TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Abbys IM :: Death to virus writers! ::
Fogyasztásra visszatérve:
'vagy olyan a valtoattetel hogy nagyon idealis azon a tempon a fordulat es talan ezert..."
-hiába ideális az áttétel!
-A fizika az fizika.150-nél a légellenállás és a surlódás emészti fel az energiát,még ha fékezni nem kell egyátalán,akkor sem lehet 5 literbõl megcsinálni!Pláne nem egy 1.2-es fabiával,ami majdnem padlón megy ennyit,ezért ilyen terhelésnél már rossz a hatásfoka.
Én elhiszem hogy mindkettõ elmegy 5 literrel,csak nem 150-el.
Leírhatnátok mennyit fogyasztanak 90-nél,mert kíváncsi vagyok!
Amúgy meg mindenki a saját zsebére ferdít,Úgyhogy semmi gond!
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Csak nemtom mért kell elrondítani ien hülye marticákkal...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

respect to the man in the ice cream van
Jajj elnézést amúgy !! msot beszéltem apámmal, 150 nél már azt mondta hogy 5 alatt nem, de 5,2 tõl 5,6 ig , megy 150 nél
nemtudom számít e de még csak 45 ezer körül van benne, szóval nincs még sok, meg nem olyan régi
meg mondta átlagba 1000 kmet megy el úgy hogy nem fogy ki teljesen, de ugye ez attól is függ hogy hol és mit tankolsz bele
mivel lehetne ezt biztosra megnézni?
legalább mostmár tudom mit kell keresnem.
thx
Meg kéne tesztelni rátankolással.
Vagy a km óra csal, mert nem gyári a kerékméret 😊
Sürgõsen vidd szerelõhõz!😊
Elég mesés adatok,biztos hogy jól számolsz?Finoman hajtva elmehet 5 literrel,de nem 140-150-el!
Nemtom a superb-ben milyen, és mennyit pörög igy tempomattal 140-150-nél. A passat itt 3000 körül volt, innentõl ível felfelé meredeken a fogyi is.
Amúgy most Touran van, 1.9tdi, 105le, 6 gangossal, és ez mindenhol ugyanannyi +pár decit eszik kb.
neked 6 gangos volt igaz?
(Az elõbb elírtam, nem felsõ, alsó.)
Itt egy jó vázlat:
REAR CONTROL ARMS-nak hívják.

90%-ban autópályáztam vele, olyan 7.5 liter körül volt az átlaga.
Viszont tudtam vele 12-16 litereset is csinálni, mikor siettem hazafelé 😊 A dízel is csak addig eszik keveset, amíg nem taposod... én meg általában tempomat=140.
A Civicben/Accordban pl független keresztlengõkaros a hátsó futómû is, stabilizátorral meg minden lószarral. Ezen lehet is állítani egy csomó paramtert, de a dõlésszöget nagyobb ültetésnél itt is a felsõ kutyacsont cseréje oldja meg.
Hátsó tengely:
- Osztott nyomtávkarú hátsótengely független kerékfelfüggesztéssel
- Térben döntött lengõkar forgástengely
- A kerékdõlés finom változása és az összetartás növekedése terheléstõl függõen
- Kettõs kúpos tervezésû és ezáltal rövid mûködési hosszú "miniblokk" rugók
Az elsõ futómû állítható, a hátsó viszont fix. Ez azt jelenti, hogy soha nem állítódik el viszont ha mondjuk leültetjük az autót, akkor a kerékdõlés annyira megváltozik, hogy a belsõ oldalon sokkal jobban fognak kopni az abroncsok (ez természetesen minden olyan autóra igaz aminek fix hátsó futómûve van). Alkatrész cserével lehet csak korrigálni.
?? <#nemtudom>#nemtudom><#kerdes>#kerdes><#szomoru1>#szomoru1>
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Köszi a segítséget.
ike

.jpg)