TUNING AUTÓ mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali!
Vettem egy 3 ajtós, 99-es Corsa B-t! 1.4-es. Spoiler, szárny érdekelne, ha tudnátok... "olcsón" 😛
CSOCSO: Széép!

CSOCSO
hat en azt hittem hogy lathato a ket kulonbseg ha a kuszoboket kell nezni..valszeg az agreszivabb az uj.. de majd legkozelebb piros nagybetukkel fogom rairni a kepre hogy before after
MikX
Pedíg gyakorlatilag csak meg kellene nézned a képeket 😄
az 1. és a 3. a gyári 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

ha minden nap scionok hada haladna el mellettünk a forgalomban akkor talán feltûnt volna a változás, de így most kapásból nekem sem rémlik hogy milyen is a gyári küszöb 😊 de mindenesetre ráfogom én is hogy fasza 😄

JGTC
Ezek jöhetnének is így ebben a sorrendben!!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

CSOCSO
OMG 😄
Jaaa msot vettem észre, hogy a képeken másfajta küszöbök vannak 😄
Épp mondani akartam hogy before/after képeket rakjál 😊
CSOCSO
fasza csak nem birtak beallni rendesen az autokkal.. es a kozepso 3 auto kisse sargas 😞 de amugy az rsx et elfogadnam az nsx mellett
CSOCSO
😄

OKE.... dehat nem is egy ubernagy tuning. csak egy piciny optika.. de eloben valoban mas karaktere van a ket oldalnak.. en kurvara kesz vagyok tole 😄😄😄 mondjuk a fele elfogultsag
:o

Jah... Fasza lett.
CSOCSO
le van irva az uzenetben............ a kepek folott............ amugy az oldalso szoknyat kene nezni
mit is kell nezni?
CSOCSO
vegra bejonnek a kepek.. nah mit szoltok hozza?
FOXX supreme
pontosan erre gondolok, a felnire, nem a gumira , na ez már jó felni😊

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

redbull0304
Ne is foglalkozz vele! 😊

Nem kell ám rögtön lehurrogni ha nem egyezik az izlésünk, én csak elmondtam a véleményemet. Nekem nem tetszik ez a lekerekített forma.

CSOCSO
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay unalmamban ( mar nem birtam magam mivel lekotni hogy ne oruljek meg vasarnapig hogy vegre feltehessen a karacsonyi ajandekomat a kocsira)

gyk: azert nem akartam varni karacsonyig mert ha ajandekosztas van akkor valszeg en megyek a garazsa butykolni kitudja hany orat... szal igy inkabb hetfo elott ( vasarnap) felteszem/tettem............

ja amugy uj szoknyarol van szo:

itt vannak a kepek:

szerencsere nem volt nehez feltenni.. az egyetlen gaz az hogy fogni kellett az egeszet egyedul mikozben tettem fel........ de azert sikeralt komolyabb rongalas/karcolas nelkul feltenni ( termeszetesen bemaszkoltam az egeszet festo szalaggal...)

hat ez most kurvara nem mukodik😞(( remelem megjavul a szerver pillanatok alatt mert eldobom az agyam
CSOCSO
LOOOL tok veletlen talaltam meg.. igazabol csak klippek utan nezelodtem a vivatv.hun de a lenyeg hogy ennek a video elejen lathato az a bizbasz amit kitesznek ha le van zarva valami:

katt
CSOCSO
en amcsiban lakon de ilyet meg nem lattam.. a tabla amit ott latsz az egy EXIT tehat kijarat tablaja.. azt feleslegesen zarjak le.. mert a felmeno reszt kell lezarni: ERGO = az az exit (kijarat) vmiert le volt zarva de en igazan igy meg nem lattam lezarva kijaratot.. altalaban kivisznek valami nagy POLICE feliratu tablat amin vilagir hogy le van zarva az exit...
tehat megegyszer.. egy utszakasz lezarasahoz felesleges lezarni az exitet.. semmi ertelme...
0:30 jobb fölsõ sarok, szép zöld autópálya tábla, hatalmas CLOSED felírat -.-

lehet csak õ rakta ki a matricát, de legalább rajta kivül tényleg egy autó se volt ott..

