TUNING AUTÓ mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ember, te irtad hogy az alfa meg a passat jobban tetszik, mert az accord már túl hosszú. Erre odairod, hogy a passat pedig hosszabb az accordnál 😄 Most akkor mit is szeretnél mondani?
24 millivel hosszabb, mirõl beszélsz?

Amúgy a formája nem tetszik, ha feltûnt a képekre való reagálásomnál 😄DD

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

De azért a passat tetszik mert az kisebb?😄
de amúgy Passat hosszúság 4774, Accord 4750...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

jó akkor tetszik, látom baj ha valami nem tetszik nekem...

Nagyobb is, mint az a kettõ. Ami ugye egy kombinál nem az utolsó szempont.
nem, mert a 159 SW-vel semmi bajom, az rendes divatozó, Passat kombival sem, az rendes igavonó, de ez már túl hosszúnak tûnik 😊

Tudod, ha van rajta sapka miért nem vette le, ha meg nincs rajta miért nem vette fel 😊
ahogy gondoltam gagyin 😊, ennyire megnyújtani kár volt, kisebb csomagtér is elég lett volna 😊

LionTR
Parancsolj 😊

Abbys IM :: Death to virus writers! ::

uhh, az a fekete <#eljen>, mondjuk kombi hogy nézhet ki így 😊, nincs tuning kombi kép?, kíváncsi lennék 😊

mycso
Óra akad 😄

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

SötétBarom
Fekete <#eljen>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

FOXX supreme
nagyon szépek😊<#worship>

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

LionTR
Húúú <#wow1><#nevetes1>

streeter
Ez lenne az. Elég szar hangja van..... meg a szelepek is csattognak <#zavart2>

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

streeter
Nekem most úgy van hogy leömlõ után 50-es rendszer katalizátor nélkül ilyen gázgyorsítós biszbasszal meg egy Remus dob nemtom mekkora átmenõ csõ van benne de 55-ös csõ meg bele meg 2x60-as végek. Van egy felxi csõ a gázgyorsító után ami ki van szakadva úgyhogy a dob igazi hangját még nem hallottam mert kifúj középen a rendszer. 2000-tõl 3500-ig jó hangja van utánna már inkább a motor hangot hallom 7000-ig. 1 hónapja ígérgetik hogy hoznak ilyen flexi csövet de eddig semmi. A vége az lesz hogy megveszem és berakatom.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

k O T T A

magyar tervezés... egyetemisták...

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

SötétBarom
Ehhh <#nyes>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

FOXX supreme

LionTR
Igen, így van. Eléggé elgyengült alul olyan 2000-2500-ig, de a katalizátor azon is segített. Ennél alacsonyabb fordulaton meg úgyse használom, 3000-tõl meg már szépen húz.

RelakS

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

k O T T A
hát az elsõ beömlõt is meglehetett volna oldani picit szebben...😊
de amúgy jó agresszív márcsak a subarut kéne látni😄

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

Nekem a gyári 45-ös rendszer végére volt rakva, és úgy is elviselhetetlen hangja volt.
A nyitott 60-as rendszer meg jo - egy pályaautónak. Fõleg kat nélkül semmi folytásod nincs, szal az alacsony fordulaton ébredõ nyomatékod jól el is veszted. Max fent a csúcsteljesítmény közelében lesz néhány LE pluszban, de cserébe városi közlekedésben szarabb.
LionTR
Én láttam több autón is ilyet mint az enyém, segítettem is felszerelni párat. Ezek mondjuk kisebb motorral szerelt autók voltak (Fiesta, Xsara, ilyesmik) de alapvetõen csak a dob cseréjétõl csak mélyebb lett a hangjuk, de semmi extra. Én csináltattam hozzá 60-as rozsdamentes rendszert (leömlõtõl hátra, katalizátor nélkül), és eszeveszett hangja lett. Bedugult a fülem mikor gyorsítottam, és magasabb fordulatról elengedve vissza is durrogott. Tetettem bele egy sportkatalizátort, attól elviselhetõbb lett, elég hangos most is, de nekem tetszik. A baj az hogy 3000-3500 környékén a leghangosabb, szóval pont utazótempónál. Ezért kéne bele nekem egy "silencer", megpróbálok akkor csináltatni olyat amit ajánlottál.

