TUNING AUTÓ mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

redbull0304
<#eljen><#worship><#szeret><#taps>

LINK 😊

FOXX supreme
hát igen, azért a civic sose lesz S2000😊

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

JGTC
S2000 csak szenvedett a víz miatt,és tényleg nem ment maximumot az is látszott
viszont a Civic ablaktörlõje nagyon fun 😊 krva jóó 😄DD

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Ez se pörög 10-et, max 9-et, csak néha kileng a mutató.

A futómû miatt pont hogy az S2000 van elõnyben, akár széria akár tuningolt futómû. Az S2000 alatt gyárilag jobb futómû van, mint amit a 8gen alá valaha is be fognak rakni.
LionTR
Na igen, de mondjuk abból se pörög 10et a széria, az S2000 meg ha jól láttam széria volt 😊 Mondjuk oké, kb így voltak egyforma erõsek, csak ha az S2000nek a futómûve is széria, akkor már mindjárt elõnyben a CTR.

Abbys IM :: Death to virus writers! ::

Valszeg leginkább pr video a 8gen ctr sedannak 😊
Az integra kicsúszott a vizen az egyik kanyarban.

Láttam de egybõl visszajött, nem volt az egy kör... sztem is feladta
Azért S2000-res gépészkedett néha, próbált hajtani 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Látszik hogy csak belepörgettél 😊
Az integra kicsúszott a vizen az egyik kanyarban.
Viszont érzésem szerint az s2000-nek sem adta annyira a srác, sokszor relatíve alacsony fordulatról gyorsított ki (3-5e).
LionTR
Az ingegra szerintem feladta. Meg mondjuk az S2000nek az esõ sem tett jót 😊

na ne már, adtak egy kört az Integrának... nem volt akkora különbség az elején.
A CTR viszont tényleg gyors

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

nemrég még hasznaltauto.hu-n is láttam 1-2 darabot, párszázért, kár volt kihagyni 😞

kell

JGTC
wow <#wow1>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

LionTR
Óóó, nice! <#worship>

redbull0304
SZÉP... <#eljen>

celica

redbull0304
ABT Audi <#taps>

cement
ezt meg kell hagyni, tényleg jol nez ki bakker

respect to the man in the ice cream van

desigo
<#worship>

JGTC
LOL!

"ÓRIÁSI
ÖRVÉNY!" 😄

macleod2005
Az én astrám meg elvileg 4,7 litert fog enni ezzel és 100 lovas lesz <#idiota> (astra g 2003 1,2 liter 75 le)
jah és igen ha beújítanék egy ilyet:
"0-5 % + végsebesség": 172 most és annyi is maradna, mert az elektronika nem engedi továdd
"Csúcs fordulatszám tartomány: szívó benzines: 3-5000 1/min": kössz szépen, az elektronika 6500(1,2 es motornál ez ge*ijó) nál fogja, ez elég sportos, nem kell lejjebb vinni😄
"beszereléséhez szakértelem nem szükséges":
1. pont akkor lesz vmi baja az autónak
2. legkésöbb a nagyszervíznél fogok horribilis összeget fizetni a "nem megfelelõen átalakított" motor miatt (gondolj bele a szerelõ helyzetébe: meglátsz egy aluminium csigát a szívócsõbe... én is lehúzkodnám érte az embert)
jah és a számla után apámat is túl kell élni ("mi a f***ért kell belenyúlni abba a k**** motorba, nem azért kaptad azt a kib***** autót) és ezt is megérteném.

macleod2005
Ez modjuk tökéletesen elletmond a motortuning alapvetõ szabályának, miszerint a nagyobb teljesítményhez minél több üzemanyagot kell a motortérbe jutattni és elégetni.

mondjuk akkor is mese az egész 😄D

streeter
hopp elnéztem egy sorral. A gyosulás nõ 15-20%-al

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

legjobban a fogyasztáscsökkentõ berendezést bírtam. Azondja óvatosabb közlekedéssel, kevesebb forgatással elérhetõ 10%-os fogyasztáscsökkenés. Akkor minek az eszköz? 😄DDD

FOXX supreme
<#eljen>

FOXX supreme
mese..😊

# 3-5 %-al növeli a motor teljesítményét.
# 15 %-al csökkenti a tüzelõanyag felhasználást.

😊

streeter
Na újabb magnum tuning okosság. -15%-os fogyasztás +15-20% teljesítmény eeeeez igggen <#wow1><#shakehead><#shakehead><#conf>
Magyarul ha veszek ilyet 15ér és beszerelem a 150lovas Hondám simán 180 lesz és nem 10 hanem 8,5 litert fogyaszt.......

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

De hogy a motorháztetõt minek nyitotta fel 😄

cement
jajdeszépvaaaagy <#eljen>

respect to the man in the ice cream van

streeter

redline-ra gondolsz ?

van topikja is 😊

CSOCSO
az ilyenek meg tudjak mutatni utolag az eddigi legmagasabb fordulatszamot.

vagy valami hasonlo volt a mint a villam c. filmben is.
Lehet csak dísz <#idiota> <#hehe>

streeter
Nemtom mér áll ott a mutató de a gyári fordulatszámmérõ 0-án van.

LionTR
Ez álló helyzetben is 8 ezret pörög? 😄DD

LionTR
A két sárga csík nem kéne rá. Amúgy nagyon ott van 😊

desigo
Rockford Fosgate <#worship>

szépek a kék mosogató szivacsok is <#nyes>
streeter

streeter

Jó nagy fake az egész, ismertem régrõl ezt a Multi-Level-Marketing baromságot. Érdekes, a "titokzatos összetevõkrõl" bõvebben nem mernek írni.

CSOCSO
holv annak a kepek?
streeter
Újab tuNNing tabletta! formájában.

"érezhetõ teljesítménynövekedés" ez tetszik kíváncsi lennék egy tabletta hogy növeli a teljesítményt???<#ejnye1><#szomoru2>

redbull0304
"köcsög geci" nem kéne... <#ejnye1><#kuss>

Barney Tech
Melyik ez az állak köcsög geci.