TUNING AUTÓ mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez a golf "jáááááj"

streeter

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

streeter

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

autoszimulator
most próbálom összevakarni az államat a földrõl, ez a kocsi egyszerûen gyönyörû, nagoyn bejön o.o

.: mobilize.hu :.

pár éve kapott igen.

JGTC
jóóóóóó<#eljen> amúgy kapott egy telifényt az autód? mert nagyon frissnek néz ki...

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Na, teszt jelleggel feldobtam a felniket egy kis idõre. Hihetetlen milyen jó lett az úttartása a kocsinak, kár hogy most jön a tuskó tél <#gonosz3>

pszihopata
Ezek az égõsorok meg tiszta gáz!

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

FOXX supreme
wow, de jól néz ki !!

fasza, de azért még tegyük hozzá hogy az antenna meg a BMW tõl van😄

de sztem jól néz ki..

meg általába a volvo inkább konzervatívabb, mint a társai

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

nekem ez a tükörpolír krómfényezés kicsit cigányos

streeter
nemtudom miért lenne paraszos. Sztem nagyon is szép és elegáns. Igaz ráférne már a modellek újítása biztos dolgoznak is rajta csak még nem került nyilvánosságra.
Szem fasza még ha nyúltak is pár dolgot.

cement
hát én ültem ilyenben belulrol nagyon ottvan és kibaszottul kényelmes

respect to the man in the ice cream van

pszihopata
Parkettaszegélyléc-profilú hátsólámpa!Elég öregecske a kínálat ezek nem fejlesztenek soha semmit?
Ráaggathatnak 2 millát,akkor is parasztosan néz ki a kategóriatársai mellett.<#wilting>

cement
Volvo S80 HEICO

Vicces hogy az elso lokhariton levo ledsort az uj S-es audikrol csorta a cég, az oldalt levo ledek meg a brabus merciket jellemzik. amugy szep lenne ez a volvo ha nem csortak volna egy csomo otletet

<#wow1><#eljen><#worship><#worship><#vigyor3><#eljen>

FOXX supreme
F-650 esek..😊

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

LionTR
Ez autó szép, de ez a felni...

Abbys IM :: Death to virus writers! ::

cement
aaaa bazzzeg imadom a lexusokat

allock
mekkora 2 nagy böszme állat a háttérbe <#ijedt>

#hhwnd

streeter
Nemsokat vacillálnék ha oda akarnák adni 😄

streeter
Hujujujjjjj

streeter
Honda Civic Si

streeter

autoszimulator
Épp ezaz, hogy mivel csak átnevezed, az nem divx avi lesz, jobb ha még átkonvertálod, vagy esetleg egy 0% tömörítéssel divx-be tömöríted.

.: mobilize.hu :.

Csabesz6
tudhát

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

cement
tud a dvd-d divxet?

Csabesz6
kicsit off de azért idevág...
leszedtem drifter.hu-ról egy rakat videot ezzel a mozzila add-onnal(olyan cucc,ami elösegiti azon videok leszedését oldalakrol,amiket amugy nem tudnál(pl youtube,drifter.hu stb)és .flv ben szedi le öket.átnevezem .avi ra és müködik is media playerrel. kiirtam dvdre ,de a dvd lejatszo nem játssza le öket.
ötlet?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

cement
a felni jo rajta 😊

MikX
Broáf...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

JGTC

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

desigo
N-csoportos Impreza WRX STI

LionTR
Hû ez feketében de szép <#eljen>

Abbys IM :: Death to virus writers! ::

pszihopata
Tényleg abból volt 2000-es is!

MikX
Sztem inkább belerakták a Cosmo-nak a motorját, plusz egy kicsit megpiszkálták 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

pszihopata
Itt egy 550 lovas,de ez már 3 kamrásra van átalakítva,így 2000-es.

pszihopata
Én is úgy emlékszem hogy a turbós blokk gyárilag 255 lovas volt.
Ez minimum 350,akkor kb.270 ps/liter. rulez

/Akkor van mit pumpálni még az audikon!😊/-poén!!!,tudom ki fog nekem esni!

Tipikus wankel,nem tudom mit fosik a tulaj!

MikX
õõ, az RX-7?
Az FD az 250-300ló közötti gyárilag...

Csabesz6
próbáltam pólót rendelni drifter.hu-ról,de amikor rákattintok a rendelés gombra, nem történik semmi látszólag.

cement
ezek gyarilag 170-180LE korul voltak, igy kihegyezve biztos van 350loero korul ha nem tobb

pszihopata
Kiváncsi lennék hány pacis ez az 1.3-as wankel.Literteljesítményben utolérhetetlen,meg súly/lóerõben is az biztos!

cement
hát igen csakhogy a corolla jobban fordul konnyebb, es meg van az rendesen tuningolva, és a lényeg hogy keichi vezeti. a legjobb pilota japanban

cement
ez is bazzz dekéne 😄

cement
ez nagyon horzsol

az két subaru rex, nem suzuki..

JGTC
Persze ,hogy a másodikra gondoltam!! Szerintem nem csak nekem tetszik az jobban... -.-

#12218 <#eljen> Ha már Best Motoring :]

otrosinka
hüje vagyok 3 percet akartammm😛

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

otrosinka
pedig iggen ott lessz a dolog lassan ott vagyunk 😊
még kb 3 óra.......
/ jó dolog a wifi😊 /

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

Csabesz6
kölcsönadjam a zsigámat?😛

desigo
Azért ha helyet cserélnének a sofõrök megnézném mit mennek.
A Skylinet nem is rakják keresztbe kb...
A sofõr,hogy megy már a végén 😊))))))))