TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
19"-os felnik elöl 285/30/19 gumikkal hátul pedig 345/30/19 gumikkal. <#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Ide linkelte be valaki még régebben.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Abbys IM :: Death to virus writers! ::
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Bár pl a Hijoinok elég jók, múltkor nézegettem a katalógust. Gyönyörûek vannak, jódrágán. Csak elég harmatosak, az itthoni utakon secperc alatt haza lehet vágni õket.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
15x6.5"-ban 4db bronz = 1450 USD (majdnem 300k huf)
Bár a fekete színû, piros csíkkal is állat 😊

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

nem illik az autóra sztem..
1000 hp @ 5000 rpm
1100 lb-ft torque @ 3800 rpm
Performance:
0-60 mph: 2.9 sec.
0-100 mph: 5.8 sec.
0-150 mph: 10.9 sec.
0-200 mph: 19.6 sec.
Top Speed: 255 mph
<#worship>#worship>
De amúgy bármilyen tuning autókkal foglalkozó orosz honlapot megnézel, szerintem nem találsz olyat ahol nem látnál wankel motorral szerelt tuning gépet...mert pl kint már olcsóbb egy használt wankelt szerezni és tuningolni mint egy sima szívómotort agyontuningolni...
Ez a rendõrautós hír is elég érdekes, persze Én is hallottam róla ,de az oroszok a mai anyagi helyzetükben sima rendõrautókba nem raknak wankelt, minek raknának? dárgább, többet eszik, meg nem bírja addíg mint egy dugattyús motor...