TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát igen, ezért sem praktikus ha rossz oldalon van a kormány 😄

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
respect to the man in the ice cream van
respect to the man in the ice cream van
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
a DTM járgány szép a Calibrából is, Opel napon volt szerencsém is látni õket
(saját kép)
de számomra akkor is az Astra Coupe a kiskedvenc, ezt is lelehet ültetni.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"
Nekem soha nem volt problemam a calibraval. Nem utalom. Sot hatulrol kifejezetten tetszik de elolrol kifejezetlen idiotan nez ki. Az egesz auto ezzel a felnivel leultetve azert jol nez ki.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Lehet, hogy neked konkrétan negatív tapasztalataid vannak a Calibrákat vezetõ emberekkel kapcsolatban, de attól az az autó - szerintem - nagyon faszán néz ki. Ennél a bénázásnál mindenképpen jobb!
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Fasza lett.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.