CSOCSO
ki mondta neked hogy lezarattak barmit is? ha jol emlexem hatalmas flame volt belole egy autos oldalon.. ha jol tudom rohadtul nem zartak le semmit.. illegalis volt az egesz..
CSOCSO
az mar az uj..... abban v12 es van es szinte felismerhetetlensegig at van epitve a kaszni... nem is tetszik annyira az eleje.. en az elsorol beszelek amit az ember epitett hogy elmenjen vele ide-oda csucs sebesseget felallitani exvitermini -n vannak videok rola ha jol emlexem... bar fingom nincs hogy letezik-e meg az oldal
broman191
Ökök kedvenc😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

cement
a peremes az egész más.

ez a peremes felni

sztem te a peresre gondolsz, az azt jelzi hogy milyen magas a gumi.

respect to the man in the ice cream van

FOXX supreme
én meg pont azt szeretem, ha jó "peremes" a felni

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

király, de a befelé dõlõ kerekeket utálom.

cement
az a lényeg hogy nagy legyen, lufigumi hogy nézne ki egy lambon 😄

A felni ezen is túl nagy, de legalább dizájnban illik az autóhoz.
cement
akko kaptok mégegy jürgenvágent. amugy tudjatok h en is jdm fan vagyok, de ez a luxuskategoria ez muszaj 😄
a matricát levakarnám az oldaláról azt' jó is 😊 felni nagyon öl

cement
tisztázás érdekében a fócvágené még az audi, a seat, a bugatti, a skoda, a lambordzsindzsi, és fõrészvényes a man-ban és a scaniaban . köcsögök ezek 😄

cement
keress mar ra kié a bentley. fócvágené
meg a project kahn cég is német.

redbull0304
"jürgenwágen"??? Az mi? Amit a németek vezetnek? Mert a Bentley tudtommal nem Német hanem Angol! 😊 És ha jól tudom a Mansory is Angol... 😊

cement
van ám izlesed, neked mi teccik? a magyar tuningcalibrák?

egyertelmu nem egy hetkoznapra valo auto, arra jo hogy alkalmankent villants vele.

amugy azt en is neztem h a macskakovon biztos hogy csak 1kmh-val gurultak vele mert gyorsabban szetvagja a felnit meg az ember beleit is a sok razas miatt

Ja egész addig, amig ki nem mész az utcára vele. Onnantóla gumi jóval világosabb fekete lesz (szürke), és cseszheted az összképet.
Egyébként ez tipikusan jürgenwágen, biztos araboknak csinálták.
redbull0304
Nekem a Mansory Bentley-k tetszenek! 😊 Ez is peres de itt a fekete felni miatt bejön! 😄

redbull0304
Jaja! 😄 Sztem kimondottan ronda már az ennyire peres gumi, meg az ennyire nagy felni! 😊

pszihopata
Finom lehet azon a macskakövön,azokon a peres szekérkerekeken!
Túl gyászos,ráadásul ilyen nyóckeres háttérrel elég nyomasztó látvány.

Ez nem fake?

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

hát ez nem valami szép :|

SötétBarom
Ezeknek a németeknek amúgy semmi ízlésük.. Az nekik a sztájling, hogy rábasznak szerencsétlen autóra szekérkereket, meg krómot, azután pedig eltüntetik a kiálló alkatrészeket.. Ettõl úgy néz ki szegény autó, mint egy négykerekû bab.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Csabesz6
ezek az egyszavas ,mindent tartalmazó kommentek=D<#eljen><#gonosz1>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

SötétBarom
Jürgen.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Túl nagy ez a felni rá.
cement
jajdekéne, váhhhhhhhhhhhhhhhhhh!

Bentley Continental GT-S Project Kahn (nem a kapus kahn😄)

ez leggalább lezáratta az autópályát.. hogy max magát ölje meg..

desigo
Az a gyenge arany színû amibe az az apró V12-es moci van 😊

biztos nem lép...
CSOCSO
semmi csalas nincs benne... oke a vegen hulyen nezett ki a dolog de az csak a lampak miatt nezett ki felgyirsitva... amugy valakinek mond valamit a top secret supra?
broman191
Nem nagy szám, egyenesben legénykedni nem nehéz, de ha jön a kanyar...^^

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

vagy nincsen felgyorsítva vagy nagyon profin van megoldva a csalás, de inkább az elõbbi az igaz szerintem. Motorhang alapján nincsen belenyúlva nameg nézd meg a végén mikor indexel a srác, az sem tûnik gyorsítottnak.

Japánoknál amúgy is van jópár ilyen ökör, voltak hasonló skyline-os videók is.

maffioso
nekem inkbb az jött le h felvan gyorsitva a video....fõleg avégén

\"If in doubt, flat out!\"