TUNING AUTÓ mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FOXX supreme
nem rég raktam be nagyobba...de nagyon szép ! és erõs😄

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

a feneke kicsit furcsa..

redbull0304

desigo
Nem kell itt vitázni.
El kell menni az M3-ason egy parkolóba.Ott az összes Merci Sprinteren van ilyen bõr.Õk majd megmondják a frankót😊
CSOCSO
ezen nincs.. de ez full nose mask. nem olyan amirol beszeltunk.. ami ved kb 20 centit a mocihaztetobol es van rajta ket kituremkedes...

btw ha jol emlexem akkor nekunk ilyen volt.. full nose mask.. es nem az a kis szar..
JGTC
úgy én is megtudom nézni az Amuse-nál 😄

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

SötétBarom
Sajnos ez errefelé is divat.. Ritka igénytelen.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Tessék, sehol se irják hogy védene a bogarak ellen, ezen nincs is olyan kiálló rész. Még hogy arra találták ki 😄
Mondjuk aztán lehet bármilyen carbon fiber print material bigyó, akkor se tenném fel semmilyen autóra.
acura.com

Full Nose Mask

* Protects the front of the TSX from flying debris
* Custom contoured, this two-piece nose mask installs wrinkle-free and lends an aggressive look to the TSX
* The carbon fiber print material with soft felt liner help guard the paint finish
* No-mar fasteners and covered hooks protect the finish and provide easy installation
* Includes a convenient storage bag to stow the mask when it's not in use

,,an aggressive look to the TSX" ---> háát, inkább randa 😄

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

de tényleg, két kitüremkedés miatt minek ennyire elcsúfítani az autót. 😊)

Meg ha utcain azért húzzák rá, mert féltik a festéket a kavicsoktól, akkor azért röhej, megvédjük azt ami nem látszik, helyette ez a randaság, értelmes.

Amcsi autók honlapján, konfigurátorokon írnak róla, hogy fel lehet tenni, mert arrafelé divat

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

LionTR
Mindenesetre kíváncsi lennék mennyire válik ez be a gyakorlatban.

Abbys IM :: Death to virus writers! ::

N24: Aston Martin Vantage

Mert az elmélet úgy szól, hogy az a két kitüremkedés olyan légáramot kelt, ami eltereli a szélvédõtõl a bogarakat. Csak ilyenkor elfelejtik említeni, hogy max szélcsatornában, mivel irl van oldalszél, meg miegymás.
LionTR
És ettõl miért nem lesznek bogarak a szélvédõn? (én csak hármas voltam fizikából)

Ha ilyen okosak, akkor miért nem a karosszériába van integrálva ez a bizonyos légterelés? Birom az ilyen utólag jól megmagyarázott idiótaságokat...
k O T T A
biztos kvajól festett vele😄

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

CSOCSO
LOOOOOOOOOL.. mit talaltak ki palyaautora??? a festeket sajnaljak a palyaautokon??? naneeeeeeeeeeeeeeeeeeee...

amugy ez nem a kavicsok ellen van.. hanem a bogarak miatt.. es nem azert hogy azt a feluletet vedje ahol van.. hanem a szelvedon nem lesznek bogarak..

mk3 as suprankhoz is volt
redbull0304
Holnapra megnézem GT4-be bene vannak... 😄

JGTC
Adatok, menetteljesítmény??

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

cement
én is kavicsfelverõdés vagy bogárszéttrancsirozódás ellenszerére gondoltam 😊 akkor ezekszerint elõbbi... mekkora fasság, és télleg gecirusnya

respect to the man in the ice cream van

Volt már szó róla itt is... vagy a másik topikban, nemtom.
Technikai elõnye pályaautóknál van (ahova kitalálták), hogy az elöl haladók ha letérnek az ideális ívrõl, akkor ne verjék le a felvert kavicsokkal a festéket róla.
Utcai autóra halál felesleges, és még ocsmány is.
cement
meg tudja nekem mondani valaki, hogy a motorháztetõ elején lévõ fekete izé mire jó? lehet hogy tök hülyének néztek de nem tudom 😄 láttam már pár kocsin, de sosem jöttem rá mi értelme

streeter

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

redbull0304

redbull0304

LionTR
Ja, inkább RSX.
S2000 motort elég problémás lenne beletenni, legalábbis nemtom milyen váltóval lehetne összeházasítani.

Akkor ez. Csak nincs rajta az i-vtec-es leömlõvédõ 😊
bocs, új integrára (ergo RSX-re) gondoltam!

blokk helyzete azonos:

Szerintem S2000 motorja, csak ebbe keresztben van betéve. Az integra motorja nem lenne ennyire oldalra tolva.
integra

LionTR
Itt az elsõben milyen motor lehet? Azt jól látom hogy az nem honda?

Ennyire nem kell szakbarbárnak lenni 😄DDD, semmi kitérõ 😄

cement
nagy vicc tényleg. kackac-.-

sztem ne kössünk bele mit linkel a masik...az auto esztetikajara koncentraljunk ne arra h lehetne e utcan hasznalni...

Mi bajod? Viccelni sem lehet?

cement
harapjátok már le a fejem lécci...uristen

desigo
Ez nagyon nagy😊
FOXX supreme
😄D

😄

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

JGTC
jó jó jó! végre valami új

LionTR
sokat lát
(sorry)

LionTR
Ez biztos sokat a mûszerfaltól mikor rá süt a nap...

LionTR
Ahh, ez a Supra... <#wow1><#worship><#worship>

A lámpa tényleg nem illik oda.

Na ez meg a másik, a kuplungját meg nem csúsztatod ezeknek 😊 Ott bólogatna a dugóban 😄
én csak megkérdeztem, közlekednél-e vele... Megnéznélek pesti dugóban hogy viselnéd a kõkemény kuplunggal 😄DD Meg az úthibákat 😄DD

Nekem aztán mindegy.
cement
tisztaban vok vele...
de most akkor csak olyat linkeljunk ami utcai auto? nemtudom minek kellett belekotni emberek...

Csak épp sosem kapnál forgalmi engedélyt egy ilyen gépre, közúti használatra.
cement
veilside igen de akkor is elkurjantottak, en soha nem szerettem semmilyen auton az ilyen pont szeru lampakat se elol se hatul, tok csunya, amugy nekem is minden bejön a gépen

SötétBarom
Ez egy veilside bodykit.. Sztem nem rossz.. Bár a Supra talán legalapvetõbb kelléke a nagy debil elsõ lámpái =)

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

cement
ha odaadnák nekem én bizony hogy közlekednék... amugy johogy tele van a topic ilyenekkel, mert ezek fõleg driftgépek, és ezeket tuningcégek csinálják nem gyári versenyautó, tehát tuningautó, akkor meg ide való...