TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(nem baszakodni akarok de tényleg nagy a hasonlóság)
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A titanium amúgy ebben is jobb az alutól, hogy nem veszi fel a hõt annyira.
de azt vagod hogy ezek baszottul felforrosodnak az autoban, ugye?
A többi nem jön be... ilyen alakos, meg mikrofonszerû, leddel csicsázot és társaik, akkor inkább marad a mostani gyári.
Bár ha alu, akkor már én is tudok csinálni, itt a cnc eszterga, homokszóró, cnc maróval gravirozni is lehet... és akkor semmibe sincs. De az sose lesz egy titanium gomb.
Titanium legyen, ne polirozott aluminium akkormár.
itt nézz szét itt is van pár jó dolog, és ez itthon van legalább 3-10ropiig
Pl.: szinte ugyanaz csak nem szálcsiszolt

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Ebay-en töredékébe kerül az ilyen utánzat, mert ugye nem eredeti mugen amit árul.
Ez tetszik nekem, csakhát 40 euro egy váltógombért...

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.

<#idiota>#idiota>
ez is meg a ruf porschek. nomeg gt3 rs.. mind mind nagyon durvan nez ki
Abbys IM :: Death to virus writers! ::
Szerintem eszméletlen jól néznek ki.
Ez az enyémbe való. amcsi kivitelû 96os accord coupe monták h van küldtek képeket és ugyanaz a csatlakozók is meg a vezérlõegység.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Ja és fontos hogy a bontós lássa rajtad a tájékozottságot, mert az átlag honda user apukákat tényleg néha szivatják, mondván hogy hát honda, drága ezvan. Amúgy is az országban van kb 3-4 bontó akik hondákkal is foglalkoznak, szóval nem nehéz magasan tartani az árakat.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Ráadásul jó légzsákért akarsz bontóba menni?😄 Sok esélyed van rá...
Felhívtam pár bontót, de még nem találtam. Jap-kerrõl vkinek tapasztalata?
Viszont közben kiderítettem, hogy az amcsi lámpákban miért nincs E: Ugyanis ezek mindkét oldalon egyformán világítanak, míg az eu-ban a jobboldali másképp. Szóval nem engednék át vele mûszakin.
mi van a hodna lampaval.. kell??? arra nem irt hogy tobbet egybe kuldene el.. de elvileg hazakuldene neked.. tehat nekem nem kene vele bibelodni