TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Lásd, egy hazai példa.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Per Aspera Ad Inferi.
Ez 1.6 dénes igen, 116le. csempiönsz edisön, ami egy sor felesleges szenzort, hangvezérelt bt+usb+mp3 fejegységet, tempomatot, limitert, meg 2 zónás digit klímát takar. Igazából nem rossz autó, sõt. 5-6 lityi fogyasztás, és azért annyi dinamika van benne, amennyi minimum kell. A futómûve is kifejezetten jó. Dizájn is. Csak ennyi pénzért én inkább VW-t vennék cégautónak (de fura ezt kimondani...), mert az jobban összerakott autó érzetét kelti, kevésbé csilicsálé-mûanyagos a beltere, és strapabíróbb is. Ezen a Fordon nagyon érezni, hogy ránézésre jó is, modern is, extrák benne vannak, de amint elkezded tapizni meg használni, rájössz, hogy mindez csak a felszín, és alatta atom spórolósan bántak a részletekkel.
Accord megvan még?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nekem eszembe nem jutna ilyet venni :)
Nekem meg õ a kincsem <#pias>#pias>"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"
Ha jól sejtem mögöttem jöttél ma végig kifelé a határon.
Megdöbbentõen patent állapotban van bájdövéj :)
"Nulla tenaci invia est via"