
Súly: 208,7 kg
Végsebesség: 402,3 km/h

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

nagy autok ( m3 meg ilyenek... subaruwrx es lancer evo ellen)
mar par eves.. japcsi felvetel
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
akkor már ez se maradjon ki
akkor már ez se maradjon ki
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Amúgy GT500-as autó. C30A TwinTurbo, 500LE.

Pályán, meg gyorsulásban egy ctr, itr, stb fwd auto simán elkalapálja, rallyban meg fordítva. Az egyik ide van kitalálva, a másik meg oda.