TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vettem egy 3 ajtós, 99-es Corsa B-t! 1.4-es. Spoiler, szárny érdekelne, ha tudnátok... "olcsón" 😛
CSOCSO: Széép!
az 1. és a 3. a gyári 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Épp mondani akartam hogy before/after képeket rakjál 😊
OKE.... dehat nem is egy ubernagy tuning. csak egy piciny optika.. de eloben valoban mas karaktere van a ket oldalnak.. en kurvara kesz vagyok tole 😄😄😄 mondjuk a fele elfogultsag
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
gyk: azert nem akartam varni karacsonyig mert ha ajandekosztas van akkor valszeg en megyek a garazsa butykolni kitudja hany orat... szal igy inkabb hetfo elott ( vasarnap) felteszem/tettem............
ja amugy uj szoknyarol van szo:
itt vannak a kepek:
szerencsere nem volt nehez feltenni.. az egyetlen gaz az hogy fogni kellett az egeszet egyedul mikozben tettem fel........ de azert sikeralt komolyabb rongalas/karcolas nelkul feltenni ( termeszetesen bemaszkoltam az egeszet festo szalaggal...)
hat ez most kurvara nem mukodik😞(( remelem megjavul a szerver pillanatok alatt mert eldobom az agyam
katt
tehat megegyszer.. egy utszakasz lezarasahoz felesleges lezarni az exitet.. semmi ertelme...
lehet csak õ rakta ki a matricát, de legalább rajta kivül tényleg egy autó se volt ott..

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
ez a peremes felni
sztem te a peresre gondolsz, az azt jelzi hogy milyen magas a gumi.
respect to the man in the ice cream van
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
a matricát levakarnám az oldaláról azt' jó is 😊 felni nagyon öl

meg a project kahn cég is német.
egyertelmu nem egy hetkoznapra valo auto, arra jo hogy alkalmankent villants vele.
amugy azt en is neztem h a macskakovon biztos hogy csak 1kmh-val gurultak vele mert gyorsabban szetvagja a felnit meg az ember beleit is a sok razas miatt
Egyébként ez tipikusan jürgenwágen, biztos araboknak csinálták.
Túl gyászos,ráadásul ilyen nyóckeres háttérrel elég nyomasztó látvány.
Ez nem fake?
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Bentley Continental GT-S Project Kahn (nem a kapus kahn😄)
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Japánoknál amúgy is van jópár ilyen ökör, voltak hasonló skyline-os videók is.