Bármi olyan dobtól, amin hosszában átlátsz erõs hangja lesz. Nekem pl duplavéges WM volt, belül a dobon belül átmenõ 70-es csõ, + 2x60-as vég.
1000-1800-ig meg lehetett halni belül, mintha mélynyomóban ülnél úgy felerõsítette. 1800-2200-ig síri csend, aztán utána egész 7k-ig folyamatosan erõsödik megint. Kb 4000-nél már nem lehet megmaradni az autóban. Eleinte hittem benne, hogy majd 2000-res fordulaton autózok városban, és jó lesz. De amikor 2 hét után rohadni is elkezdett a kitûnõ rozsdamentes sportdob, akkor visszavittem a francba.
Szal nem csak a hangereje volt rossz, de a hangszíne is. Elõbbin még csak lehet segíteni tompítóval, utóbbin nem.
Mondtam hogy csipesd oda 2-3 ponton, aztán ennyi. Csak ne túl erõs árammal, hogy a kipuffot ki ne égesse.
cement
kemény, mondjuk télleg nem suprás, meg nagyon rally feeling mar a durrogas 😄

respect to the man in the ice cream van

CSOCSO
mennyi a vege?
CSOCSO
hat szerintem irto gusztustalanul szol.... altalaban felismerem a suprakat de errol meg se mondanam hogy supra..
Engem városban nem zavar a hangja, de országúton néha már legszívesebben berántanám a kormányt az árokba úgy felhúz 😊 Úgyhogy ha sokat utazol inkább ne vegyél.

mycso
Csak a hang miatt: Civic

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

streeter
Egy ilyen átmenõ dobtól nagyon erõs lesz a hang? Mert gondolkozom ilyen dob vételén de akkor olyat vennék amihez van hangtompító is.

FOXX supreme

LionTR
"egy hajtósabb nap után összetöttyedt és kilõtte"

😄DD

De a körlapra nem kéne akkor valami tömítés? Ha csak úgy ráteszem az egyik fémet a másikra rezonálni fog mintazállat nem? Bár akkor meg a tömítést fújja ki onnan... 😊
Asszem holnap megnézem hogyan van ez megoldva egy gyárilag ilyen dobon, úgyis megyek fékupgrade ügyben.

FOXX supreme
ez sztem nagyon jó lenne, ha nem ilyen lenne a kipufogó..

CSOCSO
szerintem eloben kene latni.. nagyon jol nez ki ez a kocsi.

en lattam egyet sotetitett lampakkal, uvegekkel, fasza felnivel.. alap IS de annyira jol nezett ki hogy nemigaz..
udito szinfolt a sok bmw meg tunerhonda kozott!!
Ez egyszerû. Beleraksz egy körlapot, közepére akkora lyukat amekkorát jónak látsz, 2 ponton megcsipeted belül és ennyi... oda be a vég tövébe, ahol a dobrész végetér.
Körlapot vagy aluminiumból, vagy rozsdamentes acéllemezbõl vágd ki. Utóbbi jobb. Nekem az aluminium egyszer egy hajtósabb nap után összetöttyedt és kilõtte 😄 A másikat meg lilán szedtem ki a kipuffból (duplavég). Kurva egy hõmérsékletek tudnak ott lenni.
Sztem erõs belemagyarázás.. Nem illik ehhez a kasznihoz ez a durvítás, bár nekem az alap kocsi se tetszik <#gonosz3>

Egyedül élem az életem, idegen tőlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József

LionTR
És ehhez tudnál? 😊 :

cement
ne haragudj de ez a lexus is250 szeria mar 06 ev elejen kijott, nem masolat

cement
szep sztem bar kivancsi vok hogy fogjak ezt a tunerek tuningolni.
a hatso lampaja lehetne nagyobb, tul magasan van es tul vekony

streeter
A hátsó lámpa itt is olyan mint az Evonál és az Alfánál. Úgy látszik ez lesz a divat...?

Az Accord Coupe nagyon ott van. Sztem az utolsó kettõ nem nézett ki vmi jól de ez már újra király.

<#papakacsint>

JGTC
Na igen ez egy jó autó! Nem hivalkodó, mégis sportosan elegáns. <#eljen>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

a kipufogo sztem ronda 😞
2 is elég lett volna..

CSOCSO
hatulja tenyleg alfas😞 amugy az uj galant kb ugyanigy fog kinezni csak az elejen nem fekete lesz a lokos... )
CSOCSO
szerintem is kurvajol nez ki.
nekem egyik része sem tetszik 😞