TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

bár a tofu se jobb 😄D

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A JDM csíklámpás 4 ajtós sokkal pofásabb.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
az hogy mi a faszert nez ki az elozo hsz azt nemtom.... belinkelten normalisan baszott megjelenni a ket kep. nemtom miert.. mindig szokott mukodni.. haromszor probaltam, masoltam ki a cimsorbol a full linket.. (szal nekem nem kell irogatnom) MEGIS szar lett.. nemtom hogy az SG szar vagy az imagevenue.. de eleg lol.. mindegy..

az alfak telleg egesz pofasak
respect to the man in the ice cream van
Ez a két Alfa sztem isteni szép
2007 Autodelta Alfa Romeo Brera J5 3.2 C
3.2 liter V6 - 350ló - 0-100 5.3mp
2007 Autodelta Alfa Romeo GT Super Evo
3.2 liter V6 - 340ló - 0-100 5.2mp

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun