TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
respect to the man in the ice cream van
meg állitólag jó hangja van..
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
kar hogy csak 4en majd 3 an voltunk osszesen. de azert faszan ereztuk magunkat.. south beachen mennyi no van.......... istenem......... etteremben akkora tuna salatat adtak hogy nem hittem el... kerdezi a pincer: keves vagy sok tunaval kerem? viccbol mondtam neki hogy ne tul sok ne tul keves.. aham........ kb egy kilo tunat rakott a salira.. romma zabaltam magam ott, majd hazajottem es meg 3an megvacsiztunk belole ( marmint a tuna nagy resze megmaradt es piritosra kentunk...)
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
srácok, mi ez a kipufogón? soha nem láttam még ilyet, hiperhajtómû? <#idiota>#idiota>
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Meg a színe sem tetszik...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
mind1.. utcso oldalon vannak az uj kepek
Vegyél rá valami durván nagy felnit mert azt késõbb le tudod szedni és érték marad.
Mennyi pénzt szeretnél rákölteni?
Rakhatnál egy képet az autóról...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
tehát tuning megoldásokra értettem.....
külsõ optika , belsõ optika, teljesítmény stb tuning....
remélem ez már egyértelmû.......
köszömmm 😊
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
www.napisajto.hu
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3006
leszeded,telepit,ha olyan oldalon vagy ahol ilyen videok vannak elkezd szinesen forogni három(piros,kék,sárga)bogyó a címsor mellet.rákatt és letöltöd a vidit.miután leszedted átnevezd a filet .avira és kész is.
pl ezt a japanautosat is leszedtem;D
nah soksikert
egyébként nemtudja vki, h lehet-e a streetfire-rõl leszedni a videókat, mint a Youtube-ról?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

/A motorháztetõtt meg ketten nyitják izomból?/